Proba 12. Construiește-ți viitorul tău verde – frisostenabil

De la 2021-10-27 00:00:00 pana la 2021-11-02 23:59:59

Vă invităm să visați.

Vă propunem ca, în cadrul probei noastre, să vă imaginați și să prezentați cititorilor voștri o afacere cu tradiție sau un start-up inovator care abordează cu responsabilitate componenta de sustenabilitate și impact asupra mediului înconjurător prin produsele sau serviciile oferite, care parcurge un proces de reciclare, refolosire - desigur, sub un acoperiș sigur și durabil: o hală metalică Frisomat.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 11. Springfarma.com – O toamnă precum o primăvară

De la 2021-10-25 00:00:00 pana la 2021-10-31 23:59:59

Voi cum faceți din toamnă primăvară? Lăsați-vă inspirați de oferta SpringFarma și scrieți povestea voastră despre “primătoamnă”! Vrem să vedem că și în zilele gri si monotone de octombrie și noiembrie, niște vitamine si suplimente bine alese ne pot spori vitalitatea, iar cosmeticele La Cabine de la SpringFarma aduc un plus de frumusețe. Practic, ne dorim să descoperim cum ,,răsare” cel mai important ingredient – inspirația voastră de superbloggeri – dintr-o toamnă rece, într-o primăvară perpetuă de produse, surprize și cadouri:) 

Așadar, dați un boost creativității în stilul fresh SpringFarma și hai să vedem cum ne putem bucura de primăvară chiar în mijlocul toamnei!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 10. Parchetul perfect pentru tine, pentru casa ta

De la 2021-10-22 00:00:00 pana la 2021-10-28 23:59:59

Competiția începe cu tine și cu mediul tău, iar după un an de pandemie în care ai stat pe Zoom, ți-ai propus o schimbare. O schimbare prin care să îți reconfirmi că acasă este cel mai important loc. Un loc nu desprins din reviste, ci mai degrabă din sufletul tău.

Dacă ți-ai alege parchetul pe măsura personalității tale, oare cum ar fi? Ce aspecte estetice și funcționale ai dori sa atingă? Inspiră-te din oferta Alma Parchet și prezintă-ne “portretul-robot” al parchetului perfect pentru locuința ta! 

Totodată, pentru a-i ajuta și pe ceilalți să-și aleagă parchetul perfect pentru ei, prezintă principalele informații care îi pot ghida în procesul de selecție în funcție de produsele Alma Pachet. 

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 9. Tips & tricks esențiale despre bijuteriile cumpărate online

De la 2021-10-20 00:00:00 pana la 2021-10-26 23:59:59

Cumpărăturile online au devenit realitatea noastră de zi cu zi. De la lucrurile esențiale și până la micile plăceri, Internetul ne oferă posibilități nelimitate sau, în orice caz, mai numeroase decât un magazin fizic obișnuit.

Dar ce facem cu obiecte prețioase precum bijuteriile, pe care obișnuiam să le vedem și probăm înainte de a le cumpăra? Care sunt lucrurile la care trebuie să ne gândim atunci când vrem să comandăm acel inel care ne-a fermecat sau colierul acela numai bun de oferit în dar cuiva drag? Este mai avantajos să le comandăm online?

Povestește-ne despre câteva tips & tricks, hacks sau sfaturi utile pe care oricine ar trebui să le urmeze atunci când comandă bijuterii din argint online! Fie că este vorba de garanția extinsă, schimbul și returul gratuit, oferta largă de produse,  prețurile și ofertele prietenoase cu bugetul, prezinta-ne avantajele pe care le iei în considerare atunci când alegi să comanzi.

Folosește-ți creativitatea și surprinde-ne cu experiența ta ideală de shopping online! Cum ar arăta ea? Gândește-te la tehnologii precum realitatea augmentată, asistență virtuală, try-at-home box etc. Imaginația ta este limita!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 8. Halloween… în stil Franke

De la 2021-10-18 00:00:00 pana la 2021-10-24 23:59:59

E octombrie, iar asta înseamnă un singur lucru: se apropie Halloween-ul și tu vrei să pregătești pentru prietenii tăi cea mai tare petrecere din câte au existat. Spune-ne cum ai organiza totul și ce preparate ai găti cu ajutorul electrocasnicelor Franke.

Nouă nu ne este frică de creativitate, așa că ai face bine să-ți lași imaginația să zboare.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 7. Ziua bună se cunoaște după cafeaua de dimineață – Kfea.ro

De la 2021-10-15 00:00:00 pana la 2021-10-21 23:59:59

Într-o lume tot mai agitată, în care totul se întâmplă cu o viteză uimitoare, avem nevoie de o bună organizare a activităților de zi cu zi pentru ca totul să meargă așa cum plănuim.

Ziua bună se cunoaște de dimineață. Așadar, modul în care ne începem ziua depinde de obiceiurile pe care le adoptăm în rutina noastră matinală.

Dupa apă, cafeaua este considerată una dintre cele mai consumate băuturi din lume. Povestește-ne rutina ta de dimineață, cum faci să îți menții un nivel ridicat de energie pe tot parcursul zilei, pornind de la plăcerea de a-ți savura cafeaua preferată, amintind și beneficiile acesteia pentru organism.

Acum, după ce ai primit cele două cutii de cafea boabe Etolia, pregătește-ți ceașca de cafea, lasă-te sedus de arome și gust și poartă-ne în povestea dimineților tale.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 6. Cum să creezi o atmosferă „cozy” acasă

De la 2021-10-13 00:00:00 pana la 2021-10-19 23:59:59

Când totul în jurul tău este așezat perfect, lumina este la intensitatea potrivită, aroma ceaiului cald pătrunde în întreaga încăpere și fotoliul în care te scufunzi te îmbrățișează călduros, acesta e momentul în care poți spune că ai cu adevărat parte de o experiență „cozy”.

Te invităm să împărtășești cu noi câteva idei originale prin care putem crea o atmosferă superbă, „cozy”, în locuințele noastre. Cum se va transforma atmosfera și ce mobilier sau decorațiuni poți folosi în amenajarea acestui spațiu ideal?

Te provocăm să compui acest articol cu lumânări parfumate în întreaga încăpere și muzica ta preferată pe fundal 🙂 De abia așteptăm să citim despre ideile tale originale și să ne imaginăm că suntem acolo!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 5. O sesiune de consultanță ține neplăcerile la distanță

De la 2021-10-11 00:00:00 pana la 2021-10-17 23:59:59

Te invităm să scrii o poveste fictivă / inspirată din fapte reale în care să accentuezi importanța consultanței înainte de achiziția materialelor de construcții.

Construcția sau renovarea casei este o etapă prin care trecem cu toții mai devreme sau mai târziu. Este vital să avem un plan foarte bine pus la punct înainte să trecem la treabă. Un consultant ne poate scuti de greșeli, timp și bani irosiți. În plus, acesta cunoaște materialele, producătorii și cele mai bune oferte.

Pe lângă o lectură plăcută, articolul tău le-ar oferi cititorilor o perspectivă nouă care îi poate ajuta să prevină neplăceri și să salveze timp și bani. 

Mulțumim! Suntem nerăbdători să vă citim articolele!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 4. “Am o singură direcție în viață: ÎNAINTE!”

De la 2021-10-08 00:00:00 pana la 2021-10-14 23:59:59

Imaginează-ți că omul, antreprenorul și brokerul de credite Valentin Anghel se află în fața ta și îți răspunde cu sinceritate la CEL PUȚIN 3 întrebări! Aceste întrebări sunt de maximă importanță pentru tine și acum ai ocazia să discuți cu el, cu Valentin Anghel, cel care te-ar putea ajuta să îți schimbi cursul destinului, să îți transformi viața sau, de ce nu, să îți îndeplinești un vis. 

Întrebările tale pot fi din următoarele domenii / pe următoarele teme:

  • antreprenoriat / leadership;
  • business în sistem de franciză;
  • brokeraj bancar / broker de credite;
  • creditare / credite bancare / banking;
  • dezvoltare personală / dezvoltare financiară.

În primă fază, participă la podcastul cu Valentin sau ascultă-l pentru a te inspira, apoi alege-ți UNA dintre temele de mai sus și construiește un interviu GENIAL cu Valentin Anghel SAU un articol CREATIV despre Valentin Anghel, în care îl și citezi.

Ai liber la creativitate atât timp cât din interviul / articolul tău se înțelege clar cine este Valentin Anghel și că răspunsurile la întrebările tale sunt chiar ale lui Valentin. Răspunsurile la întrebări trebuie să fie REALE, nu inventate! Pot fi ușor reformulate, însă nu trebuie inventate! 

Poți scrie din ORICE postură dorești tu. De exemplu, dar fără a te limita la aceste exemple, poți să îți imaginezi că:

  • ești blogger / ziarist și discuți cu Valentin despre un subiect de interes pentru tine și cititorii tăi;
  • ești un om care vrea să devină antreprenor și are nevoie de opiniile unui businessman de succes;
  • ești o persoană care vrea să devină broker de credite AVBS Credit și, astfel, să câștigi zeci de mii de euro lunar;
  • ești un client AVBS Credit și dorești să obții un credit ipotecar pentru îndeplinirea visului de a avea propria locuință;
  • ești discipolul lui Valentin Anghel, iar el te învață tainele antreprenoriatului de succes etc.

Scrie despre Valentin și ingeniozitatea îți răsplătim!

Sâmbătă, 9 octombrie 2021, de la ora 12:00, te așteptăm la întâlnirea online pe Zoom pentru a-i adresa direct lui Valentin întrebările tale. 

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 3. Alegeri naturale de la Fares

De la 2021-10-06 00:00:00 pana la 2021-10-12 23:59:59

Sperăm ca ai testat produsele noastre și că ți-au plăcut. Acum, că ai făcut deja o alegere către natural, ce-ai zice să povestim despre ce te inspiră în viața de zi cu zi să faci alegeri naturale? Uneori, ajută să împărtășim experiențele personale care ne-au influențat atunci când am ales pentru noi sau familia noastră. Îți dorim mult succes! 

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 2. Plimbări pe 4 roți

De la 2021-10-04 00:00:00 pana la 2021-10-10 23:59:59

Știm că viața de zi cu zi e plină de provocări și situații dificile, dar și de momente de rutină și plictiseală, iar uneori, cel mai bun mijloc pe care îl avem la dispoziție pentru a evada și a ne reîncărca bateriile sunt călătoriile.  

Te invităm să ne povestești cum ai făcut față perioadelor încărcate sau anoste cu ajutorul plimbărilor și excursiilor în natură. Ai ales o destinație în țară sau te-ai aventurat peste hotare? Cum ți-ai pregătit mașina pentru aceste plimbări și care sunt accesoriile auto care te-au însoțit la drum? Ce evenimente neprevăzute ai întâmpinat? Ce locuri și activități noi ai descoperit? 

Povestește-ne despre călătoriile tale pe patru roți și ajută-ne să redescoperim frumusețea momentelor petrecute în natură.

Articolele pot fi formulate atât la timpul trecut, cât și la viitor sau condițional-optativ.

Nu ne dorim ca articolele să fie pur descriptive. Ne poți povesti despre ce te-a impresionat, despre momentele mai puțin plăcute prin care ai trecut, peripețiile întâmpinate, aventurile trăite sau imaginate. 

Umorul și imaginația sunt apreciate, dar și referințele la utilitatea accesoriilor folosite pentru echiparea mașinii.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 1. Care este sursa ta de inspirație în fiecare zi?

De la 2021-10-01 00:00:00 pana la 2021-10-07 23:59:59

Fiecare dintre noi ne luăm inspirația de la cineva sau ”ceva”. În fiecare zi ne trezim și trecem la treabă, fie că trebuie să mergem la job, să avem grijă de copii, să mergem la antrenament sau orice altă activitate. Cu toții avem o sursă de inspirație care ne îndeamnă să mergem mai departe și să ne bucurăm de călătorie, nu doar de destinație. 

Care este sursa voastră de inspirație în fiecare zi? Inspirați-vă și din concursul internațional de creație vizuală, Lifespiration, lansat recent aici: https://lifespirationstartshere.answear.ro și menționați-l pentru a-i inspira și pe cititorii voștri. Succes!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult