Competiția SuperBlog este susținută de bloggeri parteneri, foști participanți și câștigători ai edițiilor anterioare

ADRIANA TÎRNOVEANU - Înșiră-te mărgăritare

"Să scrii pentru SuperBlog ține de o dorință interioară și aici cuvintele nu au nevoie de carte de identitate, de vârstă, de realizări profesionale sau stare civilă, dar pot deveni pașaport către victorie. Eu sunt dovada vie și iată-mă Blogger Partener după doar o singură participare și un frumos loc doi, pe care-l voi păstra mereu în suflet. Scriu povești de viață, versuri, banalități, înșir mărgăritare pe un blog ca oricare altul, însă am învățat că, atâta vreme cât stai pe margine, pierzi acțiunea și provocarea, pierzi șansa de a-ți așeza lumea interioară în alte forme, pierzi posibilitatea de a descoperi că poți deveni la fel de bun ca cei care au trofee deja. Ingredientele le primești, condimentele le pui la alegere și s-ar putea sa ai o surpriză și o revelație că zona publicitară reușește să te stimuleze și să dai nuanțe minunate articolelor pe care le scrii de obicei. Măcar o dată trebuie încercat! Nimeni nu-ți garantează succesul, nu există formule în acest sens, dar unii le-au dibuit. Fii tu următorul!"

ARENAIT.NET - Entuziastii IT-ului romanesc

Adunam la un loc entuziastii IT-ului romanesc si aducem cele mai proaspete informatii din IT si ariile sale conexe precum si articole de analiza dedicate produselor, tehnologiilor sau evenimentelor din aceasta lume mereu noua. Suntem o echipa tanara, dinamica si bine pregatita. Nu scriem pentru faima, bani sau trafic ci pentru ca ne place, ne place IT-ul.

Bogdan Dărădan - PresaInBlugi.com

"Am 34 de ani, sunt pasionat de cooking, filme, tenis de masă, ciclism. Sunt blogger, freelancer și, din septembrie 2017, antreprenor, Managing Partner al agentiei H2RO - Genuine Communication Agency, o agentie axată pe content optimizat SEO și campanii integrate. Particip la SuperBlog din 2013. Din 2009 până în 2013, blogul presainblugi.com a avut câteva parteneriate, proiecte, evenimente, dar niciodată nu s-a monetizat sau, altfel spus, până în 2013, nu înţelegeam conceptul de advertorial. Am început în 2013, pe principiul „Ηai să văd cum e”, şi am scris cu pasiune. Apoi, după această experienţă mind blowing, am început să înţeleg conceptul de social media, branding, CPM, CPC, CTR, follow, reach, tag-uri, key words, Google analytics şi tot aşa. SuperBlog a fost rampa mea de lansare. Dacă NU era SuperBlog, eu NU eram azi ceea ce sunt. Pe 23 martie 2018 blogul resainblugi.com împlinește 9 ani."

CALATORIAPERFECTA.RO - Timpul tau liber este ocupatia noastra!

"Toți visăm să călătorim în locuri neajunse sau să ne reîntoarcem în locuri unde deja am călcat… Visele pot deveni uneori realitate și pentru asta ne-am hotărât să vă venim în ajutor. Călătorim de mult și știm că, dincolo de alegerea locului, dincolo de bani, dincolo de drum sau hotel, stau sentimentele pe care le duci acolo, le trăiești în locul vizitat și le aduci cu tine din vacanță. Vrem să vă arătăm locurile minunate unde am ajuns exact așa cum sunt în realitate: uneori cu bune, alteori cu rele. Vrem să comunicăm cu voi și să vă ajutăm cu informații sau oferte pentru a vă putea împlini visul. Știm cât de bulversant este să vezi pe forumuri note între 3 și 10 pentru vreun hotel sau cum fiecare își dă cu părerea despre drumul cel mai scurt… Pe site-ul nostru nu veți găsi „adevărul adevărat”, ci oameni pe care-i puteți întreba când nu știți sau când sunteți încurcați. Nu știm tot, nu am fost peste tot, nu pretindem că la noi o să gasiți orice, dar ceea ce am trăit noi o să împărtășim cu voi. Vă așteptăm cu drag să găsim împreună Călătoria Perfectă."

CRISTINA LINCU - Câștigătoarea locului I în SuperBlog 2014

“Inițial îmi propusesem să mă clasez în top 5, însă, după primele note, mi-am dat seama că pot mai mult, iar aspirația la primul loc a devenit o obligație față de mine însămi. Competiția a însemnat multă muncă, multe emoții, multe bucurii și o comunitate unică, ale cărei legături virtuale sunt confirmate de întâlnirile de la Galele de premiere. Mă bucur că am reușit să câștig primul loc, pentru mine este o mare onoare. Mă simt parte dintr-o echipă fantastică a cărei muncă din ultimele 9 ediții ale acestei competitii a dat roade minunate, apreciate și respectate în întreaga blogosferă. Și pentru asta vă mulțumesc!”

Dana Afrăsinei - Câștigătoarea trofeului SuperBlog 2017

"Pentru mine, competiția SuperBlog a fost o școală care mi-a disciplinat felul de a scrie, m-a învățat să scriu după cerințe și cu deadline-uri, să mă adaptez în funcție de tema dată și să creez, în același timp, texte care transmit și inspiră. SuperBlog m-a învățat să nu renunț; abia după ce am trecut de punctul în care credeam că nu mai pot, am realizat că încă mai pot și așa am reușit să-mi depășesc propriile limite și să mai fac un pas în evoluția mea. Fiți curioși, întrebați, încercați lucruri noi și testați-vă limitele! Comunitatea SuperBlog vă va susține să faceți asta. Și, cel mai important, nu uitați că, în SuperBlog, deși este un singur loc 1, câștigători ieșim cu toții, în final."

DANA LALICI - Câștigătoarea locului I în SuperBlog 2013

"Filolog de formație, profesor de Limba Și Literatura Română, trainer, actualmente aproape specialist IT (și copywriter în paralel, că viața e prea scurtă ca să faci numai un singur lucru odată). Simt cu tărie că, dacă nu învăț mereu ceva nou, risc să involuez la loc în maimuță, așa că, dacă vedeți una de 40 de ani care își ia notițe în metrou… eu sunt aia. Sunt sigură că totul se întâmplă în viață cu un motiv: cel mai la îndemână exemplu este întâlnirea mea cu acest concurs. SuperBlog mi-a oferit o grămadă de încredere în mine, un șut în sus pentru blogul meu, o sumă frumușică de bani în cont și apoi o nouă carieră. Da, cam asta vi se poate întâmpla și vouă, cu o singură condiție: să vă înscrieți, să scrieți, să aveți grijă ce vă doriți și să credeți neîncetat că se poate."

DANIEL BOTEA - Câștigătorul locului I în Spring SuperBlog 2015

“Oltean european get-beget, verde ca prazul şi natural ca Aloe Vera, participant entuziast în timpul competiţiilor şi partener în afara competiţiei, până în anul de graţie 2015, când am câştigat Spring SuperBlog. Eu n-am vrut, dar m-au obligat colegii. Acum, dacă-i musai să fiu partener, cu plăcere!”

Ioana Marinescu - Pisica pe sârmă

Cunosc competitia SuperBlog inca din primul an si pot spune ca m-am intersectat cu ea in aproape toate modurile posibile. Intai, am sustinut competitia in calitate de sponsor, prin prisma companiei la care lucram. Cativa ani mai tarziu, am realizat buchetele de flori care au fost daruite sponsorilor si castigatorilor. Acum, ma alatur in calitate de blogger partener. Pentru un blogger, mai ales pentru unul aflat la inceput de drum, SuperBlog poate fi rampa ideala de lansare, atat in relatia cu potentiali colaboratori, cat mai ales in relatia cu sine. Participarea la o astfel de competitie inseamna disciplina, rigurozitate, respectarea termenelor, explorarea la maximum a creativitatii, adica instrumentele absolut indispensabile unui blogger. Este un proiect frumos, care a crescut sustinut, s-a impus si a rezistat pe o piata atat de dinamica si imprevizibila, iar pentru asta cred ca merita sa aniverseze inca multi zeci de ani de acum inainte.

MĂDĂLINA SULTAN - CasutaOliviei.ro

Am o fire puternic competitivă și mi-a plăcut dintotdeauna să particip la concursuri ce îmi testează limitele gândirii. Odată ce am depășit anii de școală, ocaziile de a-mi satisface această poftă de competiție s-au redus considerabil. Sau cel puțin așa credeam ... până am descoperit SuperBlog. SuperBlog mi-a adus aminte cum e să stai cu sufletul la gură în așteptarea unei note, cum e să-ți analizezi slăbiciunile și să cauți soluții pentru a-ți folosi în mod eficient atu-urile. SuperBlog m-a făcut să redescopăr plăcerea de a scrie, de a inventa povești și personaje, și m-a făcut, per ansamblu, să trăiesc mai intens. Dacă ai un blog și-ți dorești să îți cizelezi stilul, dacă vrei să-ți creezi o disciplină de a scrie regulat și la obiect, și dacă peste toate acestea îți place adrenalina, atunci SuperBlog e o experiență ce nu trebuie ratată.

MANUEL CHEȚA - Locul I în SuperBlog 2010

„Am decis să diferențiez conținutul de tehnologie de cel personal pe care îl aveam pe blogul părinte – manuelcheta.ro – așa că am ales să fac un website/publicație online orientat(ă) strict pe tehnocultură (tehnologie, invenții, tehnologia în cultura noastră, știință). Îmi doresc să cresc proiectul TehnoCultura într-o publicație online cu mai mulți autori, toți pasionați de tehnologie și știință. Împreună putem trezi interesul față de educație și față de importanța tehnologiei în cultura noastră.”

MARIA AGURIȚA - alias Primărița de la Cremoșani

Cu mintea înghețată în prag de februarie 2012, cu iz de plictiseală și dorința de a ieși din monotonia depresiva... așa s-a născut Aguritza.ro! Sunt "Nașa", "Primărița de la Cremoșani", mamă, prietenă și ce vreau eu să vezi... depinde de situație, context sau chefuri. 😂 Mi se spune că am o doză ironică/acidă de umor în textele pe care le-am tot creat în diferite competiții... așa o fi, nu-i contrazic. Știi vorba aia... dacă cinci oameni îți spun că ești nebun, este cazul să îți iei medicația. Aguritza.ro a evoluat și nu se va opri aici! Participant activ în ultimii ani în competiția SuperBlog, Aguritza.ro a reușit să-și facă simțită prezența cum a putut ea mai bine. În acest an, mai ales că sărbătorim un deceniu de blogging creativ, Aguritza.ro susține ediția SuperBlog 2018 și va încerca să fie un blogger partener cât mai activ posibil.

MIRELA LEONI - autoarea ExTraViTa.ro

”Am lăsat o carieră de top într-o companie multinațioanlă pentru a-mi urma pasiunile și visurile. Și îmi doresc să îi încurajez și pe alții să caute să se descopere și să trăiască cât mai intens fiecare moment. ExTraViTa este un blog despre visuri, experiențe și călătorii, care își propune zi de zi să le aducă cititorilor o poveste frumoasă, sfaturi utile despre călătorii, să încurajeze oamenii să călătorească, în companie sau singuri, și mai ales să aibă curajul de a-și duce visurile la împlinire. Să nu se lase încorsetați de opreliști inutile și să încerce să se concentreze pe partea frumoasă a vieții sau a fiecărei experiențe în sine. Parteneriatul cu SuperΒlog a venit în urma unei mari admirații față de acest proiect, care, de-a lungul timpului, a ajutat la legarea de prietenii puternice între participanți, care au început în mediul online și l-au depășit, la proiecte frumoase, la recunoaștere pentru alții. Este mai mult decât un proiect de succes online, este un proiect uman, pozitiv, din care este o onoare și bucurie să faci parte.”

Oana Grozavu - Visător prin lume

Un visător la SuperBlog este ceea ce am fost, timp de două ediții. Un visător care a dovedit că nu contează experiența, că nu contează cât de mari sunt provocările, atunci când există pasiune, determinare și organizare. Un visător care a primit SuperBlog în viața lui cu totul, care a învățat de la competiție tot ce se putea învăța și care i-a oferit, la rândul lui, tot timpul și toată dedicarea pe care o astfel de provocare o necesită. Vreți să porniți pe un drum? Atunci porniți, fără teamă, fără emoții, fără neîncredere! Vreți să fiți mai buni? Aceasta este locul în care învățați probă cu probă, etapă cu etapă. Este locul în care vă puteți descoperi cu adevărat toate calitățile și capacitățile. Este un cumul de emoții care vă vor schimba, categoric, spre cea mai bună variantă a voastră.

Raluca Gabriela Cincu - Românii știu românește

"Offline, adică pă persoană fizică, sunt Raluca, născută în Bucureşti (din tată vâlcean şi mamă bucureşteancă), am 1,63 metri înălţime, 42 de kilograme, sunt salariată, nu caut nimic, doar mă laud. Lucrez în domeniul publicitar. Am studiat gramatica limbii române la Universitatea București (Facultatea de Litere) timp de cinci ani, am studiat-o doisprezece ani înainte de asta și încă o mai studiez. Sunt pasionată de grafică, modă, actorie, lingvistică, folclor românesc, gastronomie, lectură, excursii prin țară. Mi-am creat blogul la sfârşitul anului 2012. N-a fost greu: haş te te pe două puncte bară bară dublu ve dublu ve dublu ve wordpress punct com, am tastat domeniul şi a început teroarea (nu pentru mine, pentru alţii). Denumirea nu a fost aleasă întâmplător: românii ştiu, dar n-au chef să. Fiind autodidactă, am mai citit şi despre optimizare online, motoare de căutare, cuvinte-cheie şi alte etcaetere. Simţul umorului este al şaselea simţ al meu. Cei care mă cunosc îmi spun că e primul, nu al şaselea. De ce să-i contrazic? Am zis aşa: dacă unii n-au chef să înveţe ceva în mod serios, măcar să înveţe ceva la mişto.”

ROBIN MOLNAR - Câștigătorul locului I în SuperBlog 2011

„Mă feresc să spun despre mine că sunt un anume fel de om. Este mai relevant ceea ce spun ceilalți despre mine decât ceea ce spun despre mine însumi. Pe de-o parte sunt definit de lucrurile pe care le gândesc, de lucrurile pe care le trăiesc, le simt şi le exprim. Sunt definit de lucrurile care îmi plac, de pasiunile mele și de felul cum ego-ul meu interior se reflectă în ochii celorlalți. Sunt definit de acțiunile mele, de deciziile (de multe ori imposibile) pe care le iau sau de lucrurile pe care uneori evit să le spun (justificarea). Mai sunt definit şi de revelațiile pe care le am. Unii le vor găsi banale, alții geniale. Pe-aici sunt şi eu, între două lumi.”