Proba 4. reConstruim acasă

De la 2024-03-19 00:00:00 pana la 2024-03-25 23:59:59

Ce înseamnă pentru tine să ‘‘reConstruim acasă’’? Relatează o poveste despre cum ai reconstruit ceva - casa bunicilor, de exemplu - sau ce planuri ai ca să faci asta. 

- Citeste mai mult

Proba 3. Sigillum Moldaviae – povestea vinului tău preferat

De la 2024-03-12 00:00:00 pana la 2024-03-18 23:59:59

Noi vă trimitem un sortiment din gama Sigillum Moldaviae, voi trimiteți-ne o poveste împărtășită la un pahar de vin, care sa pună vinul în valoare și motivul pentru care îl preferați!

Împărtășește cu noi povestea vinului tău preferat sau al familiei tale (poveste + foto) și noi o vom premia! Abia așteptăm să citim articolele voastre și să aflăm care este vinul vostru preferat!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 2. Destinații de primăvară. Oriunde călătorești, comunicarea e floare la ureche cu Vasco

De la 2024-03-05 00:00:00 pana la 2024-03-12 23:59:59

Se schimbă anotimpul, se schimbă și starea de spirit. Și ce mod mai bun de a ieși din hibernare decât călătorind?!

Ție ce locuri ți-ar plăcea să explorezi primăvara asta? Ce loc sau eveniment asociezi cu această perioadă? Care ar fi principalele destinații pe care le-ai trece în agendă și pe care le-ai recomanda și cititorilor tăi și de ce?

Indiferent că ai vizitat deja locurile despre care scrii sau doar îți dorești să ajungi acolo, te rugăm să argumentezi selecția destinațiilor din propria perspectivă – adică exact ce caută și cititorii tăi, că de informații generale deja e plin Internetul 

Bineînțeles, dispozitivele Vasco te pot însoți oriunde, mereu gata să îți faciliteze comunicarea în orice destinație, în orice situație.

Abia așteptăm să ne lăsăm inspirați de ideile tale și să ne facem planurile de călătorie! Succes!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 1. Pardoseli din lemn: lux, natură, ecologie. Meriți ce e mai bun

De la 2024-03-01 00:00:00 pana la 2024-03-08 23:59:59

Să începem cu un exercițiu de imaginație: pornind de la clientul ideal al Alma Parchet, descrie într-o poveste personală sau imaginară călătoria eroului nostru în căutarea parchetului pentru el: din lemn, frumos, exclusivist – de lux, ecologic, care îi aduce confort, parchetul pe care el simte că îl merită. Descrie tot procesul de căutare, cum trece prin toate etapele, de la frustrare la satisfacție, în ce constă căutarea, modul în care diferite modele de parchet din lemn stratificat sau masiv și caracteristicile acestora răspund cerințelor lui, cum reacționează la descoperirea modelului pentru el. 

Povestea poate să fie despre tine, despre un prieten sau o cunoștință sau pură ficțiune. Ai maximă flexibilitate din partea noastră și e la alegerea ta cum abordezi subiectul, titlul sau textul. 

Spor la fresh content, spor la storytelling!

Obiectivul principal al articolului: Cititorul să înțeleagă opțiunea pardoselilor din lemn ca o opțiune de durabilitate, confort, ecologie și, mai ales, ca o răsplată a faptului că merită ce e mai bun pentru casa lui. 

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult