Proba 16. Cum îmbătrânim frumos?

De la 2018-04-05 00:00:00 pana la 2018-04-13 23:59:59

Într-o lume plină de stres, standardele de frumusețe se tot relativizează, iar preocuparea pentru estetică merge uneori la extrem, ajungând la operații costisitoare și riscante și alte intervenții invazive, al căror rezultat nu este mereu cel dorit.
Din fericire, și inovațiile în domeniul cosmeticii progresează accelerat, permițându-ne să alegem și o cale mai naturală, mai sănătoasă și mai sigură de a ne întreține aspectul tânăr și flexibil al pielii. De pildă, fiolele cu acid hialuronic 2% din gama Gerovital H3 Hyaluron C produsă de Farmec.

Pentru tine, ce înseamnă „a îmbătrâni frumos”? Cum consideri că ne putem menține sănătatea, vitalitatea și frumusețea? Abia așteptăm să-ți citim părerea, recomandările și, de ce nu, “secretele” pentru un ten, corp și un suflet mereu tânăr!

- Citeste mai mult

Proba 15. Pledoarie pentru cauza sufletului tău

De la 2018-04-03 00:00:00 pana la 2018-04-11 23:59:59

Toți avem aspirații, cauze cu care rezonăm profund, care ne mișcă, ne inspiră, ne motivează și pentru care am face mai mult decât un like și un share pe Facebook. Pentru tine care este aceea?

Fie că este un proiect educațional sau ecologic, o cauză umanitară sau orice inițiativă consideri că ar face lumea măcar cu puțin mai bună, că ar ajuta oamenii, animalele, mediul, scrie despre diferența pozitivă pe care ar aduce-o în comunitatea ta și/sau în societate, în ansamblu! Realizează o pledoarie pentru cauza sufletului tău! Prezint-o lumii întregi, cu argumente, deschide porțile blogului tău și invită-i și pe alții să o susțină!

La această probă, indiferent de punctaj, vor fi, de fapt, doar câștigători. Cauzele în care credeți vor putea deveni cunoscute și susținute și de alții, așa că vă încurajăm să le prezentați fără rețineri, cu entuziasm și curaj. Schimbarea dorită poate începe (chiar și) de la un articol.

- Citeste mai mult

Proba 14. În vacanță incognito cu Christian Tour

De la 2018-03-31 00:00:00 pana la 2018-04-06 23:59:59

Ești o vedetă cu reputație internațională (precum Brad Pitt, Beyonce, Barack Obama, Cristiano Ronaldo etc.), atât de cunoscută încât nu poți să mergi undeva fără să fii asaltat(ă) de fani care vor să își facă un selfie cu tine sau îți cer autografe. Însă, pentru sejurul din această vară ți-ai propus să te refugiezi într-o destinație liniștită, în care să mergi incognito, astfel încât să poți petrece șapte zile fără ca cineva să te perturbe.
Povestește-ne ce faci timp de o săptămână pentru a nu fi descoperit(ă) și, totuși, pentru a te bucura de vacanța ta și de tot ceea ce îți oferă destinația aleasă: plajă, savori locale, obiective turistice etc.

- Citeste mai mult

Proba 13. O experiență altfel a jocului de mobil

De la 2018-03-29 00:00:00 pana la 2018-04-04 23:59:59

Creează orice poveste care să pună în valoare Jocul PREPELIX PANO. Fie că alegi să compui un articol tehnic, cronologic, haios sau fantezist, consultă mai întâi site-ul pentru a înţelege în profunzime cum funcţionează şi cum se joacă.

NOTE:

Brandul PREPELIX promite distracţie. Îi motivează pe oameni să vadă valoarea jocului și le permite să se conecteze cu copilul din interiorul lor.
Caracteristici: glumeț, jucăuş, fără griji, bucuros, original, nebunesc.
Ton și voce: Crazy fun

- Citeste mai mult

Proba 12. Vizităm Constanța, facem plajă la Mamaia

De la 2018-03-27 00:00:00 pana la 2018-04-02 23:59:59

La mare revenim mereu cu același dor fără astâmpăr, fremătând de nerăbdare să ne lăsăm mângâiați de valuri și de briză, să ne facem plinul de aerosoli, să ne relaxăm, să ne “încărcăm bateriile”. Pe lângă reprizele de plajă însă, am vrea să ne și diversificăm puțin programul, astfel încât să nu intervină monotonia și, de ce nu, să descoperim ceva nou. Și ce prilej mai bun să explorăm obiectivele turistice din împrejurimi?!

Considerând că Hotelul Aurora** din Mamaia este amplasat aproape atât de plajă, cât și de orașul Constanța, deci îți permite să explorezi în voie zona și, totodată, să te bucuri de mare, imaginează-ți că petreci un sejur la hotel (alături de partener(ă), de familie și/sau prieteni) și prezintă-ne principalele puncte forte ale (mini)vacanței tale: ce atuuri și facilități ale hotelului Aurora din Mamaia apreciezi în mod deosebit; cum savurezi, în propriul stil, perioada petrecută în această destinație – fie un week-end, o săptămână sau mai mult și, mai ales, ce obiective turistice din Constanța vizitezi.

Lasă-te inspirat(ă) de multiculturalitatea, diversitatea și istoria de peste 2500 de ani a orașului Constanța, cu influențe din Grecia și Roma antică, iar, mai târziu, turcești, evreiești, armenești, lipovenești etc.! Poți menționa Piața Ovidiu și statuia dedicată poetului exilat, Moscheea „Carol I”, Biserica Greacă, edificiile romane și grecești, Farul Genovez, Catedrala Catolică „Sfântul Anton de Padova”, Cazinoul și/sau orice alte obiective, la alegere, în funcție de pasiunile și interesele tale (arhitectură, artă, istorie etc.)

Iar dacă nu ai avut încă prilejul să le vizitezi, la următoarea oprire în Constanța poți participa la unul dintre tururile organizate de Diana Slav, ghid local voluntar, distins în 2016 și 2017 cu Certificatul de Excelență Trip Advisor.

Abia așteptăm să redescoperim atuurile unui sejur la Constanța și Mamaia, prin ochii și rândurile tale, și te așteptăm cu drag la mare! 🙂

- Citeste mai mult

Proba 11. Peter Rabbit – Aventuri din (i)realitate

De la 2018-03-24 00:00:00 pana la 2018-03-30 23:59:59

„Once upon a time” sau „A fost odată ca niciodată”, căci poveștile de neuitat așa încep. A fost odată un iepuraș pe nume Peter, care purta (doar) o jachetă albastră. Iar acesta este numai începutul!

Imaginează-ți că ești Peter, un iepuraș cu atitudine, simțul umorului și cu un optimism molipsitor. Povestește-ne o întâmplare (sau două, sau trei) serioasă sau mai puțin serioasă, din viața ta iepurească și fă-o de neuitat! Fii original, foarte amuzant și cu darul vorbei (ne plac expresiile jucăușe și cuvintele surprinzătoare).

Nu ne dorim să regăsim în textele voastre ideile și evenimentele din film, ci propria voastră viziune pe tema propusă. Redarea copy-paste a informațiilor despre film nu este admisă, indiferent de sursă.

- Citeste mai mult

Proba 10. Gerovital Beauty – Mai mult decât culoare

De la 2018-03-22 00:00:00 pana la 2018-03-28 23:59:59

Lasă-te inspirat(ă) de noua gamă Gerovital Beauty și calitățile acesteia și prezintă-ne părerea ta despre contribuția machiajului la un aspect proaspăt și îngrijit zi de zi.
Doamnelor și domnișoarelor, cum folosiți / ați folosi produsele de machiaj pentru a vă evidenția calitățile și/sau pentru a estompa micile imperfecțiuni?
Domnilor, deși nu recunoașteți, știm că micile trucuri feminine nu vă lasă indiferenți :) Voi ce rol considerați că are machiajul în farmecul unei femei?

- Citeste mai mult

Proba 9. e-trad.ro – Primul magazin online de traduceri din România

De la 2018-03-20 00:00:00 pana la 2018-03-26 23:59:59

Imaginează-ți ca ai candidat pentru un job în străinătate. Nu ți-ai făcut prea multe speranțe de reușită și, totuși, în inbox-ul tău intră un e-mail care te face să zâmbești. Ești acceptat(ă)! Singura condiție precizată este să trimiți toate actele necesare* traduse (din română în orice limbă, la alegere, de pe e-trad.ro), în maximum 3 zile.

Creează o poveste captivantă în care să incluzi dezavantajele identificate de tine atunci când nu găsești o soluție online pentru traduceri și, pe de altă parte, beneficiile pe care le aduce un magazin online de traduceri. Succes!

*Acte necesare – certificat de naștere, diploma de absolvire a liceului, diploma de absolvire a facultății, adeverință medicală, diplomă de absolvire masterat, foaie matricolă, certificat de căsătorie, cazier etc. (poți alege / completa și alte documente, după caz).

- Citeste mai mult

Proba 8. Călătoria ca inițiere, drum spre cunoaștere

De la 2018-03-17 00:00:00 pana la 2018-03-23 23:59:59

Înțelegi multe aspecte complexe despre alte civilizații călătorind, trăind și simțind între coordonatele geografice ale respectivului spațiu. Cu cât destinația este mai îndepărtată de propria ta cultură, cu atât fascinația descoperirii este mai mare, iar mintea și sufletul ți se deschid către nou, inedit și poți ajunge să înțelegi lucruri care, la modul teoretic, pot părea absurde, imposibile, ilogice…

Ce cultură exotică te fascinează sau te intrigă suficient de mult încât ai alege să o cunoști la fața locului? Câte dintre prejudecățile actuale crezi că s-ar nărui? Preferi să pornești într-o astfel de călătorie de cunoaștere fără să te informezi în prealabil despre ce vei vedea (pentru a nu te lăsa influențat de părerile altora sau pentru a nu-ți forma opinii greșite a priori) sau, dimpotrivă, crezi că e mai bine să pornești la drum după ce vei fi citit cât mai multe despre locurile și oamenii pe care dorești să-i cunoști în persoană?

- Citeste mai mult

7. Proba de umor… certificat energetic

De la 2018-03-15 00:00:00 pana la 2018-03-21 23:59:59

Fie că faci haz de necaz ori râzi de se cutremură… pereții (reabilitați sau nu), prezintă-ne o întâmplare amuzantă, reală sau fictivă, despre renovări, amenajări și alte reparații majore, menite să-ți facă locuința și viața mai bune, dar care, pe moment, mănâncă nervii, banii și timpul într-un ritm alarmant. Cu alte cuvinte, acel haos aparent interminabil, familiar oricui a simțit măcar o dată în viață cum e să trăiești cu șantierul în casă, la propriu.

Sau momentul acela în care îți clănțăne dinții de nu-ți mai auzi gândurile, fiindcă, deh, locuința ta este izolată așa de „bine” de-ți flutură vântul pe la urechi.

Ori promisiunile eterne din partea administratorului de bloc, a primăriei și a altor factori (de risc) că, într-o zi cu soare, o să apară echipa de șoc „anvelopare” și pe strada ta.

Știi ce zic(em)? Ei, dacă îți sună cunoscut și crezi că umorul este singura salvare într-o astfel de situație (nu-ți ține de cald, dar face bine la moral!), te invităm să ne demonstrezi, nouă și cititorilor tăi!

- Citeste mai mult

Proba 6. Haine second hand purtate chic and smart

De la 2018-03-13 00:00:00 pana la 2018-03-19 23:59:59

Avem haine, dar uneori parcă e atât de greu să găsim o ținută potrivită pentru un anume moment al zilei sau pentru o anumită ocazie. Tu ce trucuri ai pentru a-ți elibera șifonierul și cum îți alegi piesele vestimentare astfel încât să le combini cât mai inspirat, dar și ușor în același timp?

Depozitezi, dai mai departe, reciclezi? Ce sfaturi ai în legătură cu ce ar trebui să facem pentru a avea o garderobă cât mai adaptată nevoilor personale și profesionale, aerisită și mereu actualizată?

Nu uita nici de hainele selecționate second hand (unice, simple sau sofisticate) pe care le poți achiziționa din locuri specializate precum evernisaj.ro și nici de avantajele pe care acest tip de achiziție le are (de exemplu: reciclezi, deci ajuți mediul înconjurător, ești specială, unică și ușor de remarcat pentru eleganța chic and smart).

- Citeste mai mult

Proba 5. Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro – un concept unic pe piața materialelor de construcții

De la 2018-03-10 00:00:00 pana la 2018-03-16 23:59:59

După multe demersuri, ai reușit, în sfărșit, să faci rost de banii necesari pentru construirea propriei case și ești foarte încântat(ă). Doar că trebuie să iei foarte multe decizii și, fiindcă nu activezi în acest domeniu, nu știi foarte multe lucruri – nici despre produse, nici despre cum merg lucrurile în piață. Singura opțiune este să ții costurile sub control, dar nu vrei nici să irosești banii, nici să achiziționezi produse slabe calitativ ca să te încadrezi în buget. Astfel, cauți online și descoperi Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro.
Scrie despre această experiență din perspectiva unui client necunoscător în domeniu și, poate, deja “pățit” în relația cu meseriașii. Ce aspecte ar fi decisive pentru tine, într-o astfel de situație, pornind de la consilierea în alegerea materialelor și până la livrare? Abia așteptăm să vă citim articolele!

- Citeste mai mult

Proba 4. De ce să sărbătorim femeile în fiecare zi, nu doar de 8 Martie?

De la 2018-03-08 00:00:00 pana la 2018-03-14 23:59:59

Scrie un articol în care să pledezi pentru importanța femeilor din viața ta. Crezi că ele trebuie sărbătorite doar în anumite zile ale anului, precum 8 Martie? Tu cum îți arăți dragostea și respectul pentru acele femei care ți-au marcat existența?

- Citeste mai mult

Proba 3. Drumul spre succes este întotdeauna în construcție

De la 2018-03-06 00:00:00 pana la 2018-03-12 23:59:59

DTAC, PAC, avize, acorduri, autorizații… Știm, sună tehnic și sec, dar sunt vitale pentru ca orice construcție să devină realitate. Nu este însă necesar ca beneficiarii construcțiilor să-și bată capul cu toate acestea, pentru că, din fericire, s-au inventat arhitecții proiectanți.

Scrie un scenariu (real sau fictiv) în care să prezinți rolul și importanța unei echipe experimentate de arhitecți proiectanți pentru reușita unei construcții. Abia așteptăm să vă citim articolele! Succes!

- Citeste mai mult

Proba 2. #Călătoriideneuitat – Povestește-ne cea mai frumoasă amintire din călătoriile tale

De la 2018-03-03 00:00:00 pana la 2018-03-09 23:59:59

O călătorie poate însemna o plimbare în apropierea orașului sau un bilet doar dus într-un loc de care nu ai auzit niciodată.
Cu siguranță ai cel puțin un moment pe care îl porți cu drag în suflet – o tabără din copilărie, o excursie de o zi, drumeție, circuit, croazieră, escapadă romantică/cu prietenii sau orice altceva. Ne plac poveștile, așa că inspiră-ți cititorii și juriul relatând cea mai frumoasă amintire din călătoriile tale.

- Citeste mai mult

Proba 1. Christian Tour – experiențe unice în întreaga lume

De la 2018-03-01 00:00:00 pana la 2018-03-07 23:59:59

Ești un blogger de călătorii și Christian Tour te pune în fața provocării vieții tale: să vizitezi 3 destinații în care ți-ai dorit dintotdeauna să ajungi: Iordania, fascinanta Umbria și Țara Soarelui Răsare, Japonia.

Ai doar 5 ore la dispoziție să-ți faci bagajele și să-ți pregătești lista de obiective pe care vrei să le vizitezi pe parcursul expediției tale și mâncărurile deosebite pe care ți-ai dori să le încerci. Pentru că fiecare destinație este unică, trebuie să fii pregătit pentru experiențe inedite.

Descrie-ne într-un mod creativ cum te pregătești tu pentru aventura vieții tale: ce-ți dorești să vizitezi din fiecare destinație (obiective turistice, muzee, monumente etc.), ce delicii ai vrea să încerci și care consideri că este locul obligatoriu de vizitat pentru fiecare dintre cele 3 destinații în care urmează să ajungi.

- Citeste mai mult

Arhiva cu probele din edițiile anterioare

Probele competiției SuperBlog 2017

 1. Dacă toamna ar fi o persoană și tu ai fi stilistul ei, cum ai îmbrăca-o?
 2. Hurom HZ Alpha – mai mult decat un storcător, un stil de viață sănătos!
 3. Case frumoase pentru oameni fericiți
 4. Gata de selfie, cu Gerovital Stop Acnee
 5. EDIFIER, sunetul din viața ta
 6. Vacanță în stil Royal
 7. It takes two to tango. The words are on us!
 8. Ștampila. Între utilitate și necesitate.
 9. Presa de ulei Yoda Home Pro – echilibrul desăvârșit al unui gust adevărat!
 10. Momentul adevărului! Ce lucruri porți în geantă, rucsac, buzunare?
 11. Trei metode prin care îți poți crește rapid veniturile
 12. Energia casei tale
 13. Apa de izvor La Fântâna – hidratare și inspirație la purtător
 14. “Dincolo de orizont”, dincolo de temeri
 15. Modă testată în orice ocazie
 16. Transformă-ți personajul preferat în cititor
 17. Tânăr investitor, caut franciză
 18. O lume întreagă într-o destinație: Work & Travel USA cu Vacanțe Speciale
 19. EDIFIER. Hai să facem schimb de roluri!
 20. Before / After cu Answear
 21. Eveniment la Royal
 22. Nufăr și Triumf – experții tăi în curățenie
 23. Cafeaua care mi-a schimbat viața
 24. SHARE & PLAY
 25. „Dragă, ieșim pe ușă în 5 minute, da?”
 26. Fii un personaj în lumea Jumanji!
 27. Parteneriate HOT pentru hotmama.ro

Probele competiției Spring SuperBlog 2017

 1. "Cuplul" apă + cafea, element al culturii organizaționale

 2. Puff…. Puff….. Pufulește-te!

 3. Frumusețea și încrederea se cultivă în familie!

 4. Oricine poate învăța engleza... zâmbind!

 5. Innovation game: Construiește o franciză de succes!

 6. Agentul "Certificat Energetic"

 7. Niciodată traduși de traduceri!

 8. Rețeta Aurora pentru distracție estivală

 9. AVBS îți CREDITează AFACEREA!

 10. ”Ștrumpfii: Satul Pierdut”, o nouă provocare pentru superbloggeri

 11. Arhitect. Proiectant. AIA Proiect

 12. Care este plasa ta (de siguranță) financiară?

 13. Vreau vacanța mea de vară, o vacanță specială

 14. Share your box cu Wu Xing!

 15. Ieși în evidență cu bijuteriile potrivite!

 16. Fotografia preferată din călătorii

 17. Ingredientele naturale, aliatele tale pentru frumusețe

 18. Ce ai fi, dacă ai fi?

     Probele competiției SuperBlog 2016:

 1. Black Tie

 2. Ryanair, alegerea perfectă pentru un city-break low cost

 3. Doctori în frumusețe

 4. Do you speak... medical?

 5. O zi din viața unei ștampile

 6. Turist în București, oaspete la Residence Hotels

 7. Fii expert în rețelistică și conectică!

 8. Ce povești ar spune pantofii sport?

 9. Casă veche, caut performanță energetică nouă

 10. Buchete Olla

 11. Navigați în lumea gadgeturilor auto!

 12. Casa viitorului începe azi, cu AIA Proiect

 13. PartySnap - o nouă dimensiune a divertismentului

 14. Denim, te iubim!

 15. În așteptarea Crăciunului

 16. Rețeta unei vieți sănătoase

 17. Arrival. Cum comunici cu necunoscutul?

 18. Lift Me Up

 19. Momente unice, în restaurantele Oliviers și Citroniers

 20. Wu Xing știe!

 21. Caravana destinațiilor turistice

 22. 1 + 1 = Style

 23. Dăruiește FARMECul Crăciunului!

 24. AVBS CREDITează promovarea online

 Probele competiției Spring SuperBlog 2016:

 1. Primăvara începe cu MarketOnline și Rohnson

 2. Suveniruri cu suflet

 3. Imaginaţie şi creativitate pentru casa ta de vis

 4. Care este secretul frumuseţii româncelor?

 5. CarmineShoes.ro: Povești de iubire cu și despre pantofi

 6. Animații care v-au marcat copilăria

 7. Tu cum îmbunătățești eficiența energetică a locuinței tale?

 8. Freon auto pentru o mașină cool!

 9. Ambasador Vacanțe Speciale

 10. Buchete surpriză! Flori livrate acasă sau la birou!

 11. Rețeta unui eveniment de afaceri reușit

 12. Un PC la puterea HyperX

 13. O nuntă ca în filme

 14. Fii propriul tău specialist în proiecte de finisare!

 15. Ce poți face în 3 minute?

 16. Cum câștigi credit în mediul online?

   Probele competiției SuperBlog 2015:

 1. O mie și una de… arome!

 2. Fii o Ileana Cosanzeana modernă!

 3. Ce fel de ștampilă ești tu?

 4. Hair-Files

 5. Tricouri cu personalitate

 6. Câtă energie consumă biroul tău?

 7. STAR - în fiecare zi. Deschis nelimitat la îndeplinirea viselor

 8. Vrei să fii magician?

 9. Cum ar fi lumea dacă n-ar exista cauciucul?

 10. Fericirea într-o cană

 11. Toni vs. Toni Jr., talentele celor mai mari fani brânză

 12. Trăiește cu eleganță!

 13. Scenariu de nuntă, la Golden Tulip Times

 14. FSP - Fortron îți pune PC-ul în mișcare!

 15. Cu sculele electrice potrivite, și tu poți fi un meșter priceput!

 16. Jurnalul meu de călătorii - #jurnaldecalatorie

 17. Punem lumea în mișcare. În fiecare zi.

 18. Zâmbete la buchet

 19. Când pielea ta e sănătoasă și frumoasă, ești fericit(ă) și tu!

 20. Deeply Yours

 21. Cea mai bună brânză din lume

 22. Epilarea definitivă - de la Hollywood, în casele noastre

 23. Tehnologia Philips, la picioarele tale

 24. Schimbă vieți și ajută la promovarea unui stil de viață sănătos!

 Probele competiției Spring SuperBlog 2015:

 1. Devino designer vestimentar și materializează-ți visele împreună cu Brother!

 2. Un LUX care NU COSTĂ

 3. Ce aromă are fericirea ta?

 4. Ce fel de turist ești?

 5. Certificat pentru viitor

 6. Cadoul perfect pentru un bărbat special

 7. 3 Stejari - destinația pentru o vacanță de vis

 8. INTEL...igența artificială în anul 2015

 9. Împreună facem casa lună

 10. Ziua Partenerului SuperBlog

 Probele competiției SuperBlog 2014:

 1. Gerovital H3 Men recunoaște vânătorii adevărați!

 2. Toyota Aygo. Go Fun Yourself

 3. Povestea ștampilei mele

 4. Dacă n-ar fi existat epilarea...

 5. De la televizoarele alb-negru din copilărie la Smart TV

 6. Sendviș Profile

 7. Parc de aventură la Straja

 8. Cum să ții microbii departe

 9. Cum să alegi asigurarea de sănătate perfectă

 10. Yaris în orașul tău!

 11. Fii special într-o vacanță nonconformistă!

 12. Trafic intens pe Strada Ficțiunii

 13. Povestea parfumului preferat

 14. Adio, ten sensibil!

 15. Cu sau fara Internet?

 16. Team building la Straja

 17. Cafeaua - licoarea magică a învingătorilor!

 18. Prietenie, contributie, COMUNITATE

 19. Epilarea definitivă - de la tendințe la practică

 20. Aventurile promoterului Fan Brânză

 21. Reîntoarcerea la EMOŢII

 22. Don't Text and Drive

 23. Întâmpină iarna cu FARMEC!

 24. Votati SuperBlog!

 Probele competiţiei Spring SuperBlog 2014

 1. Fan Branza, regizor si scenarist!

 2. Deodorantul poate fi prieten sau dusman

 3. Ce ai aprecia la un salon de nunta?

 4. Leacuri, sfaturi si retete pentru casa ta de la Doctor Deco

 5. Alege sa citesti cu stil si placere, prin intermediul unui eBook!

 6. Cum se reflecta frumusetea interioara in cea exterioara?

 7. Tu cum te mentii in forma?

 8. Alege Europa pentru vacanta ta speciala!

 9. Teatrul - trecut, prezent... viitor?

 10. Cum pregatim elevii pentru viata?

 11. Cand ma fac mare, o sa fiu cititor!

 12. 5 motive pentru familia ta de a recolta celule stem la nastere

 13. Alege o tableta cool si ultra-portabila!

 14. Breakfast AntiOx la NH Bucharest

 15. Primavara in parul tau!

 16. Fii personajul propriei povesti! Scenariu cu parteneri

Probele competitiei SuperBlog 2013:

 1. Toyota Corolla: Frumoasa cu un scop precis

 2. Viata sanatoasa la tine acasa

 3. Doctorul personal al parului tau

 4. Tentatii (i)rezistibile

 5. Cand te gandesti la Miez de Lapte, la ce te mai gandesti?

 6. Vacanta perfecta la Straja

 7. Gentile reimaginate

 8. Care este adevaratul secret al seductiei?

 9. Stampile si obiecte de papetarie accesibile

 10. Ce ne mai place joaca!

 11. Jocurile copilariei versus jocurile vietii de adult

 12. Acasa la LuxuryGifts.ro

 13. Redescopera lumea dintr-un hibrid

 14. Blogging cu umor

 15. Cosurile iti pot strica ziua!

 16. Gustul copilariei, acum la atingerea unui singur buton

 17. Alege-l pe Killer King!

 18. Traieste visul american!

 19. Sunt fan branza, sustin si semnez!

 20. Calatorie virtuala prin Vila Alpin din Straja

 21. Concursul meu LuxuryGifts

 22. #Puritate

 23. Bine sau prost imbracat?

 24. Dream Car Art Contest

 25. Scrisoare catre Mos Craciun

 26. Un cadou cu semnificatie

 27. Puterea parteneriatului in blogosfera

 28. Doina, o vedeta la tine in poseta!

Probele competitiei Spring SuperBlog 2013:

 1. Indragosteste-te de viata cu Farmec!

 2. Cadourile si povestile din spatele lor

 3. Frumusetea pielii perfecte

 4. Cand ai scris ultima data o scrisoare de dragoste?

 5. Femei care ne inspira

 6. Singer... o pasiune cu traditie

 7. Barcelona - mare, soare si Gaudi

 8. Romance cu Farmec

 9. Arta e un lux sau luxul e o arta?

 10. Costumul de baie si vacanta perfecta

 11. Calatorie legendara in Corfu

 12. Pastreaza secretele aproape

 13. Cadoul perfect pentru voi insiva

 14. Partener media in SuperBlog

Probele competitiei SuperBlog 2012:

 1. Toyota Avensis, marca celor remarcabili

 2. real,-: stilul care ti se potriveste, oriunde, oricand

 3. Oktal: Promisiuni respectate. Din 1999

 4. Prima carte citita de la Nemira

 5. LuxuryGifts: Poveste de Craciun - Bijuteria care mi-a schimbat viata

 6. Azerty: Tu cum iti alegi laptopul potrivit?

 7. Delaco: Esti Fan Branza?

 8. COTY: Press to Play cu Playboy VIP!

 9. Aventuria. Si esti bun de drum

 10. Edimax: Stii tot ce misca

 11. Borealy: Daruim emotii prin cadouri deosebite

 12. TMI: Echilibrul dintre serviciu si viata extraprofesionala

 13. NH Hoteles: Wake Up To A Better World

 14. Oktal.ro: Cum crezi ca vei face fata tehnologiei cand vei avea 80 de ani?

 15. Cum cuceresti cu o carte Nemira?

 16. Trei lucruri pe care le-ai schimba la SpringShop.ro

 17. Alege bijuteriile potrivite de pe LuxuryGifts.ro

 18. Inovatia continua, pasiunea Toyota

 19. Print sau online?

 20. Alege un stil de viata sanatos

 21. Aparatele mele electronice de ieri si de azi

 22. Cartea in habitatul natural

 23. Componentele PC conduc lumea

 24. Ce masina 4x4 ai vrea sa fii?

 25. Se naste o legenda

 26. De ce sa consumam romaneste

 27. Cum arata viitorul unitatilor de stocare

 28. Metode neconventionale de folosire a unui magazin online - opțională

 29. Cum ai promova SuperBlog daca ai fi partener media

 30. Care este sponsorul tau preferat din SuperBlog 2012? - opțională