Proba 16. Carduri Cadou: Sursă de bucurie sau lipsă de creativitate?

De la 2023-11-21 00:00:00 pana la 2023-11-27 23:59:59

Cum deja încep pregătirile pentru sărbătorile de iarnă, preocuparea față de cadouri devine centrală pentru mulți dintre noi. Un subiect constant de dezbatere în această perioadă este reprezentat de cardurile cadou. Ele sunt, într-adevăr, o sursă practică de bucurie sau doar un substitut rece pentru cadourile tradiționale? În cadrul acestui articol, vă propunem să analizați atent avantajele și dezavantajele cardurilor cadou, abordând întrebări esențiale despre modul în care acestea influențează experiența cadourilor de Crăciun.

Așteptăm cu nerăbdare opiniile și preferințele voastre în această captivantă călătorie a cadourilor de sărbători. 

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 15. Cum ne-a schimbat tehnologia călătoriile în străinătate?

De la 2023-11-17 00:00:00 pana la 2023-11-23 23:59:59

Dragii noștri bloggeri, vă invităm să faceți un mic exercițiu de imaginație: în ce moduri credeți că a schimbat tehnologia modernă felul în care oamenii călătoresc în străinătate și vizitează obiectivele turistice?

Pornind de la o discutie generală, în cadrul căreia veți explora instrumentele moderne folosite de turiștii din prezent (hărți online, aplicații de booking, de banking, dispozitive de traducere etc.), prin comparație cu modul în care călătoreau inainte de apariția acestora, prezentați dispozitivul Vasco Translator V4 ca pe un tovarăș de călătorie care are grijă de călători, simplificând și îmbogățindu-le călătoriile prin funcționalitățile lor, pe care le veți prezenta folosind aceleași comparații cu călătoriile din trecut.

Câteva teme și idei care să vă ajute în construcția articolului:

 • Care sunt beneficiile utilizării gadgeturilor și aplicațiilor moderne atunci când călătorim?
 • Ce instrumente de traducere foloseau turiștii în trecut? Care sunt neajunsurile acestora în comparație cu dispozitivele moderne de traducere simultană?  
 • Dacă ar fi posibilă călătoria în timp, cum credeți că s-ar descurca acum un om venit din Evul Mediu care pornește într-o călătorie în străinătate?
 • Există zone pe care turiștii le evită din cauza faptului că în ele nu se vorbeste nicio limbă de circulație internațională? Dacă da, în ce fel crește numărul de destinații posibile pentru un turist, dacă are la dispoziție un translator cu traducere simultană Vasco V4?
 • Există aspecte ale culturii, obiceiurilor și tradițiilor locale în destinații mai puțin populare care devin accesibile datorită utilizării unui translator Vasco V4?

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 14. Lecția lui Napoleon – Fiecare dintre noi poate face istorie

De la 2023-11-14 00:00:00 pana la 2023-11-20 23:59:59

Fiecare dintre noi poate face istorie. Tu cum (aspiri să) revoluționezi lumea, ce „moștenire” ți-ai dori să lași în urma ta? Ce crezi că ai în comun cu Napoleon și/sau ce te-ar diferenția, ca lider (de opinie)? 

Te invităm să anunți cititorii că se lansează „Napoleon” la cinema și să faci legătura coerent între tema propusă în enunț și evenimentul cinematografic, fără însă a povesti filmul. Nu vrem lecții de istorie, nici impresii din/despre film. Oricum nu te avantajează fiindcă ne dorim perspectiva TA pe tema propusă și nici cinefililor nu le plac spoilerele 😉 

Notă: Am aprecia daca nu ai menționa alte filme care rulează în prezent la cinema.

Mulțumim. Inspirație și succes!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 13. Pas cu pas către stilul activ – Ghidul perfect pentru alegerea îmbrăcămintei și încălțămintei sportive

De la 2023-11-10 00:00:00 pana la 2023-11-16 23:59:59

Începe articolul cu o introducere captivantă care subliniază diversitatea și importanța alegerii îmbrăcămintei potrivite pentru activitățile sportive. Invită cititorii să descopere cum pot integra moda sportivă în rutina lor de antrenament pentru a obține nu doar un aspect stilat, ci și o performanță optimă.

1. Tipul de activitate sportivă:

– Identifică și detaliază diferitele tipuri de activități sportive pentru care cititorii pot căuta îmbrăcăminte (alergare, antrenamente de forță, yoga, etc.).

– Argumentează de ce alegerea corectă a îmbrăcămintei este crucială pentru fiecare tip de activitate.

2. Alegerea materialelor potrivite:

– Explorează diverse materiale utilizate în îmbrăcămintea sportivă și explică cum acestea pot influența performanța.

– Oferă exemple concrete și recomandări pentru materiale în funcție de activitatea sportivă.

3. Croieli:

– Analizează diferite tipuri de croieli și explică modul în care acestea pot influența confortul și libertatea de mișcare.

– Sfătuiește cititorii asupra alegerea croielii în funcție de preferințe personale și activitatea practicată.

4. Funcționalitatea în fiecare detaliu:

– Detaliază elementele de design și funcționalitate pe care cititorii ar trebui să le caute în îmbrăcămintea sportivă (buzunare, cusături plate, tehnologie de gestionare a umidității etc.).

– Adaugă exemple de produse care evidențiază aceste caracteristici.

5. Concluzii:

– Rezumă principalele puncte ale ghidului și subliniază importanța alegerii corecte a îmbrăcămintei sportive.

– Încurajează cititorii să-și personalizeze selecția de îmbrăcăminte în funcție de preferințele și nevoile lor specifice având în minte echilibrul perfect între stil și performanță.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 12. Daisy Vet – aliatul de încredere pentru sănătatea animalului tău de companie

De la 2023-11-07 00:00:00 pana la 2023-11-13 23:59:59

Când îl doare pe el, te doare și pe tine. Dacă ai trecut prin asta, deja știi.

Fie că ai un animăluț de companie sau că ți-ai dori unul cândva, te invităm să scrii un articol despre o situație (reală sau fictivă) în care ai avut / ai avea nevoie de ajutor pentru a-i proteja sănătatea – fie proceduri și analize de rutină sau tratamente mai complexe pentru afecțiuni cronice, boli infecțioase, traume, accidente etc. Sau poate te lași inspirat(ă) de experiențele prietenilor care au necesitat servicii veterinare pentru animăluțele lor.

Abia așteptăm să citim! Salutări și companionilor voștri necuvântători!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 11. Machiajul de zi. Cucerește lumea cu un look marca Revers!

De la 2023-11-03 00:00:00 pana la 2023-11-09 23:59:59

Înfrumusețează, evidențiază trăsăturile, le pune într-o lumină ideală și te face să te simți mai încrezătoare. Știi cum se zice – oferă-i unei femei rujul potrivit și va putea cuceri întreaga lume. Fie că te pasionează sau nu produsele cosmetice, un machiaj bine realizat îți atrage atenția.

MyCosmetics vine în întâmpinarea oricărei femei prin gama de produse cosmetice Revers, cu ajutorul căreia te va ajuta să te simți mai îngrijită, mai frumoasă, mai răsfățată și, de ce nu, mai încrezătoare în forțele proprii.

Povestește-ne cum arată (sau cum ar arăta) machiajul de zi cu zi, al tău sau al unei femei pe care o cunoști – mamă, iubită, prietenă etc., un look realizat exclusiv cu produsele Revers.

Suntem curioși cum le-ai recomanda cititorilor tăi să integreze aceste produse în rutina lor, de la fond de ten, farduri de pleoape, ruj sau tuș de ochi până la lac de unghii.

Fii creativ, scoate beauty bloggerul din tine și îndrăznește să creezi articole în care machiajul cu produse Revers este personajul principal, mai ales în povestea zilelor tale în care îți dorești să cucerești lumea!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 10. Cum ar arăta lumea fără bariere lingvistice

De la 2023-10-31 00:00:00 pana la 2023-11-06 23:59:59

Dragii noștri bloggeri, vă invităm să faceți o mică excursie cu Vasco Electronics V4.

În articol veți prezenta dispozitivul Vasco Translator V4 ca pe un tovarăș de călătorie care are grijă de călători, arătând cum vă poate ajuta să descoperiți lumea fără opreliști.

Câteva teme și idei care să vă ajute în construcția articolului: 

 • Care sunt cele mai rare limbi locale pe care le-ați întâlnit în călătoriile voastre?
 • Care sunt cele mai mari și/sau amuzante încurcături în care ați intrat în călătoriile voastre din cauza barierelor lingvistice dintre voi și localnici? Cum ar fi putut fi acestea evitate dacă ați fi avut la voi un dispozitiv de traducere simultană Vasco Translator?
 • Cât timp estimați că se pierde în general într-o călătorie cu căutările de cuvinte în dicționare (online sau offline) în încercarea de a comunica cu localnicii atunci când nu puteți folosi o limbă de circulație internațională? Încercați să vă imaginați cât timp (și câte informații în plus) ați câștiga dacă ați avea la dispoziție un translator automat într-o astfel de călătorie. 
 • Credeți că un dispozitiv de traducere simultană vă ajută sau mai degrabă vă împiedică să învățați limba locală? Argumentați răspunsul. 
 • Încercați să descrieți situații în care funcția de traducere a fotografiilor îi poate ajuta pe turiști să afle informații importante (panouri de informare, afișaj stradal, anunțuri oficiale din partea autorităților) atunci când nu au în jur alte mijloace de informare decât cele în limba locală.

În comunicare vă rugăm să puneți accent pe valori precum calmul și libertatea de exprimare. 

Vă rugăm să evitați limbajul negativ și să folosiți sintagme și fraze legate de sentimentul de calm, cum ar fi lipsa stresului, libertate, lejeritate, relaxare. De asemenea, noi nu dăm comenzi, ci mai degrabă prezentăm cititorului opțiuni. Așadar, în loc de „Folosește”, spunem mai degrabă „Poți folosi”.

Vasco Translator vrea să fie un tovarăș de drum, dar și un asistent personal care te ajută.

Exemple de fraze formulate cu tonul specific Vasco:

 • Vasco va sparge barierele lingvistice pentru tine.
 • Călătorește așa cum îți place. Lasă grija traducerilor în seama noastră!
 • Îl poți folosi oriunde te-ai afla. 

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 9: Cristalele și horoscopul personal – Cum să folosești cristalele pentru a-ți îmbunătăți viața

De la 2023-10-27 00:00:00 pana la 2023-11-02 23:59:59

Explorează conexiunea dintre cristale și astrologia personală, oferind cititorilor o privire asupra propriilor tale idei și experiențe. Descrie modul în care cristalele și horoscopul sunt interconectate, din punctul tău de vedere. Explică faptul că anumite cristale sunt asociate cu anumite semne zodiacale și cum pot influența caracteristicile sau aspectele personale ale unei persoane.

Evidențiază beneficiile pe care le pot aduce cristalele în viața ta sau a altei persoane.

Oferă cititorilor o perspectivă practică asupra modului în care pot începe să utilizeze cristalele pentru a-și îmbunătăți viața. Poți include sfaturi despre cum se aleg cristalele potrivite pentru semnul zodiacal, cum se pot purta sau amplasa în locuință și cum se îngrijesc.

Poți include povestiri de succes sau experiențe personale legate de utilizarea cristalelor.

Te invităm să descoperi o bucățică din universul cristalelor naturale pe site-ul stonemania.ro și să ne transmiți, la rându-ți, din universul TĂU. Abia așteptăm să îl descoperim!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 8. “N-am crezut că brânza poate face asta!”

De la 2023-10-24 00:00:00 pana la 2023-10-30 23:59:59

Toată viața ai urmat “calea obișnuită” atunci când vine vorba de mâncăruri, dar ai știut mereu că există ceva mai mult dincolo de ușa culinară tradițională. Pentru tine mâncarea nu înseamnă doar nevoia fiziologică de a te hrăni. Cauți povești, combinații inedite de texturi și arome care să bucure sufletul și papilele gustative. 

Delaco îți împărtășește curiozitatea și pofta de creativitate culinară. Cu brânzeturi de înaltă calitate, te inspirăm să rupi rutina și să îți creezi propriile experiențe culinare, care transformă orice preparat într-o odisee gustativă. 

Te invităm să îți folosești magia și să ne scrii despre cel mai năstrușnic preparat la care te-ai gândit, care să conțină unul dintre tipurile de brânză menționate în cuvintele cheie de mai jos. 

Ai la îndemână ingrediente excepționale, așa că fii Marele Gandalf al bucătăriei tale!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 7. Cum te pot ajuta aparatele AENO să-ți faci viața mai frumoasă

De la 2023-10-20 00:00:00 pana la 2023-10-26 23:59:59

Descoperă AENO, brandul care aduce tehnologia inteligentă în viața ta de zi cu zi și te ajută să câștigi timp prețios! De la soluții inteligente pentru casă până la dispozitive inovatoare, AENO este aliatul tău pentru o viață împlinită.

Cu aparatele inteligente AENO câștigi mai mult timp pentru a te bucura de momente alături de familie și prieteni. Datorită noilor tehnologii incorporate în produsele AENO, sarcinile casnice nu mai sunt atât de obositoare și nici nu mai consumă mult timp. Pentru orice aparat clasic, acum există cel puțin o variantă AENO cu tehnologie nouă care să o înlocuiască. Spre exemplu, bine-cunoscuta periuță de dinți poate fi înlocuită cu o periuță electrică sonică smart, mopul clasic cu un mop electric, aspiratorul obișnuit, cu un aspirator robot care poate fi programat și urmărit din aplicație; chiar și banalul cântar de bucătărie are acum un echivalent „smart” – cântarul AENO cu ajutorul căruia îți poți monitoriza aportul zilnic de calorii, direct din aplicația AENO.

Vă invităm să descoperiți tehnologia AENO, să ne spuneți ce aparate v-au atras atenția și ați dori să le aveți acasă, și să povestiți și cititorilor voștri cum tehnologia AENO poate transforma rutina zilnică într-o experiență plină de confort.

Mulțumim și abia așteptăm să vă citim articolele! Succes!

- Citeste mai mult

Proba 6. Fiecare cameră are povestea ei

De la 2023-10-17 00:00:00 pana la 2023-10-23 23:59:59

Când pășești într-o cameră, te afli în fața unei povești ce așteaptă să fie spusă. Fiecare cameră are propria sa personalitate și poveste unică. Te invităm să explorezi această lume și să împărtășești cu noi o poveste captivantă despre cum poți da viață și personalitate spațiului tău preferat. Cu ajutorul căror elemente de mobilier și decorațiuni vei crea această poveste?

Cu fiecare cuvânt scris, transformă camera într-o lume în care oricine ar dori să se afle. Suntem nerăbdători să citim poveștile tale și să ne lăsăm purtați de imaginație!

- Citeste mai mult

Proba 5. Sneakers – Expresie a Stilului Personal

De la 2023-10-13 00:00:00 pana la 2023-10-19 23:59:59

Eleganță și Sneakers: O Expresie a Stilului Tău

Într-o lume în care moda devine tot mai personală, sneakerșii au devenit mult mai mult decât simple perechi de încălțăminte. Ei reprezintă acum o extensie a personalității noastre, o declarație despre cine suntem și ce ne place. În acest concurs, vă încurajăm să explorați conexiunea dintre eleganță și sneakers și să împărtășiți cum acești pantofi casual pot fi integrați într-o ținută elegantă și sofisticată.

 • Eleganță și Sneakers

Eleganța nu înseamnă numai tocuri înalte și îmbrăcăminte formală. Cu atât de multe branduri și modele disponibile astăzi, sneakerșii pot fi la fel de eleganți ca orice altă pereche de încălțăminte.

 • Sneakers ca O Expresie a Stilului Personal –

Fiecare pereche de sneakers spune o poveste. Fie că alegi un clasic atemporal precum Converse Chuck Taylor sau unul dintre ultimele modele de la Adidas sau Nike, sneakerșii sunt un canvas al creativității tale. Aceștia pot fi personalizați pentru a reflecta pasiunile tale, interesele sau chiar starea de spirit din ziua respectivă. Împărtășiți povești despre cum ați ales anumiți sneakers și cum aceștia vă definesc stilul personal.

 • Cum Să-ți Îmbini Sneakerșii cu Eleganța –

Un aspect important al concursului este explorarea modurilor creative de a îmbina sneakerșii cu ținute elegante. Oferiți cititorilor voștri sfaturi și trucuri pentru a alege sneakerșii potriviți pentru diferite ocazii, cum ar fi evenimente formale, întâlniri de afaceri sau ieșiri în oraș. Discutați despre culori, texturi și accesorii care pot face sneakerșii să se integreze perfect într-o ținută elegantă.

Sfaturi pentru scriere:

1. Explorează Diversitatea: Sneakerșii vin într-o varietate impresionantă de stiluri și modele. Explorează diferite branduri și modele pentru a oferi cititorilor o perspectivă cuprinzătoare.

2. Povești Personale: Împărtășiți experiențele personale cu sneakerșii. Fie că este vorba despre prima pereche de sneakers cumpărată sau despre o întâmplare specială legată de aceștia, poveștile personale adaugă un element uman și captivant în articol.

3. Sensul Individualității: Discutați despre modul în care alegerea anumitor sneakerși poate spune multe despre personalitatea și pasiunile individului. Cum devin sneakerșii o expresie a identității noastre și a stilului personal?

Suntem nerăbdători să citim creațiile voastre inspirate despre cum sneakerșii pot fi mai mult decât doar o pereche de încălțăminte – ei pot fi o expresie autentică a stilului personal și a eleganței. Succes tuturor!

- Citeste mai mult

Proba 4. Cum poți evita înșelăciunile când cumperi materiale de construcții?

De la 2023-10-10 00:00:00 pana la 2023-10-16 23:59:59

Scrie un articol în care să evidențiezi modul în care un cumpărător poate evita înșelăciunile atunci când achiziționează materiale de construcții. Abordează importanța consultanței oferite de specialiștii Depozit Virtual și modul în care aceasta poate aduce beneficii substanțiale. Poți relata o situație reală cu care te-ai confruntat tu sau altcineva sau îți poți imagina una.

Imaginația nu are nicio limită, așa că fii creativ(ă) și lasă imaginația să zboare! Pe lângă o lectură plăcută, articolul tău le-ar oferi cititorilor o perspectivă nouă despre opțiunile disponibile când au nevoie de materiale de construcții și despre avantajele de a le comanda prin Depozit Virtual.

Mulțumim! Suntem nerăbdători să vă citim articolele!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 3. Eleganță și confort în moda din sezonul rece

De la 2023-10-06 00:00:00 pana la 2023-10-12 23:59:59

În această competiție, vă încurajăm să explorați frumusețea și funcționalitatea modei în sezonul rece și să împărtășiți perspectivele voastre unice cu privire la modul în care eleganța și confortul pot coexista în armonie cu zilele friguroase de iarnă.

Eleganța pe timp de iarnă

Iarna aduce cu ea ocazia de a ne exprima stilul într-un mod inedit. Cu toate că temperaturile scad, moda pe timp de iarnă poate fi în continuare plină de farmec. Dezvoltați idei despre cum hainele elegante pot adăuga o notă rafinată în zilele reci și împărtășiți cititorilor voștri sugestii despre culorile, țesăturile și croielile care definesc eleganța în sezonul rece! 

Confortul în sezonul rece

O parte esențială a modei pe timp de iarnă este confortul. Cu toții căutăm haine și accesorii care nu trebuie doar să arate bine, ci să ne și ferească de frig, să ne simțim confortabili în zilele geroase. Explorați materialele, ultimele tendințe, precum și accesoriiile ingenioase care pot face o ținută să fie confortabilă pe timp de iarnă.

Ce Vă Recomandăm Să Includeți în Articol (puteți alege dintre abordările de mai jos, ne-ar plăcea să se regăsească minimum două):

1. Tendințe: Discutați despre cele mai recente tendințe în modă. Ce culori sunt în vogă în această iarnă? Ce tipuri de țesături sunt populare? Care sunt stilurile de haine și accesorii propuse de marile case de modă pentru sezonul de iarnă?

2. Eleganță Prin Simplitate: Cum se poate atinge eleganța prin simplitate? Discutați despre arta de a combina sau accesoriza hainele simple pentru a crea ținute elegante și rafinate.

3. Povești Personale: Dacă aveți experiențe personale legate de moda din sezonul rece, împărtășiți-le! Povestiți despre acea ținută care v-a ținut de cald și v-a făcut să vă simțiți încrezători și eleganți într-o zi friguroasă.

**Sfaturi pentru Scriere:**

1. Creativitatea Este Cheia: Gândiți-vă la moduri neobișnuite de a combina eleganța și confortul. Cautați inspirație în culturi diferite sau în natură.

2. Stil Personal: Nu uitați să vă aduceți propria voastră voce în articol. Cum vedeți voi eleganța și confortul hainelor din sezonul rece? Ce sfaturi aveți pentru cititori?

3. Relevanță și Originalitate: Fiți siguri că ideile voastre sunt relevante și originale. Evitați clișeele și încurajați cititorii să privească moda din sezonul rece dintr-o perspectivă nouă și captivantă.

Suntem nerăbdători să citim creațiile voastre inspirate. Concursul nostru nu este doar despre premii, ci și despre a împărtăși pasiunea pentru modă și a-i inspira și pe alții. Succes tuturor și să ne bucurăm de eleganță și confort în fiecare cuvânt scris!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 2. Colorează-ți viața! Începe cu părul tău!

De la 2023-10-03 00:00:00 pana la 2023-10-09 23:59:59

Drept sau creț, fin sau aspru, cu volum sau fără, oricum ar fi, părul ne influențează semnificativ percepția de sine: ne întâmpină dimineața în oglindă, ne ridică moralul sau… dimpotrivă (nu degeaba se zice „bad-hair day”). Dar chiar și când avem o zi mai „ciufulită”, parcă altfel o parcurgem dacă ne place propria podoaba capilară, nu-i așa?

Când vrem o schimbare, adesea începem chiar cu propriul look: aducem un strop de culoare, la propriu și la figurat. Să fie roșu, verde, albastru, ciclam, mov, argintiu? Cu spuma colorantă sau spray-urile colorante de la MyCosmetics este atât de simplu, sigur și rapid!

Descoperă produsele noastre pentru colorarea și întreținerea parului, de la mărcile Venita și Revers! Cum / în ce context ți-ar plăcea să le utilizezi? Și/sau ce consideri că le-ar fi util cititorilor tăi să știe înainte de a-și colora podoaba capilară și viața, totodată?

Hai să creăm împreună povești cu și despre plete colorate! Ale tale sau ale altora. Reale sau fictive. Colorate să fie (și pletele, și poveștile)! Succes!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 1. Bebeluș vs. Animale de Companie: Cine Provoacă Cel Mai Mult Haos în Casă?

De la 2023-10-01 00:00:00 pana la 2023-10-07 23:59:59

Bun venit în etapa nouă a competiției Superblog! Astăzi ne îndreptăm atenția către cei mai mici membri ai familiei și companioni pufoși. Cine pune la încercare limitele casei noastre mai mult: bebelușul sau animalul de companie? Vă provocăm să analizați aceste dueluri zilnice, ilustrând cum produsele de siguranță Empria pot fi soluția pentru menținerea armoniei și siguranței în casă. 

Așteptăm povești amuzante, lecții învățate și sugestii despre cum produsele precum „poarta de siguranță” sau „siguranțe pentru sertare” pot veni în ajutorul părinților și stăpânilor de animale de companie. Abia așteptăm să vă citim articolele!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult