Competiția SuperBlog este susținută de bloggeri parteneri, foști participanți și câștigători ai edițiilor anterioare

ADRIANA TÎRNOVEANU - Înșiră-te mărgăritare

"Să scrii pentru SuperBlog ține de o dorință interioară și aici cuvintele nu au nevoie de carte de identitate, de vârstă, de realizări profesionale sau stare civilă, dar pot deveni pașaport către victorie. Eu sunt dovada vie și iată-mă Blogger Partener după doar o singură participare și un frumos loc doi, pe care-l voi păstra mereu în suflet. Scriu povești de viață, versuri, banalități, înșir mărgăritare pe un blog ca oricare altul, însă am învățat că, atâta vreme cât stai pe margine, pierzi acțiunea și provocarea, pierzi șansa de a-ți așeza lumea interioară în alte forme, pierzi posibilitatea de a descoperi că poți deveni la fel de bun ca cei care au trofee deja. Ingredientele le primești, condimentele le pui la alegere și s-ar putea sa ai o surpriză și o revelație că zona publicitară reușește să te stimuleze și să dai nuanțe minunate articolelor pe care le scrii de obicei. Măcar o dată trebuie încercat! Nimeni nu-ți garantează succesul, nu există formule în acest sens, dar unii le-au dibuit. Fii tu următorul!"

ALINA GHEORGHE - Câștigătoarea trofeului Spring SuperBlog 2016

„Vrei să câștigi SuperBlogul, altfel nu ai mai citi această declarație. Foarte bine! Gândește ca un învingător, stabilește-ți clar obiectivele și nu te abate de la drumul tău. Cel mai acerb competitor al tău ești tu. Cu tine concurezi. Așa că renunță la gândurile negative și scoate-ți din minte acel „nu cred că pot să câștig competiția”. Pune-ți mintea la contribuție, ai încredere în tine și în capacitatea ta de a scrie frumos, fii atent la tot ce mișcă în jurul tău, participă la timp la fiecare probă, încearcă să fii un blogger creativ și original, bucură-te de comunitatea noastră, fă-ți prieteni noi în serile petrecute pe grupul de Facebook SuperBlog și câștigă. Nu câștigi doar premii și un trofeu, câștigi o întreagă familie. În plus, vei câștiga un respect de sine sănătos și fantastic de benefic pentru dezvoltarea ta pe toate planurile. Șase ediții mi-au trebuit ca să câștig. Din cauza mea n-am câștigat de la prima participare. Dacă vrei, poți! Dar trebuie să vrei cu toată inima să câștigi, să te străduiești serios și să te implici! Ești cel mai bun blogger, eu am încredere în tine! Tu crezi în tine? Uh, ce emoții am! Mult succes, vă sunt alături din toate punctele de vedere!”

Andra Dan (Melya) - Marchiza de stih

Sunt artist de stih, de voce și de marketing. Am luat mereu fiecare fir de emoție și l-am trasformat în cuvânt, pentru a fi pus pe o hârtie sau un ecran. Scriu pentru că trebuie să scriu, îmi este imposibil să nu. Scriu cuvinte de la 6 ani când încă nu știam că trebuie să existe pauză între ele – erau toate un rând lung și atât. Într-un fel, așa fac și azi. Mă prind strâns cu brațele de o idee mică și nu o las până nu îi epuizez întru totul sensurile. Din dragostea mea pentru scris, care s-a metamorfozat odată cu mine și vocea mea (cânt operă și rock simfonic), am creat Crossover Art, un pui de firmă de marketing artistic, unde partea de emoțional primează. Arta și conținutul creativ de calitate sunt la ele acasă, indiferent de opiniile celorlalți. Îmi place să devin celulă integrantă a tuturor proiectelor cu care colaborez pentru că nu știu să îmi trăiesc viața altfel – vreau să fiu parte și să las în urma mea parte. De Conținut, de Suflet, de Lumină.

BIANCA ALEXANDRA BIZÎIAC - Câștigătoarea locului I în Spring SuperBlog 2014

"Fană înfocată a competiției SuperBlog începând cu anul 2013. Am participat la două ediții, câștigând-o pe cea de-a doua în primăvara lui 2014. De atunci am devenit Blogger Partener și o susținătoare devotată atât a concursului, cât și a colegilor de breaslă. Spun cu mândrie ori de câte ori am ocazia faptul că aparțin familiei SuperBlog. Datorită acestei competiții am legat prietenii frumoase cu unii dintre cei mai faini oameni din țară. SuperBlog unește sufletele în interiorul cărora este regăsită aceeași pasiune, cea a scrisului. Noi suntem SuperBloggeri. Care este Super Puterea ta?"

Bogdan Dărădan - PresaInBlugi.com

"Am 34 de ani, sunt pasionat de cooking, filme, tenis de masă, ciclism. Sunt blogger, freelancer și, din septembrie 2017, antreprenor, Managing Partner al agentiei H2RO - Genuine Communication Agency, o agentie axată pe content optimizat SEO și campanii integrate. Particip la SuperBlog din 2013. Din 2009 până în 2013, blogul presainblugi.com a avut câteva parteneriate, proiecte, evenimente, dar niciodată nu s-a monetizat sau, altfel spus, până în 2013, nu înţelegeam conceptul de advertorial. Am început în 2013, pe principiul „Ηai să văd cum e”, şi am scris cu pasiune. Apoi, după această experienţă mind blowing, am început să înţeleg conceptul de social media, branding, CPM, CPC, CTR, follow, reach, tag-uri, key words, Google analytics şi tot aşa. SuperBlog a fost rampa mea de lansare. Dacă NU era SuperBlog, eu NU eram azi ceea ce sunt. Pe 23 martie 2018 blogul resainblugi.com împlinește 9 ani."

CALATORIAPERFECTA.RO - Timpul tau liber este ocupatia noastra!

"Toți visăm să călătorim în locuri neajunse sau să ne reîntoarcem în locuri unde deja am călcat… Visele pot deveni uneori realitate și pentru asta ne-am hotărât să vă venim în ajutor. Călătorim de mult și știm că, dincolo de alegerea locului, dincolo de bani, dincolo de drum sau hotel, stau sentimentele pe care le duci acolo, le trăiești în locul vizitat și le aduci cu tine din vacanță. Vrem să vă arătăm locurile minunate unde am ajuns exact așa cum sunt în realitate: uneori cu bune, alteori cu rele. Vrem să comunicăm cu voi și să vă ajutăm cu informații sau oferte pentru a vă putea împlini visul. Știm cât de bulversant este să vezi pe forumuri note între 3 și 10 pentru vreun hotel sau cum fiecare își dă cu părerea despre drumul cel mai scurt… Pe site-ul nostru nu veți găsi „adevărul adevărat”, ci oameni pe care-i puteți întreba când nu știți sau când sunteți încurcați. Nu știm tot, nu am fost peste tot, nu pretindem că la noi o să gasiți orice, dar ceea ce am trăit noi o să împărtășim cu voi. Vă așteptăm cu drag să găsim împreună Călătoria Perfectă."

CHRISTIAN HERTZUG - Câștigătorul locului I în SuperBlog 2012

„Ce faci când nu ştii ce să faci? Te muţi în Germania!”

CORNELIA CRINA POPA - Câștigătoarea locului I în SuperBlog 2015

„Am participat la SuperBlog timp de trei ani şi am învãţat lucruri noi, explorându-mi propriile limite şi deseori depãşindu-le. Nici nu ştiam cât de multe lecţii, emoţii, bloguri minunate aveam sã descopãr cu fiecare ediţie. Am continuat sã particip tocmai pentru cã doream sã-mi încerc puterile alãturi de atâţia participanţi talentaţi, dar şi din cauza provocãrii de a scrie pe teme atât de diverse. Experienţa SuperBlog a schimbat semnificativ modul în care concep şi scriu articolele. Imi face placere sã devin partener SuperBlog şi voi fi încântatã sã urmãresc din culise frãmântãrile competiţiei. De fapt, nimic nu m-ar putea ţine departe de planeta SuperBlog.”

CRISTINA LINCU - Câștigătoarea locului I în SuperBlog 2014

“Inițial îmi propusesem să mă clasez în top 5, însă, după primele note, mi-am dat seama că pot mai mult, iar aspirația la primul loc a devenit o obligație față de mine însămi. Competiția a însemnat multă muncă, multe emoții, multe bucurii și o comunitate unică, ale cărei legături virtuale sunt confirmate de întâlnirile de la Galele de premiere. Mă bucur că am reușit să câștig primul loc, pentru mine este o mare onoare. Mă simt parte dintr-o echipă fantastică a cărei muncă din ultimele 9 ediții ale acestei competitii a dat roade minunate, apreciate și respectate în întreaga blogosferă. Și pentru asta vă mulțumesc!”

Dana Afrăsinei - Câștigătoarea trofeului SuperBlog 2017

"Pentru mine, competiția SuperBlog a fost o școală care mi-a disciplinat felul de a scrie, m-a învățat să scriu după cerințe și cu deadline-uri, să mă adaptez în funcție de tema dată și să creez, în același timp, texte care transmit și inspiră. SuperBlog m-a învățat să nu renunț; abia după ce am trecut de punctul în care credeam că nu mai pot, am realizat că încă mai pot și așa am reușit să-mi depășesc propriile limite și să mai fac un pas în evoluția mea. Fiți curioși, întrebați, încercați lucruri noi și testați-vă limitele! Comunitatea SuperBlog vă va susține să faceți asta. Și, cel mai important, nu uitați că, în SuperBlog, deși este un singur loc 1, câștigători ieșim cu toții, în final."

DANA LALICI - Câștigătoarea locului I în SuperBlog 2013

"Filolog de formație, profesor de Limba Și Literatura Română, trainer, actualmente aproape specialist IT (și copywriter în paralel, că viața e prea scurtă ca să faci numai un singur lucru odată). Simt cu tărie că, dacă nu învăț mereu ceva nou, risc să involuez la loc în maimuță, așa că, dacă vedeți una de 40 de ani care își ia notițe în metrou… eu sunt aia. Sunt sigură că totul se întâmplă în viață cu un motiv: cel mai la îndemână exemplu este întâlnirea mea cu acest concurs. SuperBlog mi-a oferit o grămadă de încredere în mine, un șut în sus pentru blogul meu, o sumă frumușică de bani în cont și apoi o nouă carieră. Da, cam asta vi se poate întâmpla și vouă, cu o singură condiție: să vă înscrieți, să scrieți, să aveți grijă ce vă doriți și să credeți neîncetat că se poate."

DANIEL BOTEA - Câștigătorul locului I în Spring SuperBlog 2015

“Oltean european get-beget, verde ca prazul şi natural ca Aloe Vera, participant entuziast în timpul competiţiilor şi partener în afara competiţiei, până în anul de graţie 2015, când am câştigat Spring SuperBlog. Eu n-am vrut, dar m-au obligat colegii. Acum, dacă-i musai să fiu partener, cu plăcere!”

EUGEN ZĂVOIANU - ALIAS PEZEVENCHI, Câștigătorul trofeului SuperBlog 2016

„Aveţi nelinişti existenţiale, vă vin idei ciudate şi vă vărsaţi focul în online, pe blog? Clar suferiţi de bloggerism cronic şi aveţi nevoie de un tratament special. Vă recomand SuperBlog, un tratament revoluţionar, capabil să vă şlefuiască talentul, să vă amplifice creativitatea şi să vă conecteze la o stare pură de ... altfel. Tratamentul este prescris în două etape, primăvara (o lună sau o lună şi jumătate) şi toamna (două luni). Dozele administrate regulat, cam din două în două zile, imprimă destulă adrenalină şi emoţii, pentru a vă simţi conectaţi direct cu fantezia. Nu renunţaţi la tratament, chiar dacă percepeţi unele rezultate drept o teribilă... frecţie la un picior de lemn. Dimpotrivă! Fiţi mai “căpoşi”, mai inspiraţi, mai creativi! SuperBlog este un tratament ideal cu un singur efect advers: dă dependenţă! Trataţi-vă de bloggerism cu SuperBlog! Eu am făcut-o, iar la finalul lui 2016, tratamentul a avut un succes nebun.”

GEORGIANA MIHĂILĂ - alias O pisică neagră

„Scriitor-jurnalist-bloggerul din mine a avut nevoie la un moment dat de o pelerină, de un nume pe care să fie strigat, de o reprezentare a stării de a scrie – nevrotic sau, dimpotrivă, pașnic ca un tors pe brâul sobei, cufundat în propriul catran sau, uneori, mieros din cale afară. Zig-zagul meu, cel de toate zilele, capătă sens sub semnătura personajului principal al blogului meu – O pisică neagră.”

Iasmina Coman & Milica Drăgan - LiteraturaPeTocuri.ro

"Suntem cititoare pasionate, iar lumea noastră se compune din cărţi. Cărţi pe care le savurăm, le despicăm firul în patru, iar impresiile noastre vrem să le împărtăşim cu cei la fel ca şi noi - cititorii pasionaţi, dar si oamenilor cărora le place să trăiască în această lume fantastică, o lume paralelă cu cea reală, câteodată. Ne-am propus să întindem o mână de ajutor ca această lume a cărţilor să trăiască veşnic. Trebuie să o alimentăm prin cuvintele noastre scrise, cu impresiile despre cărţile citite, să o menţinem vie. Aducem în prim plan pasiunea pentru cărţi, prin recenzii, apariţii editoriale, cărţi vechi şi noi, interviuri, concursuri, care să vină în sprijinul tuturor. Ne place să citim, să ascultăm muzică, să vizionăm un film bun, să savurăm o cafea sau un ceai şi, de ce nu?, chiar şi o bucăţică de ciocolată, dar ne place şi diversitatea, provocarea, testarea limitelor şi evadarea din zona noastră de confort. Participăm la diverse evenimente culturale, competiţii de blogging precum SuperBlog. A fost o provocare să intrăm în competiţia SupeBlog, asta pentru că am scris despre altceva faţă de ceea ce abordam în nişa noastră. Surprinzător, am crezut că nu ne vom descurca, dar am reuşit să ducem toate cele cinci ediţii la care am participat până la final, am câştigat şi ceva probe şi ne-am clasat pe locuri foarte bune. Pentru orice blogger competiţia este binevenită: poţi să îţi testezi limitele, să îţi pui la bătaie creativitatea şi să trăieşti experienţe unice, acesta fiind un exercitiu bun să vezi ce şi cât poţi face. Câteodată, rămâi uimit şi nu îţi vine să crezi cât de creativ poţi fi. Dar, ca să afli toate aceste lucruri trebuie să participi cel puţin la o ediţie SuperBlog. Să ştiţi… creează dependenţă! Acum, suntem bloggeri parteneri, susţinem această competiţie, şi suntem onorate că avem această ocazie. Cu drag, Mili şi Iasmy!

MANUEL CHEȚA - Locul I în SuperBlog 2010

„Am decis să diferențiez conținutul de tehnologie de cel personal pe care îl aveam pe blogul părinte – manuelcheta.ro – așa că am ales să fac un website/publicație online orientat(ă) strict pe tehnocultură (tehnologie, invenții, tehnologia în cultura noastră, știință). Îmi doresc să cresc proiectul TehnoCultura într-o publicație online cu mai mulți autori, toți pasionați de tehnologie și știință. Împreună putem trezi interesul față de educație și față de importanța tehnologiei în cultura noastră.”

MIRELA LEONI - autoarea ExTraViTa.ro

”Am lăsat o carieră de top într-o companie multinațioanlă pentru a-mi urma pasiunile și visurile. Și îmi doresc să îi încurajez și pe alții să caute să se descopere și să trăiască cât mai intens fiecare moment. ExTraViTa este un blog despre visuri, experiențe și călătorii, care își propune zi de zi să le aducă cititorilor o poveste frumoasă, sfaturi utile despre călătorii, să încurajeze oamenii să călătorească, în companie sau singuri, și mai ales să aibă curajul de a-și duce visurile la împlinire. Să nu se lase încorsetați de opreliști inutile și să încerce să se concentreze pe partea frumoasă a vieții sau a fiecărei experiențe în sine. Parteneriatul cu SuperΒlog a venit în urma unei mari admirații față de acest proiect, care, de-a lungul timpului, a ajutat la legarea de prietenii puternice între participanți, care au început în mediul online și l-au depășit, la proiecte frumoase, la recunoaștere pentru alții. Este mai mult decât un proiect de succes online, este un proiect uman, pozitiv, din care este o onoare și bucurie să faci parte.”

Oana Grozavu - Visător prin lume

Un visător la SuperBlog este ceea ce am fost, timp de două ediții. Un visător care a dovedit că nu contează experiența, că nu contează cât de mari sunt provocările, atunci când există pasiune, determinare și organizare. Un visător care a primit SuperBlog în viața lui cu totul, care a învățat de la competiție tot ce se putea învăța și care i-a oferit, la rândul lui, tot timpul și toată dedicarea pe care o astfel de provocare o necesită. Vreți să porniți pe un drum? Atunci porniți, fără teamă, fără emoții, fără neîncredere! Vreți să fiți mai buni? Aceasta este locul în care învățați probă cu probă, etapă cu etapă. Este locul în care vă puteți descoperi cu adevărat toate calitățile și capacitățile. Este un cumul de emoții care vă vor schimba, categoric, spre cea mai bună variantă a voastră.

Raluca Gabriela Cincu - Românii știu românește

"Offline, adică pă persoană fizică, sunt Raluca, născută în Bucureşti (din tată vâlcean şi mamă bucureşteancă), am 1,63 metri înălţime, 42 de kilograme, sunt salariată, nu caut nimic, doar mă laud. Lucrez în domeniul publicitar. Am studiat gramatica limbii române la Universitatea București (Facultatea de Litere) timp de cinci ani, am studiat-o doisprezece ani înainte de asta și încă o mai studiez. Sunt pasionată de grafică, modă, actorie, lingvistică, folclor românesc, gastronomie, lectură, excursii prin țară. Mi-am creat blogul la sfârşitul anului 2012. N-a fost greu: haş te te pe două puncte bară bară dublu ve dublu ve dublu ve wordpress punct com, am tastat domeniul şi a început teroarea (nu pentru mine, pentru alţii). Denumirea nu a fost aleasă întâmplător: românii ştiu, dar n-au chef să. Fiind autodidactă, am mai citit şi despre optimizare online, motoare de căutare, cuvinte-cheie şi alte etcaetere. Simţul umorului este al şaselea simţ al meu. Cei care mă cunosc îmi spun că e primul, nu al şaselea. De ce să-i contrazic? Am zis aşa: dacă unii n-au chef să înveţe ceva în mod serios, măcar să înveţe ceva la mişto.”

Raluca Ilie - Câștigătoarea trofeului Spring SuperBlog 2017

SuperBlog a fost, pentru mine, ca o avalanșă de emoții în vâltoarea căreia cea mai grea luptă am dus-o cu mine. M-am înarmat cu răbdare și determinare, m-am transpus în diverse situații, am împletit din gânduri idei, le-am șlefuit și le-am așezat apoi în vitrina blogului, așteptând cumințică răsplata care, se pare, nu s-a lăsat prea mult așteptată. Câștigarea competiției mi-a adus o bucurie tristă! Da! Acest oximoron exprimă cel mai bine stările care mă încearcă. Bucuria ieșirii victorioase din avalanșa emoțiilor și tristețea gândului că-i voi duce dorul! Mulțumesc organizatorilor nu pentru șansa de a avea, ci mai ales pentru cea de a deveni… mai perseverentă, mai creativă, mai sigură pe mine.

ROBIN MOLNAR - Câștigătorul locului I în SuperBlog 2011

„Mă feresc să spun despre mine că sunt un anume fel de om. Este mai relevant ceea ce spun ceilalți despre mine decât ceea ce spun despre mine însumi. Pe de-o parte sunt definit de lucrurile pe care le gândesc, de lucrurile pe care le trăiesc, le simt şi le exprim. Sunt definit de lucrurile care îmi plac, de pasiunile mele și de felul cum ego-ul meu interior se reflectă în ochii celorlalți. Sunt definit de acțiunile mele, de deciziile (de multe ori imposibile) pe care le iau sau de lucrurile pe care uneori evit să le spun (justificarea). Mai sunt definit şi de revelațiile pe care le am. Unii le vor găsi banale, alții geniale. Pe-aici sunt şi eu, între două lumi.”