Proba 17. Punem presiune pe curățenia de primăvară

De la 2021-04-07 00:00:00 pana la 2021-04-13 23:59:59

Pentru proba aceasta, vă provocăm să mai și ieșiți din casă (și din zona de confort) și să ne prezentați o abordare personală pentru curățarea unei zone specifice, în funcție de preferințe. Aveți libertatea să alegeți o anumită zonă dintre cele enunțate mai jos (una singură) și să detaliați. Astfel, noi vă propunem:

 1. Curățarea curții și/sau a terasei. Povestiți-ne cum vedeți curățenia de Paște în zonele mai puțin accesibile și mai dificil de curățat (exemple: dalele de piatră, terase de lemn etc). Categoria pe care v-o propunem și la care vă rugăm să faceți referire este categoria de aparate de spălat cu presiune, deosebit de utile și eficiente în acest demers – https://www.kaercher.com/ro/home-garden/aparate-de-spalat-cu-presiune.html

Din cadrul categoriei vă puteți alege un aparat despre care să vă documentați și pe care să îl prezentați în detaliu, cu focus pe aplicațiile specifice.

Noutățile Kärcher sunt aparatele de spălat cu presiune din gama Smart Control, primele aparate de acest fel de pe piață care se conectează prin Bluetooth la aplicația “Kärcher Home &Garden”, aplicație ce oferă un adevărat ghid cu informații utile despre utilizarea optimă a produsului (în termeni de setare presiune și debit, în funcție de aplicație) și tips & tricks pentru diferitele zone cu curățare.

 1. Curățarea în profunzime a casei, acea curățenie detaliată care se face înainte de Paște sau în anumite momente de peste an. Pentru acest subiect vă rugăm să vă concentrați atenția asupra uneia dintre cele mai grele sarcini de curățenie specifice primăverii și sărbătorilor de Paște, care, de obicei, vă consumă ore sau zile întregi, dar care, cu ajutorul aparatelor de la Karcher, se pot transforma în sarcini cu mult mai ușoare și cu rezultate mai satisfăcătoare. 

Exemple de „curățenie de categorie grea”:

 1. Curățarea și pregătirea de primăvară a grădinii și livezii. Aici aveți un subiect generos, pentru dezvoltarea căruia vă rugăm să faceți referire la categoria noastră de aparate pentru grădină cu baterie https://www.kaercher.com/ro/home-garden/aparate-pentru-gradina-cu-acumulator.html. Nefiind dependente de un cablu, aceste aparate permit o mobilitate maximă, foarte practică atunci când ai de tuns iarba sau de toaletat un gard viu sau pomii din grădină. Pe lângă avantajul de mobilitate, în această primăvară (până pe 30 iunie) avem super pachete promoționale prin care acordăm produse cadou la fiecare aparat cu baterie inclusă achiziționat. 

Puteți scrie despre mașinile Kärcher de tuns iarbă cu acumulator, despre trimmere, despre foarfecile de tuns arbuști sau gard viu, despre drujbe, suflante pentru frunze sau aparate pentru îndepărtarea buruienilor.

Click aici pentru cerintele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 16. Ghici cine vine la… prânzul de Paști?!

De la 2021-04-05 00:00:00 pana la 2021-04-11 23:59:59

Imaginați-vă că vedeta/personalitatea voastră publică preferată ar veni la voi la masa de Paști. Ce i-ați găti și cu ce electrocasnice de la Franke? 

E la latitudinea voastră alegerea de vedetă/personalitate publică – poate fi atât din România, cât și internațională. Ne-ar plăcea să fie persoane reale, nu fictive. Și e de dorit să fie încă în viață, căci poate ajung să vă citească și, cine știe, chiar să vă calce pragul, dacă le surâd bunătățile! ☺

Ne-am bucura să:

 • Prezentați și cel puțin o rețetă pentru un preparat care nu lipsește de pe masa voastră de Paști
 • Integrați în postări electrocasnice de la Franke, din noile colecții Smart, Maris sau Mythos, cât și alte produse care vă fac cu ochiul din magazinul online oficial Franke România.

Click aici pentru cerintele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 15. Cea mai bună versiune a ta

De la 2021-04-02 00:00:00 pana la 2021-04-08 23:59:59

Fiecare decizie pe care ai luat-o până acum a fost un proces care te-a condus la cea mai bună versiune a ta, cea din prezent. Cu fiecare decizie evoluezi, crești, progresezi. Evoluția înseamnă descoperire, încercare, testare până ajungi la ceea ce îți dorești cu adevărat, inclusiv în ceea ce privește produsele cosmetice. Astfel, te îndemnăm să ne povestești despre cum ai ajuns la cea mai bună versiune a îngrijirii tenului tău și despre evoluția ta în materie de frumusețe.

Click aici pentru cerintele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 14. Vacanță în siguranță cu Litoralulromanesc.ro

De la 2021-03-31 00:00:00 pana la 2021-04-06 23:59:59

Cât de mare vă este dorința de a merge în vacanță la mare vara aceasta? Și ce măsuri sunteți dispuși să luați pentru a vă atinge obiectivul? Sunt câteva întrebări la care vrem să primim răspunsuri în această probă sponsorizată de Litoralulromanesc.ro. 

Așadar, vă invităm să redactați un articol despre planurile de vacanță pentru 2021, urmărind punctele de mai jos: 

 • Aduceți argumente pentru a apela la agenția Litoralulromanesc.ro în rezervarea vacanței la mare! 
 • Spuneți-ne dacă pandemia a schimbat în vreun fel modul în care vă plănuiți vacanța de vară la mare?
 • Cum vă pregătiți pentru reîntâlnirea cu Marea Neagră?
 • Luați în calcul încheierea unei asigurări storno care să acopere și situațiile neprevăzute generate de Covid-19? 
 • Preferați să vă faceți o rezervare din timp sau last-minute? 
 • Ce tip de pachet preferați: all inclusive sau doar cu mic dejun? Hotel de câte stele? Indiferent de opțiune, argumentați!
 • Ce tip de vacanță preferați: relaxare la plajă sau zile pline de activități (tururi, excursii, muzee, plimbări cu barca)? 
 • Ce înseamnă pentru dvs. o vacanță în acest context?

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 13. PiscineIeftine.ro – Marea din grădina ta

De la 2021-03-29 00:00:00 pana la 2021-04-04 23:59:59

Se apropie vara, suntem în plină pandemie și nu sunt perspective chiar bune că aceasta se va termina prea curând. Nu putem pleca la fel de des în concedii, nu putem merge la terase, nu putem socializa prea mult, dar am putea să ne creăm propriul nostru colț de rai… chiar în curtea casei. Ne dorim să vă puneți creativitatea la lucru și să ne convingeți printr-un articol care poate descrie o situație (reală sau fictivă) că merită să alocăm bugetul de concediu (pe care oricum nu îl vom putea cheltui nici anul acesta) pentru construcția unei piscine pe care o veți alege de pe site-ul PiscineIeftine.ro
Ne dorim să evidențiați:

 • Calitatea piscinelor noastre – față de alte piscine asemănătoare, dar fabricate pe piața asiatică;
 • Cum v-ați documentat pentru alegerea piscinei;
 • Montajul și transportul oferite gratuit la achiziția oricărei piscine;
 • Prețurile mult reduse;
 • Toate produsele se vând din stoc propriu – nu se așteaptă 3-4 săptămâni, cum se întâmplă la alți comercianți;
 • Multitudinea de dimensiuni disponibile;
 • Economia realizată în timp prin alegerea unui produs de calitate.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 12. Povestitor, cititor și prietenul copiilor

De la 2021-03-26 00:00:00 pana la 2021-04-01 23:59:59

Imaginează-ți că, pentru o zi, tu ești Librarul cu papion și „misiunea” ta este să-ți pui costumul de povestitor și să le prezinți cu mult umor, părinților și copiilor, cartea preferată.

Poți să jonglezi cu rolul pe care îl prezintă cărțile pentru tine și cum crezi că ajută, modifică sau chiar îmbunătățește acest tip de activitate evoluția unui copil în adolescent și apoi adult. Mai mult, trăind în epoca digitalizării, poți să abordezi timpul alocat unei cărți, dar și faptul că tot mai des acesta este înlocuit cu timpul petrecut pe laptop, tabletă etc.

Unul dintre obiectivele Librarului cu papion este să ajungă cea mai cunoscută și îndrăgită librărie online pentru copii. Convinge-i pe cei mici și mari prin metode simpatice, haioase, piperate cu muuuuuuult umor, să pășească în lumea cuvintelor, poveștilor, toate online, a Librarului cu papion. Fii Librarul cu papion pentru o zi și inspiră-ți cititorii să citească fix cartea pe care ai ales să o prezinți!

Cartea se poate alege dintre cele existente pe www.librarulcupapion.ro , pe site-ul nostru găsești peste 4000 de titluri de cărți pentru copii.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 11. Marketplace Negociat.ro – Negociezi ușor, cumperi cu spor

De la 2021-03-24 00:00:00 pana la 2021-03-30 23:59:59

Vă invitam să scrieți un articol despre ce înseamnă pentru voi cumpărăturile online și care este modalitatea prin care alegi produsele cât mai ușor și rapid dintr-un magazin online (este vorba despre experiența proprie de cumpărare, în general).

Având în vedere multitudinea de produse din diferite categorii, expuneți care sunt, din punctul vostru de vedere, avantajele achiziției de produse de pe un marketplace. Puteți scrie din experiența proprie sau a unei alte persoane. Expuneți cât de utilă considerați că este negocierea directă de produse într-un magazin online.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 10. Cadouri pentru femeile prețioase din viața ta

De la 2021-03-22 00:00:00 pana la 2021-03-28 23:59:59

Să găsești cadoul ideal pentru o persoana dragă este uneori o misiune mai dificilă decât ne-am fi așteptat. Într-adevăr, cadoul perfect probabil nu există, dar s-a plâns cineva vreodată că a primit o bijuterie în dar? Fie că este vorba de o prietenă dragă, o iubită sau mama ta, cu siguranță la Indira vei găsi Bijuterii din argint care o vor încânta încă din prima clipă. Nu numai că o vor face să se simtă specială, dar, odată oferită în dar, o astfel de bijuterie capătă valoare sentimentală. Gândul îi va zbura la tine ori de câte ori o poartă, aducându-i zâmbetul pe buze.

Povestește-ne despre câteva bijuterii INDIRA pe care le-ai dărui unei femei dragi din viața ta. Mai mult decât atât, ne poți spune câte ceva și despre cadourile potrivite pentru diverse persoane, fie că sunt mame, fiice, iubite, soții etc. 

Folosește-ți creativitatea și surprinde-ne cu idei de a oferi cadou bijuterii pentru diferite femei dragi și felul în care ele pun în evidență frumusețea naturală a celei care le poartă prin valoarea lor emoțională.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 9. Alma Parchet – pardoseli din lemn pentru casa ta

De la 2021-03-19 00:00:00 pana la 2021-03-25 23:59:59

Imaginează-ți că primăvara aceasta ai decis să montezi/ schimbi parchetul și, pentru că meriți, îți dorești un produs de calitate, un parchet din lemn (masiv sau stratificat). Ai tot căutat pe site-uri între oferte online, dar, în continuare, ești în dubiu ce să alegi mai ales că sunt atâtea tipuri: parchet din lemn masiv, parchet exotic sau autohton, parchet triplustratificat, dublu stratificat… Oare ție ce ți-ar fi mai bun? Pe piață se comercializează produse variate, iar tu vrei să montezi un parchet din lemn pentru încălzire în pardoseală care să asigure eleganță și să reziste mult. Cum ai multă treabă, ți-ar fi util ca firma care livrează parchetul să îl și monteze, tu doar să te muți. Provocarea e: ce alegi și cum rezolvi problema montajului cu minimum de efort? Atunci găsești firma Alma Parchet. 

Descrie într-o poveste personală sau imaginară care sunt provocările în alegerea parchetului și cum răspunde Alma Parchet provocării tale. Povestea poate să fie despre tine, despre un prieten sau o cunoștință care montează parchet sau pură ficțiune. Ai maximă flexibilitate din partea noastră și e la alegerea ta cum abordezi subiectul. Important e să ne prezinți ce provocări a avut sau poate avea un client și cum le rezolvă Alma Parchet.

Așadar, ce parchet montezi primăvara aceasta?

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 8. Frisomat – 25 de ani construiți

De la 2021-03-17 00:00:00 pana la 2021-03-23 23:59:59

La aniversarea a 25 de ani de activitate Frisomat în România, vă invităm, inclusiv în urma interacțiunii directe cu noi, să descoperiți și să prezentați cititorilor:

 • povestea noastră, reușitele noastre și ale partenerilor noștri,
 • avantajele pe care le oferim acestora și următoarelor 1.000 de afaceri pe care ne dorim să le construim cât mai curând în România,
 • un scurt feedback despre felul în care ați percepe, ca potențial antreprenor, propunerea noastră pentru dezvoltarea afacerii voastre și, eventual,
 • ceea ce am putea face mai bine sau diferit pe mai departe.

Vă invităm să descrieți parcursul nostru, să povestiți despre felul în care acești 25 de ani construiți pot susține activitatea și impactul nostru în viitor, prin articole care să ofere cititorilor voștri atât reprezentativitatea și relevanța informațiilor prezentate, cât și creativitate și calitate în comunicarea acestora.

Click aici pentru detaliile și cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 7. Frumusețea ta într-o fiolă

De la 2021-03-15 00:00:00 pana la 2021-03-21 23:59:59

Alege un produs La Cabine din pagina aceasta și argumentează alegerea facută. Dacă ai folosit deja aceste fiole, deja ai sursa de inspiratie. Daca nu le-ai folosit, încearcă să iți imaginezi. După ce povestești în stilul tău pe blog, pe vlog, într-un podcast, într-un videoclip (real / prezumtiv, tu alegi), începe… aventura.

Pentru că urmează partea… altfel. Vrem să îți imaginezi cum articolul sau materialul tău video/audio ipotetic este descoperit de Curtea Regală a Spaniei și ești invitat(a) pentru un weekend la Palatul Regal din Madrid (Palacio de Oriente), ca să folosești produse La Cabine la ele acasă. Aici poți să fii cât de creativ vrei. Cum ajungi în Spania ține doar de tine. Ești teleportat, visezi experiența, zbori cu business class, mergi cu vaporul pe Mediterana, cu trenul Orient Express, tu scrii ce simți. Ce faci în Spania ține doar de tine: vizitezi Madrid, Barcelona, Sagrada Familia, povestea și imaginația rămân la alegerea ta. 

Vă puteți imagina orice, aveți libertate în construirea scenariului, puteți povesti la orice mod și timp și din orice unghi, nu este obligatoriu ca voi înșivă / însevă să fiți protagoniștii/protagonistele testării prezumtive, iar vizita în Spania este doar un pretext / ipoteză de lucru. Atenție însă cum plasați produsul în scenariu, să nu denaturați informațiile despre caracteristicile acestora (ex. nu cresc aripi de la Botox, nici nu se transformă broscoiul în prinț după fiolele cu retinol). Nu-i așa că parcă sună altfel brieful de la Farmacia la Preț Mic? :)

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 6. Moda versus originalitate. Ce alegi: să fii în trenduri sau să fii tu însuți/însăți și cum faci asta?

De la 2021-03-12 00:00:00 pana la 2021-03-18 23:59:59

Scrie un articol despre modul în care poți să creezi șarmul unic cu ajutorul hainelor și al accesoriilor. Gândește-te la culori, tipul de țesătură, croială și până la piesele “altfel” realizate de casele de modă renumite. Mai poți vedea această temă raportându-te la trecut și la dorința oamenilor de a recrea un anumit stil din epoci cu stil sau poate chiar o anumită personalitate a timpurilor.

Lasă-ți imaginația să meargă acolo unde crezi că te conectezi mai bine cu moda și stilul personal sau poate cu acel stil pe care n-ai îndrăznit niciodată să-l urmezi. Toate acestea, îmbinate cu ideea de accesibilitate și evitarea trendului fast-fashion. 

Click aici pentru cerintele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 5. Fără bani aruncați

De la 2021-03-10 00:00:00 pana la 2021-03-16 23:59:59

Ce înseamnă pentru tine “Fără bani aruncați”? Scrie un articol despre metode de economisire și conceptul de cashback. Lasă-te inspirat(ă) de funcționalitățile și avantajele CashClub, dar pune-ți amprenta personală și inițiază-ți cititorii în suplimentarea veniturilor prin programul de referral – utilă pentru “începătorii” în economisit, dar nu e de lepădat nici pentru avansați 🙂

Ne-ar plăcea ca articolele să fie cât mai creative, să explice clar și concis cine suntem și cum putem ajuta utilizatorul de Internet care plasează comenzi online, tonul să fie cât mai prietenos și conținutul creat să ne ofere o emoție sau o poveste bine clădită. 

Click aici pentru cerintele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 4. Ambition… în bucătărie!

De la 2021-03-08 00:00:00 pana la 2021-03-14 23:59:59

Indiferent de cât timp gătești, suntem siguri că ai o “rețetă (aproape) unicorn”. O rețetă pe care visezi s-o pui în aplicare, dar care ți-a eșuat… cu brio :)  O dată, de două ori, până când i-ai dat de cap. Apoi ați luat-o de la capăt, în acest tango culinar. 

Povestește-ne cum ai ajuns să descoperi / visezi / perseverezi în reproducerea acestei rețete – și dă-ne rețeta și nouă, poate ne inspiră.

Ne-am bucura să integrezi în postarea ta și câteva accesorii și ustensile de bucătărie de la Ambition România, brand din magazinul online Dajar România, pe care le-ai folosi la prepararea rețetei – dar și la decorarea și amenajarea mesei în cadrul căreia ai servi acest preparat.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 3. Ce înseamnă pentru tine locul numit “Acasă”?

De la 2021-03-05 00:00:00 pana la 2021-03-11 23:59:59

Te invităm să scrii un articol despre ce înseamnă pentru tine “acasă” și motivul pentru care acel loc îți oferă bucurie, emoție, liniște.

Având în vedere siguranța și confortul de care te bucuri împreună cu cei dragi, menționează de ce rentează investiția în materiale de construcții de calitate și cum ar putea contribui produsele / materialele de construcții achiziționate prin Vindem-Ieftin.ro la satisfacerea cerințelor pe care le ai de la o locuință și la starea de bine, de “acasă”. De asemenea, care dintre avantajele Vindem-Ieftin.ro ți-ar fi cele mai utile când îți construiești sau renovezi locuința? 

Poți scrie din experiența proprie, din a altcuiva sau poți crea ficțiune. Orice ai alege, abia așteptăm să îți citim articolul! Mulțumim! Succes!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 2. Ce-ar spune bucătăria ta despre tine?

De la 2021-03-03 00:00:00 pana la 2021-03-09 23:59:59

Dacă ar putea “vorbi”, ce-ar spune bucătăria ta ideală despre tine? Că ești stilată, că ești perfecționist, că sunteți o familie unită? Povestește-ne cum ți-ai decora și utila bucătăria, astfel încât să te prezinte așa cum se cuvine.

Ne-am bucura să integrezi în postarea ta electrocasnice de la Franke, din noile colecții Smart, Maris sau Mythos, cât și din magazinul online oficial Franke România.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 1. Top aparate must-have pentru curățenia de primăvară

De la 2021-03-01 00:00:00 pana la 2021-03-07 23:59:59

Fiecare familie este unică, dar unele aspecte sunt importante pentru toți. De exemplu, igiena. Curățenia de primăvară se apropie și am vrea să știm care sunt, după părerea voastră, aparatele must-have pentru curățenia de primăvară, și ce noi aparate de tehnologie inovatoare de la Kärcher v-au atras atenția.

Care este dinamica în familia voastră în ceea ce privește curățenia generală? Cum întrețineți bunele obiceiuri în acest sens și ce aparate vă sunt indispensabile pentru o curățenie temeinică?

Cum organizați curățenia de primăvară și cum v-ar ajuta aparatele de nouă tehnologie de la Kärcher să faceți casa “lună” rapid și eficient, pentru a întâmpina noul anotimp cu energie și bună-dispoziție?

Abia așteptăm să citim cum procedați (și cum încurajați și cititorii), poate aflăm chiar și sfaturi / recomandări practice utile tuturor. Puteți scrie și ficțiune. Deci, ne mobilizăm împreună la curățenia de primăvară? :)

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Arhiva cu probele din edițiile anterioare

Probele competiției SuperBlog 2020

 1. Șapte piese esențiale din garderoba de toamnă
 2. Vine bebe! Cum îi pregătim viitorul, încă din perioada de sarcină
 3. #JurnaldeCroitorie
 4. De la apartament la casă. Cum ne putem face mutarea mai ușoară
 5. Tu unde visezi?
 6. Un Black Friday cu de toate și cu multă sănătate
 7. Respiră ușor cu SALIN!
 8. Experiențe din retail folosind tehnologie românească de ultimă generație
 9. Secrete pentru îngrijirea hainelor și a încălțămintei
 10. Elefantul Meu deschide drumul spre imaginație
 11. Melinis – Un cuvânt nou pentru o experiență nouă
 12. Cum ne ajută cristalele naturale
 13. Cum aleg husa și folia perfecte pentru telefonul meu?
 14. Aroma unei amintiri unice Bottega Verde
 15. Gusturi creative de la Fares
 16. Black Friday în pandemie
 17. O masă bună de la fermierii români
 18. Frisomat – spațiul ideal pentru afacerea ta
 19. E-Sarbatoare… E Crăciun… E Poveste!
 20. Prevenția, mai ieftină decât tratarea. Cum întreținem igiena în spațiile publice interioare cu ajutorul consumabilelor medicale?
 21. Cum alegem produsele potrivite pentru copii?
 22. Frumusețea clasică. Mereu actuală
 23. Noțiunea de „celule stem”, între mituri, marketing și utilizare medicală
 24. Influencer Marketing și branding personal în România
 25. Cadouri de Crăciun

Probele competiției Spring SuperBlog 2020

 1. Fii și tu un home decor influencer cu Franke!
 2. Lecții de viață transformate în experiențe pozitive
 3. Cu Vindem-Ieftin, construiești sau renovezi oriunde vrei
 4. Și bucătăria ta are nevoie de accesorii cool!
 5. Primăvara, Spacer te trezește la viață!
 6. Povestea unei mașini curajoase
 7. Salvează lumea de cadourile promoționale nașpa!
 8. 10 produse care nu ar trebui să îți lipsească din cămară
 9. Tu cum îți proiectezi viitorul?
 10. Vacanța ideală pe litoralul românesc
 11. Ce bijuterii și cristale se potrivesc zodiei tale?
 12. Reține 021 9111 – numărul pe care ar trebui să îl știi în caz de accident rutier
 13. #TimpulPetrecutAcasă
 14. Grija pentru cei care au grijă
 15. Mobilitate gratuită pentru ONG-urile implicate în lupta împotriva Coronavirusului
 16. #StaiAcasă și comandă mâncarea preferată pe LOKOFOOD!

Probele competiției SuperBlog 2019

 1. Trendul vostru favorit vs. cel pe care-l apreciați cel mai puțin
 2. La volanul Honda Civic Type R – Amintiri cu un record de viteză
 3. Zborurile low-cost: Like or Hate?
 4. Plăcerea cafelei și frumusețea varietății – ritualul unei zile perfecte!
 5. Ocolul Pământului alături de Christian Tour
 6. “Să trăiesc fără tehnologie? Niciodată!”
 7. Cât costă cel mai frumos vis?
 8. Tradițional sau modern? Cum achiziționăm în 2019 materiale de construcții
 9. Bijuteriile sunt povești
 10. Lasă-ți amprenta cu e-mark!
 11. Vitamina Ta, Inițiala Ta, Povestea Ta
 12. Evoluția stilului vestimentar
 13. Prin Europa cu mașina
 14. Democrația în România, între vis și realitate
 15. Tehnologia premium outdoor, din prezent în viitor
 16. Experiențele trăite la maximum, amintiri pentru o viață!
 17. Cum călătorești în România simplu și avantajos – tips & tricks
 18. Pledoarie pentru energie
 19. “Cum am devenit organizator de evenimente”
 20. Look de vedetă, cu buget redus, de Black Friday
 21. Ceasul – accesoriul care îți redă încrederea
 22. Accesoriile potrivite momentului
 23. Agent în echipa “Îngerii lui Charlie”
 24. Ce cadouri oferim celor dragi?
 25. Invocă puterea naturii
 26. Noul CR-V Hybrid, parte din familia ta
 27. Vacanțele estivale de acum vs. vacanțele de altădată
 28. 7 ținute de iarnă de pe ANSWEAR.ro

Probele competiției Spring SuperBlog 2019

 1. Christian Tour susține dreptul la vacanță
 2. Un viitor definit de e-mobility
 3. Cum ar arăta lumea de azi fără anunțuri de mică publicitate?
 4. O experiență memorabilă
 5. Casa viitorului se proiectează acum
 6. Sărbătorește cu pizza!
 7. Construiește-ți casa cu produse premium!
 8. Peripeții (cool) pe 4 roți
 9. Schimbări mici cu efecte mari pentru locuința ta!
 10. Relația de cuplu, între mitul literar și realitatea cotidiană
 11. Motivație și dietă, un duo inteligent în experiența Smart Diet
 12. Provocare de weekend pentru gașca ta de prieteni
 13. magNETismul unei zile cu aromă de cafea
 14. Performanță pe toată linia
 15. Relaxare estivală pentru întreaga familie, la Hotel Miorița Neptun
 16. Descoperă România cu tichetele de vacanță!
 17. Cea mai frumoasă destinație din lume pentru vacanța de vară
 18. Pariu cu mine însumi / însămi

Probele competiției SuperBlog 2018

 1. 10 produse pe care ar trebui să le ai în garderobă
 2. Cea mai romantică experiență într-un city break alături de Christian Tour
 3. Transformă gătitul în pasiune în bucătăria ta de vis!
 4. Puterea unui testimonial video! Vezi și crezi
 5. Punctul în care arta intersectează ingineria
 6. Pași pentru a deveni independent financiar
 7. Tu cum îți îngrijești mașina?
 8. Creativitate și profitabilitate cu Bodor
 9. Restaurantele inteligente – misiune posibilă!
 10. Transformă-ți viața într-o frumoasă aventură!
 11. Cum ți-ai început aventura în blogosferă?
 12. 7 stiluri pentru 7 zile, cu un singur element comun: o pereche de jeans
 13. Câte bordeie, atâtea certificate
 14. Pledoarie pentru sănătate
 15. Japonia de după cireși
 16. Importanța ținutei cadrelor medicale în fața pacienților
 17. Diverse generații, același vis american cu Vacanțe Speciale
 18. Dorințe fashion de Black Friday
 19. Revelion la soare alături de Christian Tour
 20. Jurnal de nuntă, la Royal Boutique Hotel
 21. Natura știe calea spre frumusețe
 22. Acoperiș pentru casa visurilor tale
 23. Fapte bune tot timpul anului prin Bursa Binelui – singura platformă de donații fără comision
 24. Prima întâlnire: cu ce te îmbraci ca să atragi atenția fără a fi ostentativ?
 25. Hurom – un start perfect pentru o zi perfectă!
 26. Dincolo de masca lui Spider-Man
 27. Noul showroom AVmall, destinația iubitorilor de perfecțiune audio-video (proba extra-concurs)
 28. Cadouri de Crăciun? Pe cutia.ro! (proba extra-concurs)

Probele competiției Spring SuperBlog 2018

 1. Christian Tour – experiențe unice în întreaga lume
 2. #Călătoriideneuitat – Povestește-ne cea mai frumoasă amintire din călătoriile tale
 3. Drumul spre succes este întotdeauna în construcție
 4. De ce să sărbătorim femeile în fiecare zi, nu doar de 8 Martie?
 5. Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro – un concept unic pe piața materialelor de construcții
 6. Haine second hand purtate chic and smart
 7. Proba de umor… certificat energetic
 8. Călătoria ca inițiere, drum spre cunoaștere
 9. e-trad.ro – Primul magazin online de traduceri din România
 10. Gerovital Beauty – Mai mult decât culoare
 11. Peter Rabbit – Aventuri din (i)realitate
 12. Vizităm Constanța, facem plajă la Mamaia
 13. O experiență altfel a jocului de mobil
 14. În vacanță incognito cu Christian Tour
 15. Pledoarie pentru cauza sufletului tău
 16. Cum îmbătrânim frumos?

Probele competiției SuperBlog 2017

 1. Dacă toamna ar fi o persoană și tu ai fi stilistul ei, cum ai îmbrăca-o?
 2. Hurom HZ Alpha – mai mult decat un storcător, un stil de viață sănătos!
 3. Case frumoase pentru oameni fericiți
 4. Gata de selfie, cu Gerovital Stop Acnee
 5. EDIFIER, sunetul din viața ta
 6. Vacanță în stil Royal
 7. It takes two to tango. The words are on us!
 8. Ștampila. Între utilitate și necesitate.
 9. Presa de ulei Yoda Home Pro – echilibrul desăvârșit al unui gust adevărat!
 10. Momentul adevărului! Ce lucruri porți în geantă, rucsac, buzunare?
 11. Trei metode prin care îți poți crește rapid veniturile
 12. Energia casei tale
 13. Apa de izvor La Fântâna – hidratare și inspirație la purtător
 14. “Dincolo de orizont”, dincolo de temeri
 15. Modă testată în orice ocazie
 16. Transformă-ți personajul preferat în cititor
 17. Tânăr investitor, caut franciză
 18. O lume întreagă într-o destinație: Work & Travel USA cu Vacanțe Speciale
 19. EDIFIER. Hai să facem schimb de roluri!
 20. Before / After cu Answear
 21. Eveniment la Royal
 22. Nufăr și Triumf – experții tăi în curățenie
 23. Cafeaua care mi-a schimbat viața
 24. SHARE & PLAY
 25. „Dragă, ieșim pe ușă în 5 minute, da?”
 26. Fii un personaj în lumea Jumanji!
 27. Parteneriate HOT pentru hotmama.ro

Probele competiției Spring SuperBlog 2017

 1. "Cuplul" apă + cafea, element al culturii organizaționale
 2. Puff…. Puff….. Pufulește-te!
 3. Frumusețea și încrederea se cultivă în familie!
 4. Oricine poate învăța engleza... zâmbind!
 5. Innovation game: Construiește o franciză de succes!
 6. Agentul "Certificat Energetic"
 7. Niciodată traduși de traduceri!
 8. Rețeta Aurora pentru distracție estivală
 9. AVBS îți CREDITează AFACEREA!
 10. ”Ștrumpfii: Satul Pierdut”, o nouă provocare pentru superbloggeri
 11. Arhitect. Proiectant. AIA Proiect
 12. Care este plasa ta (de siguranță) financiară?
 13. Vreau vacanța mea de vară, o vacanță specială
 14. Share your box cu Wu Xing!
 15. Ieși în evidență cu bijuteriile potrivite!
 16. Fotografia preferată din călătorii
 17. Ingredientele naturale, aliatele tale pentru frumusețe
 18. Ce ai fi, dacă ai fi?

     Probele competiției SuperBlog 2016:

 1. Black Tie
 2. Ryanair, alegerea perfectă pentru un city-break low cost
 3. Doctori în frumusețe
 4. Do you speak... medical?
 5. O zi din viața unei ștampile
 6. Turist în București, oaspete la Residence Hotels
 7. Fii expert în rețelistică și conectică!
 8. Ce povești ar spune pantofii sport?
 9. Casă veche, caut performanță energetică nouă
 10. Buchete Olla
 11. Navigați în lumea gadgeturilor auto!
 12. Casa viitorului începe azi, cu AIA Proiect
 13. PartySnap - o nouă dimensiune a divertismentului
 14. Denim, te iubim!
 15. În așteptarea Crăciunului
 16. Rețeta unei vieți sănătoase
 17. Arrival. Cum comunici cu necunoscutul?
 18. Lift Me Up
 19. Momente unice, în restaurantele Oliviers și Citroniers
 20. Wu Xing știe!
 21. Caravana destinațiilor turistice
 22. 1 + 1 = Style
 23. Dăruiește FARMECul Crăciunului!
 24. AVBS CREDITează promovarea online

 Probele competiției Spring SuperBlog 2016:

 1. Primăvara începe cu MarketOnline și Rohnson
 2. Suveniruri cu suflet
 3. Imaginaţie şi creativitate pentru casa ta de vis
 4. Care este secretul frumuseţii româncelor?
 5. CarmineShoes.ro: Povești de iubire cu și despre pantofi
 6. Animații care v-au marcat copilăria
 7. Tu cum îmbunătățești eficiența energetică a locuinței tale?
 8. Freon auto pentru o mașină cool!
 9. Ambasador Vacanțe Speciale
 10. Buchete surpriză! Flori livrate acasă sau la birou!
 11. Rețeta unui eveniment de afaceri reușit
 12. Un PC la puterea HyperX
 13. O nuntă ca în filme
 14. Fii propriul tău specialist în proiecte de finisare!
 15. Ce poți face în 3 minute?
 16. Cum câștigi credit în mediul online?

   Probele competiției SuperBlog 2015:

 1. O mie și una de… arome!
 2. Fii o Ileana Cosanzeana modernă!
 3. Ce fel de ștampilă ești tu?
 4. Hair-Files
 5. Tricouri cu personalitate
 6. Câtă energie consumă biroul tău?
 7. STAR - în fiecare zi. Deschis nelimitat la îndeplinirea viselor
 8. Vrei să fii magician?
 9. Cum ar fi lumea dacă n-ar exista cauciucul?
 10. Fericirea într-o cană
 11. Toni vs. Toni Jr., talentele celor mai mari fani brânză
 12. Trăiește cu eleganță!
 13. Scenariu de nuntă, la Golden Tulip Times
 14. FSP - Fortron îți pune PC-ul în mișcare!
 15. Cu sculele electrice potrivite, și tu poți fi un meșter priceput!
 16. Jurnalul meu de călătorii - #jurnaldecalatorie
 17. Punem lumea în mișcare. În fiecare zi.
 18. Zâmbete la buchet
 19. Când pielea ta e sănătoasă și frumoasă, ești fericit(ă) și tu!
 20. Deeply Yours
 21. Cea mai bună brânză din lume
 22. Epilarea definitivă - de la Hollywood, în casele noastre
 23. Tehnologia Philips, la picioarele tale
 24. Schimbă vieți și ajută la promovarea unui stil de viață sănătos!

 Probele competiției Spring SuperBlog 2015:

 1. Devino designer vestimentar și materializează-ți visele împreună cu Brother!
 2. Un LUX care NU COSTĂ
 3. Ce aromă are fericirea ta?
 4. Ce fel de turist ești?
 5. Certificat pentru viitor
 6. Cadoul perfect pentru un bărbat special
 7. 3 Stejari - destinația pentru o vacanță de vis
 8. INTEL...igența artificială în anul 2015
 9. Împreună facem casa lună
 10. Ziua Partenerului SuperBlog

 Probele competiției SuperBlog 2014:

 1. Gerovital H3 Men recunoaște vânătorii adevărați!
 2. Toyota Aygo. Go Fun Yourself
 3. Povestea ștampilei mele
 4. Dacă n-ar fi existat epilarea...
 5. De la televizoarele alb-negru din copilărie la Smart TV
 6. Sendviș Profile
 7. Parc de aventură la Straja
 8. Cum să ții microbii departe
 9. Cum să alegi asigurarea de sănătate perfectă
 10. Yaris în orașul tău!
 11. Fii special într-o vacanță nonconformistă!
 12. Trafic intens pe Strada Ficțiunii
 13. Povestea parfumului preferat
 14. Adio, ten sensibil!
 15. Cu sau fara Internet?
 16. Team building la Straja
 17. Cafeaua - licoarea magică a învingătorilor!
 18. Prietenie, contributie, COMUNITATE
 19. Epilarea definitivă - de la tendințe la practică
 20. Aventurile promoterului Fan Brânză
 21. Reîntoarcerea la EMOŢII
 22. Don't Text and Drive
 23. Întâmpină iarna cu FARMEC!
 24. Votati SuperBlog!

 Probele competiţiei Spring SuperBlog 2014

 1. Fan Branza, regizor si scenarist!
 2. Deodorantul poate fi prieten sau dusman
 3. Ce ai aprecia la un salon de nunta?
 4. Leacuri, sfaturi si retete pentru casa ta de la Doctor Deco
 5. Alege sa citesti cu stil si placere, prin intermediul unui eBook!
 6. Cum se reflecta frumusetea interioara in cea exterioara?
 7. Tu cum te mentii in forma?
 8. Alege Europa pentru vacanta ta speciala!
 9. Teatrul - trecut, prezent... viitor?
 10. Cum pregatim elevii pentru viata?
 11. Cand ma fac mare, o sa fiu cititor!
 12. 5 motive pentru familia ta de a recolta celule stem la nastere
 13. Alege o tableta cool si ultra-portabila!
 14. Breakfast AntiOx la NH Bucharest
 15. Primavara in parul tau!
 16. Fii personajul propriei povesti! Scenariu cu parteneri

Probele competiției SuperBlog 2013:

 1. Toyota Corolla: Frumoasa cu un scop precis
 2. Viata sanatoasa la tine acasa
 3. Doctorul personal al parului tau
 4. Tentatii (i)rezistibile
 5. Cand te gandesti la Miez de Lapte, la ce te mai gandesti?
 6. Vacanta perfecta la Straja
 7. Gentile reimaginate
 8. Care este adevaratul secret al seductiei?
 9. Stampile si obiecte de papetarie accesibile
 10. Ce ne mai place joaca!
 11. Jocurile copilariei versus jocurile vietii de adult
 12. Acasa la LuxuryGifts.ro
 13. Redescopera lumea dintr-un hibrid
 14. Blogging cu umor
 15. Cosurile iti pot strica ziua!
 16. Gustul copilariei, acum la atingerea unui singur buton
 17. Alege-l pe Killer King!
 18. Traieste visul american!
 19. Sunt fan branza, sustin si semnez!
 20. Calatorie virtuala prin Vila Alpin din Straja
 21. Concursul meu LuxuryGifts
 22. #Puritate
 23. Bine sau prost imbracat?
 24. Dream Car Art Contest
 25. Scrisoare catre Mos Craciun
 26. Un cadou cu semnificatie
 27. Puterea parteneriatului in blogosfera
 28. Doina, o vedeta la tine in poseta!

Probele competiției Spring SuperBlog 2013:

 1. Indragosteste-te de viata cu Farmec!
 2. Cadourile si povestile din spatele lor
 3. Frumusetea pielii perfecte
 4. Cand ai scris ultima data o scrisoare de dragoste?
 5. Femei care ne inspira
 6. Singer... o pasiune cu traditie
 7. Barcelona - mare, soare si Gaudi
 8. Romance cu Farmec
 9. Arta e un lux sau luxul e o arta?
 10. Costumul de baie si vacanta perfecta
 11. Calatorie legendara in Corfu
 12. Pastreaza secretele aproape
 13. Cadoul perfect pentru voi insiva
 14. Partener media in SuperBlog