Proba 1. Home & Lifestyle cu Answear – atmosfera perfectă pentru storytelling

De la 2022-10-01 00:00:00 pana la 2022-10-07 23:59:59

Întoarcerea din concedii și începutul toamnei ne duce cu gândul la un singur lucru: se apropie perioada în care serialele ne vor face serile mai frumoase, în care căldura căminului nostru ne va aduce cea mai frumoasă bucurie și acel sentiment de pace pe care doar acasă îl poți experimenta.

Căminul nostru devine, în sezonul de toamnă-iarnă, locul în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului. Încăperile în care îți petreci clipele de relaxare trebuie să fie cozy, să îți ofere sentimentul de ”acasă”. Voi cum faceți acest lucru?

Anul acesta am lansat categoria Home & Lifestyle tocmai pentru că nu doar hainele joacă un rol major în felul cum ne simțim în fiecare zi, ci și decorațiunile și obiectele din casa noastră, de la un set de pahare superb din care ne face plăcere de fiecare dată să savurăm o băutură răcoritoare, până la tablouri sau o pătură pufoasă care nu doar că ne încălzește în serile friguroase, ci oferă și o atmosferă aparte întregii încăperi.

Vouă ce obiecte vă îmbunătățesc calitatea zilelor petrecute în casă? Aveți în vedere că obiectele pe care le dați exemplu trebuie să se regăsească în categoria Home & Lifestyle de pe answear.ro (nu obiectul în sine, ci categoria de produse). Așteptăm să ne surprindeți cu inspirație proaspătă despre cum obiectele ce ne înconjoară ne influențează direct starea de spirit în fiecare zi!

Vă îmbrățișăm cu drag! Spor la imaginație!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult