Proba 17. #StaiAcasă și comandă mâncarea preferată pe LOKOFOOD!

De la 2020-04-07 00:00:00 pana la 2020-04-13 23:59:59

Trăim cu toții o perioadă dificilă, de aceea propunem să ne solidarizăm pentru a ieși cu bine din impas. Ne este dor și abia așteptăm să ne întâlnim ca altădată cu prietenii în jurul unei mese în localul nostru preferat, să retrăim clipele petrecute împreună, delectându-ne papilele gustative cu preparate delicioase, iar sufletele cu glumele și prezența celor dragi? Acum este imposibil și asta ne întristează! Ne-au rămas însă alternativele tehnologice, care ne permit să susținem ședințe online… Dar de ce nu ne-am adapta și prieteniile la viața online? Încă avem posibilitatea de a ne bucura de mâncarea gustoasă de la restaurantele noastre preferate! Avem șansa de rămâne în contact cu ele, de a beneficia de comenzi online cu livrare la domiciliu. De ce nu ți-ai invita prietenii la prânzul preferat prin videocall? Petreci timp de calitate alături de cei dragi, economisești timpul alocat gătitului, te bucuri de gusturi alese, SPRIJINI COMUNITATEA și industria HoReCa!

Care sunt restaurantele care îți livrează la domiciliu mâncarea preferată și în această perioadă și/sau care pregătesc comanda pentru ridicare rapidă? (Pot fi din orașul în care locuiești sau din orice altă zonă a țării, unde ai călătorit).

Cum consideri că poate ajuta LOKOFOOD.ro afacerile HoReCa să-și continue / adapteze activitatea la situația actuală?

Te invităm să scrii un articol prin care să le recomanzi cititorilor și cunoscuților să comande online mâncare de la restaurantele din proximitate – #StaiAcasa, #SuntemAlaturiDeTine. Textul tău poate fi de folos tuturor și împreună putem ajuta antreprenorii și angajații să-și păstreze locurile de muncă, iar astfel ne asigurăm că, dupa ce trece criza, vom putea reveni la restaurantele preferate. Vă mulțumim pentru susținere!

- Citeste mai mult

Proba 16. Mobilitate gratuită pentru ONG-urile implicate în lupta împotriva Coronavirusului

De la 2020-04-04 00:00:00 pana la 2020-04-10 23:59:59

Ce cauze au o semnificație aparte pentru tine și consideri că trebuie sprijinite să-și continue activitatea ca să poată sprijini, la rândul lor, comunitatea? Ne dai o mână de ajutor să distribuim informația, să ajungă mesajul la cei care au nevoie de mobilitate în această perioadă? #SpreadTheNews

Click AICI sa vezi toate detaliile și cerințele probei!

- Citeste mai mult

Proba 15. Grija pentru cei care au grijă

De la 2020-04-02 00:00:00 pana la 2020-04-08 23:59:59

Grija este o manifestare a iubirii, dar și a responsabilității pentru comunitate și întreaga planetă, care ne este casă. Grija stă în gesturi mărunte ori în fapte de sacrificiu. În vremuri tulburi, este esențial să ne unim forțele, la toate nivelurile, pentru scopurile nobile și găsirea soluțiilor. 

Ție cum ți-ar plăcea ca o companie de produse de îngrijire personală să își arate suportul și grija pentru comunitate? Ce gesturi apreciezi și cum consideri că se poate manifesta frumusețea prin fapte, dincolo de estetică? Ce acțiuni sau campanii derulate anterior ori în prezent de Farmec te inspiră și cum crezi că ne-am putea implica în comunitate, astfel încât să ne susținem și să învățăm unii de la alții? Cum crezi că ne putem manifesta grija acolo unde este nevoie, cu resursele și experiența noastră? Abia așteptăm să ne lăsăm inspirați de rândurile voastre!

- Citeste mai mult

Proba 14. #TimpulPetrecutAcasă

De la 2020-03-31 00:00:00 pana la 2020-04-06 23:59:59

În această perioadă este vorba despre #TimpulPetrecutAcasă și ce înseamnă pentru tine acest lucru: cum te redescoperi în această perioadă, cum îți găsești colțul de inspirație acasă sau cum îți menții tonusul și sănătatea corpului. 

Te provocăm să ne scrii cum #StaiAcasă, cum îți ocupi timpul și cum te folosești de ceas. 

Ce activități sportive sau non-sportive practici / ai practica în perioada aceasta, folosindu-te de ceas (smartwatch, clasic sau hibrid – mecanismul unui ceas quartz combinat cu cel smart)? Abia așteptăm să citim!

- Citeste mai mult

Proba 13. Reține 021 9111 – numărul pe care ar trebui să îl știi în caz de accident rutier

De la 2020-03-28 00:00:00 pana la 2020-04-03 23:59:59

Să ne imaginăm că ești la primul tău incident în trafic. Nimeni nu a fost rănit, tu ești nevinovat, însă mașina ta a fost avariată. În acest caz, ar fi bine să știi că există 021.9111, număr de asistență pe care îl poți apela 24/7, și că ai dreptul prin lege la auto de înlocuire.

Dacă nu ești șofer, atunci ține minte acest număr. Este foarte posibil ca unul dintre prietenii tăi să te sune și să îți ceară ajutorul. 

Scrie un articol prin care să-ți informezi cititorii despre beneficiile reținerii numărului 021.9111 și despre dreptul garantat prin lege al șoferilor de a primi mașină de înlocuire, în caz de accident, pe durata de service, considerând că puțini cunosc că au acest drept și și mai puțini și-l revendică.

Îndeamnă-ți cititorii să dea informația mai departe către prieteni și cunoscuți (ex: Crezi că le este utilă această informație prietenilor tăi?).

Includeți în articol următoarele mesaje cheie (cu libertatea de a le reformula, păstrând esența):

 • Beneficiezi fără niciun cost de auto de înlocuire, dacă ești partea păgubita într-un accident rutier, simplu, în doar 4 pași. Costul este decontat de asiguratorul șoferului vinovat.
 • Prin numărul de asistență rutieră 0219111 ai acces la nivel național la toate serviciile necesare în cazul unui accident: asistență rutieră, platformă, tractare, depanare și auto de înlocuire
 • Tu știai că ai acest drept prin lege? Sub 1% din șoferi știu asta. Dă informația mai departe și apropiaților tăi!
- Citeste mai mult

Proba 11. Ce bijuterii și cristale se potrivesc zodiei tale?

De la 2020-03-24 00:00:00 pana la 2020-03-30 23:59:59

Știați că fiecărei zodii îi corespund mai multe cristale naturale? Va invităm să descoperiți lumea cristaloterapiei și să-i inspirați și pe alții să afle mai multe despre acest domeniu ezoteric!

Pornind de la recomandările pentru zodia voastră, scrieți un articol în care să prezentați ce cristale și de ce considerați că vi se potrivesc, cu caracteristicile și proprietățile terapeutice aferente.

Sau poate aveți vreo experiență personală legată de un cristal natural pe care vreți să ne-o împărtășiți?

Abia așteptăm să vă citim creațiile! Succes!

- Citeste mai mult

Proba 10. Vacanța ideală pe litoralul românesc

De la 2020-03-21 00:00:00 pana la 2020-03-27 23:59:59

Vă invităm să ne descrieți cum arată pentru voi vacanța ideală la Marea Neagră, urmărind următoarele aspecte: 

 • cum v-ați rezerva vacanța pe site-ul agenției de turism www.litoralulromanesc.ro, 
 • cu cât timp înainte ați rezerva pachetul turistic,
 • ce metodă de plată ați prefera,
 • pentru ce servicii ați opta (vacanță all inclusive, cazare cu mic dejun sau demipensiune, cazare la hotel de x stele) și care sunt argumentele,
 • cu cine ați merge în vacanță,
 • ce activități ați include în programul de vacanță (de exemplu: plajă / excursii în regiunea Dobrogei, mini / croaziere pe mare etc.). 
- Citeste mai mult

Proba 9. Tu cum îți proiectezi viitorul?

De la 2020-03-19 00:00:00 pana la 2020-03-25 23:59:59

Așa cum orice clădire începe de la un plan clar și se ridică pas cu pas, cu pregătiri, reguli și mare atenție la detalii, la fel se întâmplă și în alte domenii ale vieții noastre.

Tu cum iți proiectezi viitorul în studii, carieră, blogging, planuri de familie sau orice este important pentru tine? Ce vise îndrăznețe ai și cum le proiectezi, în general?

Vă provocăm să ne destăinuiți cum vă faceți planurile atunci când urmăriți îndeplinirea unui vis. Care este modalitatea în care îi analizați sustenabilitatea, în ce măsură îi faceți sa fie realizabil, cum căutați cele mai bune costuri în raport cu calitatea, cum acționați eficient în realizarea lor și, nu în ultimul rând, cum le duceți la îndeplinire respectând mediul înconjurător și generațiile viitoare?

Casa pleacă, de cele mai multe ori, de la un vis, dar necesită un plan riguros și palpabil, așa încât ar trebui să fie la fel de obiective criteriile pe care să le luăm în considerare atunci când ne facem planuri.

În aceste momente de cumpănă, cu o mare încărcătură emoțională precum cele pe care le traversăm, sperăm să găsiți metafora cea mai potrivită pentru a prezenta, cu optimism și speranță, proiectarea unui vis, a unui viitor mai bun pentru toți. 

- Citeste mai mult

Proba 8. 10 produse care nu ar trebui să îți lipsească din cămară

De la 2020-03-17 00:00:00 pana la 2020-03-23 23:59:59

Ai luat decizia să mănanci mai sănătos, dar de unde începi, mai exact? Care este baza? Care sunt cele 10 alimente care nu trebuie să-ți lipsească din cămară? Poți prezenta un articol scris din experiența personală sau bazat pe studii/articole de specialitate. În acest ultim caz, te rugăm să incluzi eventualele citate cu ghilimele și menționarea sursei, obligatoriu.

Cel puțin cinci dintre produsele prezentate să se regăsească pe www.driedfruits.ro. Dacă poți include și o rețetă sau o sugestie de meniu pentru o zi, cu atât mai bine :)

- Citeste mai mult

Proba 7. Salvează lumea de cadourile promoționale nașpa!

De la 2020-03-14 00:00:00 pana la 2020-03-20 23:59:59

Fii #SuperErouToday și salvează lumea de cadourile nașpa! Tu accepți provocarea? Devino #SuperErouToday și ajută-ne să salvăm lumea de cadourile promoționale nașpa! Armele tale sunt produsele WOW pe care le poți alege de pe www.todayadvertising.ro 

Inamicii tăi sunt antreprenorii și publicitarii care se încăpățânează să folosească în campaniile lor de promovare sau loializare promoționale învechite sau deloc utile.

Folosește descrieri creative ca să recomanzi companiilor să facă pasul următor și să treacă la campanii WOW!

- Citeste mai mult

Proba 6. Povestea unei mașini curajoase

De la 2020-03-12 00:00:00 pana la 2020-03-18 23:59:59

Ne place să călătorim, să descoperim oameni și locuri noi, dar și poveștile emoționante/amuzante sau cu tâlc de odinioară, din fiecare loc vizitat.

Pentru că mașina este cel mai la îndemână mijloc de transport, te invităm la o provocare neobişnuită:

Să iei locul mașinii tale și, prin ochii ei, să povestești o întâmplare emoționantă / amuzantă petrecută într-o călătorie şi modul în care accesoriile auto au ajutat-o. Ce a impresionat-o pe maşina ta în zecile de călătorii pe care le-a avut în ultimii ani? Cum s-a folosit de cârligul de remorcare, scutul de motor metalic, covorașele auto, tăvițele de portbagaj, cutia de portbagaj sau suportul de biciclete în aceste aventuri?

Chiar dacă nu ai mașină, fă un exerciţiu de imaginaţie şi pune-te în pielea unei maşini pornite pe şosele. Poţi descrie o situaţie imaginară. Important este să dai o voce personală mașinii tale care a folosit cel puțin două accesorii auto menționate mai sus. De abia așteptăm să citim poveștile uimitoare ale mașinii tale curajoase. 🙂

- Citeste mai mult

Proba 5. Primăvara, Spacer te trezește la viață!

De la 2020-03-10 00:00:00 pana la 2020-03-16 23:59:59

Ați auzit de multe ori expresia: Primăvara, natura se trezește la viață. V-ați gândit vreodată și la voi, la ce vă face să vă “treziți” la viață și la ce anume vă dă energie? Trăim în secolul vitezei, în care expresia “nu am timp” este cea mai frecventă scuză pentru a nu ne oferi nouă înșine timp de relaxare. 

Vă întrebați ce legătură are asta cu Spacer? Ei bine, noi iubim tehnologia, dar suntem oameni și trebuie să învățăm să folosim tot ceea ce ea ne oferă, în favoarea noastră. 

Tema de astăzi vă propune să scrieți un articol despre cum vă puteți folosi de produsele Spacer în ritualul vostru de relaxare, indiferent că vorbim despre jocurile pe calculator sau Playstation, vizionarea de filme, gătit sau călătorii. Mult succes!

- Citeste mai mult

Proba 4. Și bucătăria ta are nevoie de accesorii cool!

De la 2020-03-07 00:00:00 pana la 2020-03-13 23:59:59

Cu toții avem nevoie să ne hrănim, mâncarea ne satisface o nevoie primară, dar poate alina un suflet rănit, poate crea legături între oameni, poate aduce bucurie și ne poate induce o stare de bine.

Suntem siguri că multe dintre amintirile voastre sunt legate de ea, așa cum pentru noi, echipa Dajar, a trip down memory lane ar evoca supa care vindeca bosumflarea de copil răcit, gogoșile cu care ne aștepta bunica de la plimbare, aromele mesei de duminică în familie, mesele aniversare cu prietenii ale părinților, cina cu jumătatea iubită, mesele cu specific din țări pe care le-am vizitat, bucuria prietenilor adunați în jurul mesei, la povești.

Mâncarea bună ne păstreaza sănătoși și ne menține în formă. Iar mâncarea bună și sănătoasă se prepară într-o bucătărie utilată pe măsură, nu-i așa? Care sunt accesoriile esențiale pentru voi în bucătărie? Cum ați descoperit short list-ul acesta? Cine v-a ajutat în experiența voastră? Ce ați găti cu aceste accesorii?

- Citeste mai mult

Proba 3. Cu Vindem-Ieftin, construiești sau renovezi oriunde vrei

De la 2020-03-05 00:00:00 pana la 2020-03-11 23:59:59

Toți visăm la un colțișor unde să evadăm în vacanțe și/sau în week-end-uri. Iar când vine momentul să transformăm planul în realitate, avem o mulțime de operațiuni de bifat și nu știm cum să ne gestionăm mai bine resursele, timpul, energia pentru a duce proiectul la bun sfârșit și pentru a fi mulțumiți de rezultat. Ca să ne/vă găsească momentul pregătiți, vă invităm să scrieți un articol util pentru voi și cititorii voștri.

Povestiți-ne o experiență cu un proiect de construcție / renovare (propriu sau al apropiaților) și ce a presupus acesta: cum v-ați organizat, care au fost provocările și planul de acțiune, ce și cum ați ales și, în final, cum arată visul vostru, odată împlinit. 

Sau, dacă o astfel de căsuță este încă în plan pentru viitorul apropiat, îndepărtat sau ipotetic, prezentați-ne ce v-ați propus și cum v-o imaginați. Visați cu ochii deschiși! De materiale ne ocupăm noi – simplu, repede, sigur și… ieftin :)

Indiferent de situație, menționați orașul / județul unde se află / s-ar afla casa în construcție / renovare. Succes!

- Citeste mai mult

Proba 2. Lecții de viață transformate în experiențe pozitive

De la 2020-03-03 00:00:00 pana la 2020-03-09 23:59:59

Această probă este o provocare pentru voi: amintiți-vă de o experiență negativă pe care ați trăit-o la un moment dat și rescrieți-o, astfel încât de această dată povestea să se transforme în ceva pozitiv din care cititorii voștri să învețe ceva. Poate fi o despărțire sau un examen important picat, voi decideți ce să ne povestiți. Important este să vă concentrați pe aspectul pozitiv al poveștii rescrise, astfel încât să se transforme într-o adevărată lecție de viață. Succes!

- Citeste mai mult

Proba 1. Fii și tu un home decor influencer!

De la 2020-03-01 00:00:00 pana la 2020-03-07 23:59:59

Ai la dispoziție un buget nelimitat să-ți reamenajezi căminul și cea mai importantă cameră – bucătăria – așa cum îți dorești, ba chiar să lansezi propriile tale trenduri, ca un veritabil home decor influencer. Nici măcar cerul nu e limita, vorba expresiei, în ce privește imaginația, așa că… inspiră-ne! :)

- Citeste mai mult

Arhiva cu probele din edițiile anterioare

Probele competiției SuperBlog 2019

 1. Trendul vostru favorit vs. cel pe care-l apreciați cel mai puțin
 2. La volanul Honda Civic Type R – Amintiri cu un record de viteză
 3. Zborurile low-cost: Like or Hate?
 4. Plăcerea cafelei și frumusețea varietății – ritualul unei zile perfecte!
 5. Ocolul Pământului alături de Christian Tour
 6. “Să trăiesc fără tehnologie? Niciodată!”
 7. Cât costă cel mai frumos vis?
 8. Tradițional sau modern? Cum achiziționăm în 2019 materiale de construcții
 9. Bijuteriile sunt povești
 10. Lasă-ți amprenta cu e-mark!
 11. Vitamina Ta, Inițiala Ta, Povestea Ta
 12. Evoluția stilului vestimentar
 13. Prin Europa cu mașina
 14. Democrația în România, între vis și realitate
 15. Tehnologia premium outdoor, din prezent în viitor
 16. Experiențele trăite la maximum, amintiri pentru o viață!
 17. Cum călătorești în România simplu și avantajos – tips & tricks
 18. Pledoarie pentru energie
 19. “Cum am devenit organizator de evenimente”
 20. Look de vedetă, cu buget redus, de Black Friday
 21. Ceasul – accesoriul care îți redă încrederea
 22. Accesoriile potrivite momentului
 23. Agent în echipa “Îngerii lui Charlie”
 24. Ce cadouri oferim celor dragi?
 25. Invocă puterea naturii
 26. Noul CR-V Hybrid, parte din familia ta
 27. Vacanțele estivale de acum vs. vacanțele de altădată
 28. 7 ținute de iarnă de pe ANSWEAR.ro

 

Probele competiției Spring SuperBlog 2019

 1. Christian Tour susține dreptul la vacanță
 2. Un viitor definit de e-mobility
 3. Cum ar arăta lumea de azi fără anunțuri de mică publicitate?
 4. O experiență memorabilă
 5. Casa viitorului se proiectează acum
 6. Sărbătorește cu pizza!
 7. Construiește-ți casa cu produse premium!
 8. Peripeții (cool) pe 4 roți
 9. Schimbări mici cu efecte mari pentru locuința ta!
 10. Relația de cuplu, între mitul literar și realitatea cotidiană
 11. Motivație și dietă, un duo inteligent în experiența Smart Diet
 12. Provocare de weekend pentru gașca ta de prieteni
 13. magNETismul unei zile cu aromă de cafea
 14. Performanță pe toată linia
 15. Relaxare estivală pentru întreaga familie, la Hotel Miorița Neptun
 16. Descoperă România cu tichetele de vacanță!
 17. Cea mai frumoasă destinație din lume pentru vacanța de vară
 18. Pariu cu mine însumi / însămi

Probele competiției SuperBlog 2018

 1. 10 produse pe care ar trebui să le ai în garderobă
 2. Cea mai romantică experiență într-un city break alături de Christian Tour
 3. Transformă gătitul în pasiune în bucătăria ta de vis!
 4. Puterea unui testimonial video! Vezi și crezi
 5. Punctul în care arta intersectează ingineria
 6. Pași pentru a deveni independent financiar
 7. Tu cum îți îngrijești mașina?
 8. Creativitate și profitabilitate cu Bodor
 9. Restaurantele inteligente – misiune posibilă!
 10. Transformă-ți viața într-o frumoasă aventură!
 11. Cum ți-ai început aventura în blogosferă?
 12. 7 stiluri pentru 7 zile, cu un singur element comun: o pereche de jeans
 13. Câte bordeie, atâtea certificate
 14. Pledoarie pentru sănătate
 15. Japonia de după cireși
 16. Importanța ținutei cadrelor medicale în fața pacienților
 17. Diverse generații, același vis american cu Vacanțe Speciale
 18. Dorințe fashion de Black Friday
 19. Revelion la soare alături de Christian Tour
 20. Jurnal de nuntă, la Royal Boutique Hotel
 21. Natura știe calea spre frumusețe
 22. Acoperiș pentru casa visurilor tale
 23. Fapte bune tot timpul anului prin Bursa Binelui – singura platformă de donații fără comision
 24. Prima întâlnire: cu ce te îmbraci ca să atragi atenția fără a fi ostentativ?
 25. Hurom – un start perfect pentru o zi perfectă!
 26. Dincolo de masca lui Spider-Man
 27. Noul showroom AVmall, destinația iubitorilor de perfecțiune audio-video (proba extra-concurs)
 28. Cadouri de Crăciun? Pe cutia.ro! (proba extra-concurs)

Probele competiției Spring SuperBlog 2018

 1. Christian Tour – experiențe unice în întreaga lume
 2. #Călătoriideneuitat – Povestește-ne cea mai frumoasă amintire din călătoriile tale
 3. Drumul spre succes este întotdeauna în construcție
 4. De ce să sărbătorim femeile în fiecare zi, nu doar de 8 Martie?
 5. Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro – un concept unic pe piața materialelor de construcții
 6. Haine second hand purtate chic and smart
 7. Proba de umor… certificat energetic
 8. Călătoria ca inițiere, drum spre cunoaștere
 9. e-trad.ro – Primul magazin online de traduceri din România
 10. Gerovital Beauty – Mai mult decât culoare
 11. Peter Rabbit – Aventuri din (i)realitate
 12. Vizităm Constanța, facem plajă la Mamaia
 13. O experiență altfel a jocului de mobil
 14. În vacanță incognito cu Christian Tour
 15. Pledoarie pentru cauza sufletului tău
 16. Cum îmbătrânim frumos?

Probele competiției SuperBlog 2017

 1. Dacă toamna ar fi o persoană și tu ai fi stilistul ei, cum ai îmbrăca-o?
 2. Hurom HZ Alpha – mai mult decat un storcător, un stil de viață sănătos!
 3. Case frumoase pentru oameni fericiți
 4. Gata de selfie, cu Gerovital Stop Acnee
 5. EDIFIER, sunetul din viața ta
 6. Vacanță în stil Royal
 7. It takes two to tango. The words are on us!
 8. Ștampila. Între utilitate și necesitate.
 9. Presa de ulei Yoda Home Pro – echilibrul desăvârșit al unui gust adevărat!
 10. Momentul adevărului! Ce lucruri porți în geantă, rucsac, buzunare?
 11. Trei metode prin care îți poți crește rapid veniturile
 12. Energia casei tale
 13. Apa de izvor La Fântâna – hidratare și inspirație la purtător
 14. “Dincolo de orizont”, dincolo de temeri
 15. Modă testată în orice ocazie
 16. Transformă-ți personajul preferat în cititor
 17. Tânăr investitor, caut franciză
 18. O lume întreagă într-o destinație: Work & Travel USA cu Vacanțe Speciale
 19. EDIFIER. Hai să facem schimb de roluri!
 20. Before / After cu Answear
 21. Eveniment la Royal
 22. Nufăr și Triumf – experții tăi în curățenie
 23. Cafeaua care mi-a schimbat viața
 24. SHARE & PLAY
 25. „Dragă, ieșim pe ușă în 5 minute, da?”
 26. Fii un personaj în lumea Jumanji!
 27. Parteneriate HOT pentru hotmama.ro

Probele competiției Spring SuperBlog 2017

 1. "Cuplul" apă + cafea, element al culturii organizaționale
 2. Puff…. Puff….. Pufulește-te!
 3. Frumusețea și încrederea se cultivă în familie!
 4. Oricine poate învăța engleza... zâmbind!
 5. Innovation game: Construiește o franciză de succes!
 6. Agentul "Certificat Energetic"
 7. Niciodată traduși de traduceri!
 8. Rețeta Aurora pentru distracție estivală
 9. AVBS îți CREDITează AFACEREA!
 10. ”Ștrumpfii: Satul Pierdut”, o nouă provocare pentru superbloggeri
 11. Arhitect. Proiectant. AIA Proiect
 12. Care este plasa ta (de siguranță) financiară?
 13. Vreau vacanța mea de vară, o vacanță specială
 14. Share your box cu Wu Xing!
 15. Ieși în evidență cu bijuteriile potrivite!
 16. Fotografia preferată din călătorii
 17. Ingredientele naturale, aliatele tale pentru frumusețe
 18. Ce ai fi, dacă ai fi?

     Probele competiției SuperBlog 2016:

 1. Black Tie
 2. Ryanair, alegerea perfectă pentru un city-break low cost
 3. Doctori în frumusețe
 4. Do you speak... medical?
 5. O zi din viața unei ștampile
 6. Turist în București, oaspete la Residence Hotels
 7. Fii expert în rețelistică și conectică!
 8. Ce povești ar spune pantofii sport?
 9. Casă veche, caut performanță energetică nouă
 10. Buchete Olla
 11. Navigați în lumea gadgeturilor auto!
 12. Casa viitorului începe azi, cu AIA Proiect
 13. PartySnap - o nouă dimensiune a divertismentului
 14. Denim, te iubim!
 15. În așteptarea Crăciunului
 16. Rețeta unei vieți sănătoase
 17. Arrival. Cum comunici cu necunoscutul?
 18. Lift Me Up
 19. Momente unice, în restaurantele Oliviers și Citroniers
 20. Wu Xing știe!
 21. Caravana destinațiilor turistice
 22. 1 + 1 = Style
 23. Dăruiește FARMECul Crăciunului!
 24. AVBS CREDITează promovarea online

 Probele competiției Spring SuperBlog 2016:

 1. Primăvara începe cu MarketOnline și Rohnson
 2. Suveniruri cu suflet
 3. Imaginaţie şi creativitate pentru casa ta de vis
 4. Care este secretul frumuseţii româncelor?
 5. CarmineShoes.ro: Povești de iubire cu și despre pantofi
 6. Animații care v-au marcat copilăria
 7. Tu cum îmbunătățești eficiența energetică a locuinței tale?
 8. Freon auto pentru o mașină cool!
 9. Ambasador Vacanțe Speciale
 10. Buchete surpriză! Flori livrate acasă sau la birou!
 11. Rețeta unui eveniment de afaceri reușit
 12. Un PC la puterea HyperX
 13. O nuntă ca în filme
 14. Fii propriul tău specialist în proiecte de finisare!
 15. Ce poți face în 3 minute?
 16. Cum câștigi credit în mediul online?

   Probele competiției SuperBlog 2015:

 1. O mie și una de… arome!
 2. Fii o Ileana Cosanzeana modernă!
 3. Ce fel de ștampilă ești tu?
 4. Hair-Files
 5. Tricouri cu personalitate
 6. Câtă energie consumă biroul tău?
 7. STAR - în fiecare zi. Deschis nelimitat la îndeplinirea viselor
 8. Vrei să fii magician?
 9. Cum ar fi lumea dacă n-ar exista cauciucul?
 10. Fericirea într-o cană
 11. Toni vs. Toni Jr., talentele celor mai mari fani brânză
 12. Trăiește cu eleganță!
 13. Scenariu de nuntă, la Golden Tulip Times
 14. FSP - Fortron îți pune PC-ul în mișcare!
 15. Cu sculele electrice potrivite, și tu poți fi un meșter priceput!
 16. Jurnalul meu de călătorii - #jurnaldecalatorie
 17. Punem lumea în mișcare. În fiecare zi.
 18. Zâmbete la buchet
 19. Când pielea ta e sănătoasă și frumoasă, ești fericit(ă) și tu!
 20. Deeply Yours
 21. Cea mai bună brânză din lume
 22. Epilarea definitivă - de la Hollywood, în casele noastre
 23. Tehnologia Philips, la picioarele tale
 24. Schimbă vieți și ajută la promovarea unui stil de viață sănătos!

 Probele competiției Spring SuperBlog 2015:

 1. Devino designer vestimentar și materializează-ți visele împreună cu Brother!
 2. Un LUX care NU COSTĂ
 3. Ce aromă are fericirea ta?
 4. Ce fel de turist ești?
 5. Certificat pentru viitor
 6. Cadoul perfect pentru un bărbat special
 7. 3 Stejari - destinația pentru o vacanță de vis
 8. INTEL...igența artificială în anul 2015
 9. Împreună facem casa lună
 10. Ziua Partenerului SuperBlog

 Probele competiției SuperBlog 2014:

 1. Gerovital H3 Men recunoaște vânătorii adevărați!
 2. Toyota Aygo. Go Fun Yourself
 3. Povestea ștampilei mele
 4. Dacă n-ar fi existat epilarea...
 5. De la televizoarele alb-negru din copilărie la Smart TV
 6. Sendviș Profile
 7. Parc de aventură la Straja
 8. Cum să ții microbii departe
 9. Cum să alegi asigurarea de sănătate perfectă
 10. Yaris în orașul tău!
 11. Fii special într-o vacanță nonconformistă!
 12. Trafic intens pe Strada Ficțiunii
 13. Povestea parfumului preferat
 14. Adio, ten sensibil!
 15. Cu sau fara Internet?
 16. Team building la Straja
 17. Cafeaua - licoarea magică a învingătorilor!
 18. Prietenie, contributie, COMUNITATE
 19. Epilarea definitivă - de la tendințe la practică
 20. Aventurile promoterului Fan Brânză
 21. Reîntoarcerea la EMOŢII
 22. Don't Text and Drive
 23. Întâmpină iarna cu FARMEC!
 24. Votati SuperBlog!

 Probele competiţiei Spring SuperBlog 2014

 1. Fan Branza, regizor si scenarist!
 2. Deodorantul poate fi prieten sau dusman
 3. Ce ai aprecia la un salon de nunta?
 4. Leacuri, sfaturi si retete pentru casa ta de la Doctor Deco
 5. Alege sa citesti cu stil si placere, prin intermediul unui eBook!
 6. Cum se reflecta frumusetea interioara in cea exterioara?
 7. Tu cum te mentii in forma?
 8. Alege Europa pentru vacanta ta speciala!
 9. Teatrul - trecut, prezent... viitor?
 10. Cum pregatim elevii pentru viata?
 11. Cand ma fac mare, o sa fiu cititor!
 12. 5 motive pentru familia ta de a recolta celule stem la nastere
 13. Alege o tableta cool si ultra-portabila!
 14. Breakfast AntiOx la NH Bucharest
 15. Primavara in parul tau!
 16. Fii personajul propriei povesti! Scenariu cu parteneri

Probele competitiei SuperBlog 2013:

 1. Toyota Corolla: Frumoasa cu un scop precis
 2. Viata sanatoasa la tine acasa
 3. Doctorul personal al parului tau
 4. Tentatii (i)rezistibile
 5. Cand te gandesti la Miez de Lapte, la ce te mai gandesti?
 6. Vacanta perfecta la Straja
 7. Gentile reimaginate
 8. Care este adevaratul secret al seductiei?
 9. Stampile si obiecte de papetarie accesibile
 10. Ce ne mai place joaca!
 11. Jocurile copilariei versus jocurile vietii de adult
 12. Acasa la LuxuryGifts.ro
 13. Redescopera lumea dintr-un hibrid
 14. Blogging cu umor
 15. Cosurile iti pot strica ziua!
 16. Gustul copilariei, acum la atingerea unui singur buton
 17. Alege-l pe Killer King!
 18. Traieste visul american!
 19. Sunt fan branza, sustin si semnez!
 20. Calatorie virtuala prin Vila Alpin din Straja
 21. Concursul meu LuxuryGifts
 22. #Puritate
 23. Bine sau prost imbracat?
 24. Dream Car Art Contest
 25. Scrisoare catre Mos Craciun
 26. Un cadou cu semnificatie
 27. Puterea parteneriatului in blogosfera
 28. Doina, o vedeta la tine in poseta!

Probele competitiei Spring SuperBlog 2013:

 1. Indragosteste-te de viata cu Farmec!
 2. Cadourile si povestile din spatele lor
 3. Frumusetea pielii perfecte
 4. Cand ai scris ultima data o scrisoare de dragoste?
 5. Femei care ne inspira
 6. Singer... o pasiune cu traditie
 7. Barcelona - mare, soare si Gaudi
 8. Romance cu Farmec
 9. Arta e un lux sau luxul e o arta?
 10. Costumul de baie si vacanta perfecta
 11. Calatorie legendara in Corfu
 12. Pastreaza secretele aproape
 13. Cadoul perfect pentru voi insiva
 14. Partener media in SuperBlog

Probele competitiei SuperBlog 2012:

 1. Toyota Avensis, marca celor remarcabili
 2. real,-: stilul care ti se potriveste, oriunde, oricand
 3. Oktal: Promisiuni respectate. Din 1999
 4. Prima carte citita de la Nemira
 5. LuxuryGifts: Poveste de Craciun - Bijuteria care mi-a schimbat viata
 6. Azerty: Tu cum iti alegi laptopul potrivit?
 7. Delaco: Esti Fan Branza?
 8. COTY: Press to Play cu Playboy VIP!
 9. Aventuria. Si esti bun de drum
 10. Edimax: Stii tot ce misca
 11. Borealy: Daruim emotii prin cadouri deosebite
 12. TMI: Echilibrul dintre serviciu si viata extraprofesionala
 13. NH Hoteles: Wake Up To A Better World
 14. Oktal.ro: Cum crezi ca vei face fata tehnologiei cand vei avea 80 de ani?
 15. Cum cuceresti cu o carte Nemira?
 16. Trei lucruri pe care le-ai schimba la SpringShop.ro
 17. Alege bijuteriile potrivite de pe LuxuryGifts.ro
 18. Inovatia continua, pasiunea Toyota
 19. Print sau online?
 20. Alege un stil de viata sanatos
 21. Aparatele mele electronice de ieri si de azi
 22. Cartea in habitatul natural
 23. Componentele PC conduc lumea
 24. Ce masina 4x4 ai vrea sa fii?
 25. Se naste o legenda
 26. De ce sa consumam romaneste
 27. Cum arata viitorul unitatilor de stocare
 28. Metode neconventionale de folosire a unui magazin online - opțională
 29. Cum ai promova SuperBlog daca ai fi partener media
 30. Care este sponsorul tau preferat din SuperBlog 2012? - opțională