Proba 22. De la filmele copilăriei la distracția în familie de astăzi, la cinema

De la 2022-11-24 00:00:00 pana la 2022-11-30 23:59:59

Dacă dai „filmul” înapoi în anii copilăriei, ce îți aminteșți despre preferințe tale cinematografice? Care desene animate, seriale, filme îți plăceau cel mai mult și de ce? Obișnuiai să mergi cu părinții la cinema sau le priveai doar în fața ecranelor de acasă?

Arc peste timp, câte dintre gusturile de atunci ți-au rămas, ce s-a schimbat și ce nu în ceea ce privește filmele preferate? Oare acum mergi cu familia la cinema? Îți însoțești copiii, nepoții sau prietenii mai mici la film pentru a le oferi și lor șansa de a descoperi lumea magică a cinematografiei, cu experiența vizuală și acustică superioară pe care o poate oferi tehnologia actuală?

Scrie un articol despre filmele copilăriei tale și cum te-au influențat acestea, dar și ce oportunități  avem astăzi pentru a petrece timp de calitate în familie, la cinema. Plasează în centrul prezentării tale vestea că pe 23 decembrie 2022 se lansează la cinema filmul “Lyle, Lyle, Crocodile”/ “Lilu, Lilu, Crocodilu΄” – o aventură comică pentru întreaga familie.

Atenție! Nu reprezintă nici un atu, nici un dezavantaj să prezinți subiectul filmului fiindcă ne dorim perspectiva TA pe tema propusă. Și știm toți că nici cinefililor nu le plac spoilerele. 

Notă: Nu menționați alte titluri de filme actuale (care rulează in prezent la cinema) decât “Lyle, Lyle, Crocodile”/ “Lilu, Lilu, crocodilu΄

Mulțumim. Inspirație și succes!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 21. Frământă bunătățile de Crăciun cu făina Băneasa!

De la 2022-11-22 00:00:00 pana la 2022-11-28 23:59:59

Aroma de pâine de casă proaspăt scoasă din cuptor sau a unei plăcinte fierbinți înseamnă întotdeauna aroma de acasă. Pregătirea deliciilor dospite și pufoase este una dintre cele mai importante moșteniri culinare. Păstrată cu grijă și dată mai departe din generație în generație, fiecare rețetă autentică spune o poveste. Sunt povești pe care le retrăiești cu drag de fiecare dată când gătești aluaturi tradiționale de casă.

Și, pentru că suntem deja cu gândul la sărbătorile de iarnă, deja am trecut pe listă cel mai delicios desert tradițional: cozonacul.

Crăciunul este o sărbătoare plină de voioșie, bucate alese și clipe de neuitat petrecute cu familia; este, în primul rând, momentul în care se strâng toți membrii familiei, chiar dacă unii sunt plecați departe.

Noi vă trimitem Făină Băneasa 000 și Făină pentru cozonac Băneasa, voi trimiteți-ne o rețetă de cozonac tradițional sau reinterpretat (ori alt preparat festiv), frământat cu Făină Băneasa, cu care vei participa la masa de sărbători! Împărtășește cu noi rețeta (rețeta + poveste + foto) preferată de tine și familia ta și noi o vom premia!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 20. Ce haine ți-ai fi dorit să primești de Crăciun, în copilărie?

De la 2022-11-19 00:00:00 pana la 2022-11-25 23:59:59

Se apropie Crăciunul și începem deja să simțim aroma de portocale și scorțișoară în jurul nostru. Când spunem ”Crăciun”, ne aducem aminte de sărbătorile copilăriei, când așteptam cu sufletul la gură să vedem ce cadouri găsim sub brad, dacă am fost cuminți sau nu. 

Poate că unii dintre noi am primit ce ne-am dorit de la Moș Crăciun în anii copilăriei noastre, dar poate că alții doar au visat și, la maturitate, și-au făcut singuri cadourile mult visate. 

Haideți să facem un exercițiu de imaginație: ne întoarcem în timp, în anii copilăriei, iar acum facem lista de dorințe pentru Moș Crăciun. Jucăriile le excludem, să zicem că deja începem să simțim gustul modei :-). Ce articole vestimentare ți-ai fi dorit să primești de Crăciun? 

Vă îmbrățișăm cu drag! Spor la imaginație! <3 

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 19. Gătește cu Băneasa! Tu ce amintiri delicioase ai?

De la 2022-11-15 00:00:00 pana la 2022-11-21 23:59:59

Mâncarea încapsulează semnificație. Gesturi, mirosuri, gusturi și culori care ne apropie de legăturile personale, intime, lucruri pe care le asimilăm în timpul copilăriei sau unor prietenii speciale, în călătorii, și pe care căutăm să le reconstituim mai târziu.

Noi vă trimitem pastele, voi împărtășiți cu noi o rețetă specială pentru voi, preparată cu pastele Băneasa, care vă amintește de un moment de neuitat dintr-o călătorie, din copilărie sau un moment romantic în doi. 

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 18. Ce cadou promoțional ai crea pentru angajații tăi, reprezentativ pentru brand și relevant pentru ei?

De la 2022-11-10 00:00:00 pana la 2022-11-16 23:59:59

Ce cadou promoțional ți-ai dori să primești? Ce materiale promoționale ți-ai dori să oferi angajaților tăi sau partenerilor, dacă ai avea o afacere (mai mică sau mai mare) sau ai vrea să promovezi un proiect, o campanie sau o cauză?

Poți scrie despre orice produs pe care îl găsești pe site-ul nostru, www.todayadvertising.ro, sau ne poți deschide porțile imaginației tale și să ne povestești despre un produs pe care ai vrea să-l inventezi chiar tu pornind de la unul dintre produsele noastre.

Te poți gândi la antreprenorii și publicitarii care se încăpățânează să folosească în campaniile lor de promovare sau loializare promoționale învechite sau deloc utile. Și apoi la ce materiale promoționale ți-ar plăcea ție să primești și să oferi.

Te provocăm să transformi orice produs produs banal în unul cu adevărat WOW și împreună să salvam lumea de cadourile promoționale nașpa!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 17. O lume mereu conectată, cu Spacer

De la 2022-11-08 00:00:00 pana la 2022-11-14 23:59:59

Ne-am obișnuit să fim mereu conectați unii cu ceilalți și nu mai concepem lumea de azi fără cel mai folosit gadget din lume: telefonul mobil.

Facem orice să îl protejăm și investim mereu în accesorii care să îl facă să reziste și să ne putem bucura cât mai mult de el.

Despre importanța accesoriilor telefonului mobil în viața voastră este vorba în proba Spacer. Și, pentru că știm că pentru a fi creativi aveți nevoie de un context pentru a vă așterne ideile, vă lansăm o nouă provocare!

În această probă vă învităm să împărtășiți cu noi o întâmplare în care accesoriile de telefon v-au scos din încurcătură sau cum vă ușurează ele viața de zi cu zi.  Evident, brandul Spacer se va încadra și el în povestea voastră, așa că vrem să știm care dintre accesoriile Spacer v-ar fi utile și de ce.

Așteptăm cu drag poveștile și povestirile voastre creative! Mult succes și inspirație!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 16. Lâna – arma secretă împotriva alergiilor

De la 2022-11-05 00:00:00 pana la 2022-11-11 23:59:59

Te invităm să îți convingi urmăritorii că există o legătură foarte strânsă între produsele pentru pat din materiale sintetice și apariția alergiilor. De asemenea, subliniază cu putere ideea că lâna în pat minimizează foarte mult, dacă nu chiar elimină total simptomatologia de alergii. 

Povestește-le cititorilor tăi într-un mod creativ, dar suficient de explicit că, dacă suferă de alergii la praf și la acarieni, cea mai bună alegere este să doarmă în produse de pat din lână 100% naturală. Iar până pe 13 noiembrie 2022 au ocazia să aducă sănătatea în dormitorul lor cu o reducere semnificativă de 25%, cea mai mare din an. 

Abia așteptăm să fim surprinși din nou de calitatea articolelor voastre! 

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 15. Editura NICULESCU – Cartea tipărită vs audiobook/e-book

De la 2022-11-03 00:00:00 pana la 2022-11-09 23:59:59

Cartea tipărită a ocupat și ocupă un loc special în viața, inima și locuința noastră. :) A fost prietena din copilărie pe care te bazai, parteneră de călătorii sau sursa perfectă de inspirație. Sau chiar o modalitate de a ne relaxa seara, la final de săptămână sau în concediu. Pentru că, știm doar, un concediu nu este complet fără o carte bună. 

Însă ce ne facem atunci când nu avem spațiu în bagaje pentru cartea pe care vrem să o citim? O lăsăm acasă și luăm alte cărți cu noi? O descărcăm și o citim/ascultăm pe telefon? Oare senzația mai este aceeași dacă nu simțim paginile pe care le răsfoim una după alta? Sau vocea naratorului de pe un audiobook este aceeaşi ca cea din imaginația noastră?

Vă invităm la o discuție pe subiectul viitorului cărților tipărite versus audiobook-uri și e-book-uri. 

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 14. Cum să economisești în timp ce cheltuiești cu platforma de cumpărături inteligente CashClub

De la 2022-11-01 00:00:00 pana la 2022-11-07 23:59:59

Tuturor ne plac cadourile, nu-i așa? Cum ar fi ca, de fiecare dată când mergi la cumpărături, să primeșți un cadou? Cam asta face CashClub pentru fiecare persoană care cumpără online, oferindu-i cadou bani înapoi și, în același timp, ajutând-o să economisească. Povestește-ne o întâmplare/experiență în care ți-ai fi dorit să existe sistemul cashback și cum ai folosi acum CashClub în avantajul tău. Transmite-le și cititorilor ce ai învățat din acea experiență.

Scrie un articol creativ și original, în care să prezinți conceptul de cashback, aplicația și platforma CashClub. Lasă-te inspirat de funcționalitățile și de beneficiile pe care le oferă CashClub și transmite-le cititorilor tăi de ce i-ar ajuta să aibă o astfel de aplicație în viața lor, utilă pentru începătorii care învață despre economisire și educație financiară, dar interesantă și atractivă și pentru pasionații și avansații în domeniul financiar.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 13. Imperial Care White – așternutul igienic pe care pisicile îl adoră!

De la 2022-10-29 00:00:00 pana la 2022-11-04 23:59:59

Există fel și fel de zicale și superstiții legate de pisici. De exemplu, dacă pisicile chiar ar avea nouă vieți, oare cum le-ar plăcea să le petreacă? Jucându-se și lenevind, desigur, ce știu ele să facă mai bine! Și, când iau o pauză de la poznele diurne și nocturne, ajung în vizită la litieră, unde apreciază un așternut care să nu le rănească lăbuțele sensibile, să elimine rapid mirosurile, să nu creeze praf (bineînțeles, și stăpânii felinelor apreciază ca litieră să poată fi curățată ușor). De aceea există Imperial Care White, cel mai bun prieten al pisicilor, aliatul discret când e vorba de “misiuni” speciale la litieră și ascuns urmele ;)

Va invităm să fiți și voi parte din misiunea noastră de a-i informa pe iubitorii de feline despre beneficiile acestui așternut igienic. Fie că aveți pisici sau doar le admirați, transmiteți cititorilor cum contribuie Imperial Care White la viața unei feline fericite. Sau… chiar pentru toate cele 9 vieți :)

Puteți scrie din orice perspectivă și în orice stil doriți. Ne plac și experiențele personale, reale sau fictive, relatări serioase, articole informative sau… povești miaunești. Alegerea va aparține. 

Vă mulțumim și abia așteptăm să vă citim articolele!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 12. Ce bijuterii cu stocare inteligentă de la Anyoli ai purta sau dărui și ce poveste ar spune?

De la 2022-10-27 00:00:00 pana la 2022-11-02 23:59:59

Bijuteriile – talisman nu sunt doar o inovație, ci și o punte între suflete. Îmbinăm emoția cu tehnologia pentru a încapsula și transmite sentimentele tale într-un cadou care dăinuie pe viață.

Anyoli vrea să te cunoască!

Care sunt bijuteriile cu stocare inteligentă favorite din colecția Anyoli? Descrie și povestește cui ai dărui o astfel de bijuterie și ce mesaj ai alege să încarci în interiorul ei, astfel încât să te asiguri că vei rămâne în sufletul celui drag pentru totdeauna. Inspiră-ți cititorii să descopere, la rândul lor, această inovație unică.

Dorim ca articolele voastre să evidențieze:

 • unicitatea bijuteriilor Anyoli;
 • tehnologia și conceptul patentat;
 • modul de funcționare;
 • pietrele semi-prețioase folosite și simbolistica lor.

Ne dorim articole din suflet pentru suflet, articole creative ce pun în prim-plan unicitatea prin tehnologia inovatoare ce însuflețește fiecare bijuterie.

 • Prezentați în articol 3 bijuterii favorite din categorii diferite (ex.: 1 colier perle, 1 lănțișor, 1 brățară).
 • Articolele pot fi scenarii ce evidențiază momentele în care oamenii pot achiziționa produsele noastre (pentru logodnă, nuntă/ domnișoare de onoare, botez, majorat, ziua mamei, zile de naștere, oameni religioși etc).
 • Dorim să le arătăm oamenilor că, indiferent de ocazie, Anyoli dăruiește un cadou unic, un cadou viu. 
 • Este un concept patentat ce merită comunicat publicului larg, așadar vă invităm să explicați oamenilor modul de funcționare, astfel încât aceștia să își dea seama că totul este simplu, dar profund.
 • O altă abordare poate fi pentru publicul pasionat de tehnologie / IT, Anyoli îmbinând tehnologia cu arta.
 • Pentru oamenii de afaceri care caută să iasă în evidență într-un mod subtil, elegant.
 • De asemenea, dorim să ne apropiem și de oamenii religioși prin colecția Dio. Astfel, puteți realiza articole pentru oamenii ce o legătură specială cu Divinitatea. Toate bijuteriile, inclusiv cele din colecția Dio, se pot încărca cu Biblia sau cu orice alt fișier, în funcție de preferințe.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 11. Frisomat – Viața fără metal? Un coșmar!

De la 2022-10-25 00:00:00 pana la 2022-10-31 23:59:59

Salutare, superbloggeri! Cum ați început ziua? V-ați trezit? Ați făcut un duș, v-ați băut cafeaua? Ați plecat spre job sau spre școală sau grădiniță să lăsați copiii? Și, dacă ați răspuns cu un “DA” măcar la una dintre întrebări, cu siguranță n-ați conștientizat un lucru.

Ca și alarma de la telefon, și cafeaua de dimineață, și mașina cu care ați plecat la job au în componența lor… metale sau aliaje metalice. De la aliaje precum tablă zincată de pe acoperiș la aliaje pentru mecanică fină din smartphone-ul vostru, de la aluminiu la oțel, de la aur în circuite integrate la fier beton pentru structura de rezistență a blocului sau casei în care locuiți.

Prin urmare, ne dorim să vă imaginați că trăiți un coșmar, un vis urât, pur și simplu vă imaginați o realitate distopică unde NU există METALE sau ALIAJE METALICE. Cum ați trăi? Cum ați călători? Cum ați comunica la distanță? Cum ați fierbe cafeaua? Vrem să vedem cât de colorată e creativitatea voastră și, după ce va treziți din acel coșmar, să veniți cu concluzii despre cât de ușoară e viața cu ajutorul metalelor și să asociați importanța metalului și a aliajelor metalice pe care le folosește Frisomat în construcția de hale. Puteți să exemplificați cu modelul de hală pentru cramă de vinuri, sau modelul pentru florărie, complex sau loc de joacă, orice vi se pare potrivit cu mindset-ul vostru creativ. 

Sunteți pregătiți de aventură?

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 10. Self Storage – mai mult spațiu pentru o viață fără griji

De la 2022-10-22 00:00:00 pana la 2022-10-28 23:59:59

Nevoia de mai mult spațiu vine odată cu evenimente importante din viața ta. Imaginează-ți că treci prin una din următoarele situații și scrie un articol în care descrii cum ar fi experiența ta utilizând serviciile noastre de depozitare.
1. Îți renovezi casa sau apartamentul și trebuie să depozitezi undeva mobila, electrocasnicele și bunurile personale la care ții extrem de mult și care nu vrei să stea în praf sau riscă să se deterioreze.
2. Te muți din țară pentru o perioadă determinată de timp, dar nu îți dorești să iei cu tine toate lucrurile personale sau anumite obiecte de mobilier sau electrocasnice.
3. Te pregătești să primești în familie un nou membru, iar pentru acest eveniment ai nevoie de mai mult spațiu în apartamentul tău.
4. Treci printr-un eveniment mai puțin fericit și ai nevoie de un spațiu de mici dimensiuni pentru o parte din bunurile tale.
5. Lucrezi de acasă și toate cutiile cu cărți sau bunuri la care nu vrei să renunți îți stau în cale și te simți sufocat.
6. Ești un antreprenor la început de drum și ai nevoie de un spațiu de depozitare pentru primul tău stoc de marfă.
7. Activezi în domeniul instalațiilor sau al construcțiilor și ai nevoie de un spațiu pentru depozitarea materialelor sau a sculelor pe care le folosești pe șantier.
8. Biroul tău a devenit neîncăpător din cauza cutiilor cu arhivă pe care ești obligat să le ții pentru o anumită perioadă de timp.
9. Îți restrangi activitatea companiei și ai nevoie de un spațiu în care să depozitezi pentru o anumită perioadă câteva birouri, scaune sau dulapuri.
10. TIR-ul tău cu marfă a venit mai repede decât te-ai așteptat și ai nevoie de un spațiu de depozitare pentru o perioadă scurtă de timp.

Desigur, acestea sunt doar exemple, vă puteți imagina și alte situații care să aibă legătură cu tema. Puteți fi voi înșivă protagoniștii poveștii sau altcineva, cum preferați.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 9. Redecorarea locuinței în ton cu actualitatea. Tapetul decorativ de la Axelen, ajutorul tău de nădejde

De la 2022-10-20 00:00:00 pana la 2022-10-26 23:59:59

Locuințele noastre spun o mulțime de povești despre noi. Fiecare obiect ales cu grijă pentru decorarea casei are, fără doar și poate, legătură cu preferințele personale, cu stilul de viață și cu personalitatea noastră. Dar cum ar fi ca, pe lângă obiectele de decor, să poți alege un tapet decorativ menit să te reprezinte complet? 

Te invităm să te inspiri din colecțiile Philipp Plein (Zambaiti Parati), Elie Saab (Zambaiti Parati), Trussardi 5 (Zambaiti Parati) și Canvas (Eijffinger), iar în articolul pe care îl vei redacta să prezinți exclusivitatea pe care Axelen o are pe piața românească de decorațiuni interioare, prin tapetul decorativ din colecțiile menționate mai sus. 

Toate colecțiile sunt disponibile pe site-ul nostru, aici, iar indiferent pe care dintre cele patru le-ați alege, vă provocăm să vă imaginați că scrieți un articol pentru blogul nostru și că scopul lui este acela de a informa și de a promova produsele din categoria aleasă. Unghiul de abordare rămâne la latitudinea voastră, dar este important ca articolul să fie unul care să țină seama de enunțul de mai sus. 

Mulțumim pentru interes și implicare. Mult succes!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 8. Ce ar spune tenul tău dacă ar vorbi? Cum ți-ar cere să-l îngrijești în sezonul rece?

De la 2022-10-18 00:00:00 pana la 2022-10-24 23:59:59

Cel mai bun BFF al tenului tău ești… chiar tu! Spune-ne cum ți-ar cere tenul tău să îl protejezi în sezonul rece, urmând rutina corectă pentru fiecare moment al zilei! Suntem atenți la prezentarea corectă a produselor, menționarea denumirilor, a modului de utilizare și beneficiilor acestora, la tonul poveștii, dar și la sfaturi care nu țin de produsele Allurene. Bei un ceai cald alături de o carte bună? Te cuibărești pe canapea și te bucuri de un film bun? Povestește-ne și nouă!

Și, pentru că ne-am gândit și la bărbații din această competiție, spune-ne care sunt produsele Allurene pe care le-ai cumpăra pentru a le oferi cadou femeilor dragi din viața ta (soție, iubită, mamă, bunică etc.), menționând denumirea, modul de utilizare și beneficiile acestora. Apreciem introducerea cât mai creativă a acestor informații în povestea ta.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 7. Podcast la puterea Tehnocultura

De la 2021-10-15 00:00:00 pana la 2022-10-21 23:59:59

Ascultă 1-2 episoade de podcast și fă o recenzie care să includă părerea ta despre podcasturi în genere, ce lucruri pro/contra ai avea de scris despre podcastul Tehnocultura și cum ai face tu un podcast și pe ce subiect.

Opțional, cere și părerea cititorilor / urmaritorilor tăi despre podcast, în comentarii.

Când scrii articolul:

 • Scrie din punctul tău de vedere, sincer, fără laude nefondate, ci doar opinie directă și sinceră despre podcast, la fel cum ai povesti unui prieten despre acest podcast
 • Zi-ne ce te-ar face ascultătoare sau ascultător fidel(ă)
 • Ce subiecte ai vrea să tratăm în podcast

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 6. Primul contact cu lumea cristalelor

De la 2022-10-13 00:00:00 pana la 2022-10-19 23:59:59

Cristalele semiprețioase sunt roci formate de-a lungul timpului în urmă proceselor chimice naturale. Cristalele apar într-o mare varietate de forme și culori, existând sute de variații în întreaga lume. Cum se poate considera o piatră că fiind semiprețioasă? Toate pietrele sunt la baza minerale, însă diferența între acestea se face prin nivelul de duritate.

Ne dorim să cunoaștem primul contact cu un cristal semiprețios, când sau cum a avut loc această întâmplare. A avut acest cristal un efect asupra ta? Ți-a atras atenția sau te-ai simțit atras de el?

În articol ne puteți povesti despre prima experiență în care ați văzut un cristal, ați citit despre acesta sau poate ați aflat experiența unei alte persoane care a avut contact cu cristalele. 

Abia așteptam să citim ce “povești” vă spun vouă cristalele și ce povești creați pentru cititorii voștri!

Click aici pentru cerințele  complete ale probei! 

- Citeste mai mult

Proba 5. Cadoul perfect este o poveste

De la 2022-10-11 00:00:00 pana la 2022-10-17 23:59:59

Ce secrete cunoşti, câte nopţi ai pierdut, prin câte magazine ai umblat, cum ai făcut pe spionul în ultimele săptămâni, câte descrieri ai scanat, ce ai pus în cumpănă sau cum ţi-ai stors creierii gândindu-te la cadoul perfect? În spatele fiecărui cadou perfect este cu siguranţă o poveste minunată. Care e acea poveste? Spune-o tu!

Te invităm să-ţi convingi urmăritorii că un cadou perfect nu e ales la întâmplare, ci este acel cadou pe care îl poţi lega de un eveniment, de o trăsătură de caracter a primitorului, de o problemă, de o nevoie sau aspiraţie a acestuia. Cadoul perfect este cel pe care îl poţi accesoriza cu un mesaj puternic, cel pe care îl oferi într-un anumit moment şi într-un anume fel.

Foloseşte poveşti personale pentru un plus de autenticitate şi pentru a da mai multă credibilitate spuselor tale. Pune accent pe importanţa cadourilor originale care îi pot surprinde pe cei care le primesc. 

Scrie un articol, structurând cât mai bine şi coerent informaţiile. În acest mod, ele vor rămâne memorabile pentru urmăritorii tăi. Poţi enumera trucuri în alegerea cadourilor perfecte, idei deosebite de cadouri (din lista din brief), idei de mesaje pentru anumite cadouri, ponturi originale despre cum poţi oferi un cadou.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 4. Totul într-un singur loc

De la 2021-10-08 00:00:00 pana la 2021-10-14 23:59:59

Imaginează-ți că ești Francizat Depozit Virtual și scrie un articol în care să povestești ce te-a atras la acest concept și cum îți ajuți clienții să construiască. Nu ezita să ne arăți talentul de negociator, căci un Francizat negociază prețuri corecte pentru toți clienții lui, indiferent de produs si cantitate.

Imaginația nu are nicio limită, așa că fii creativ(ă) și lasă ideile să zburde pe tastatură! Pe lângă o lectură plăcută, articolul tău le-ar oferi cititorilor o perspectivă nouă care îi poate ajuta să prevină neplăceri, să salveze timp și bani sau să devină Francizați Depozit Virtual.

Mulțumim! Suntem nerăbdători să îți citim articolul!

*Te rugăm să nu abordezi aspectele referitoare la condițiile de recrutare și preluarea administrării unui Depozit Virtual.

**Vrem să citim propria ta poveste. Din acest motiv, avem rugămintea să nu scrii despre poveștile francizaților oferite ca sursa de inspirație.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 3. Cum m-a ajutat tehnologia să devin creativ? Incursiune în lumea Spacer.

De la 2022-10-06 00:00:00 pana la 2022-10-12 23:59:59

Modul în care comunicăm s-a schimbat fundamental în ultima decadă, iar adaptarea noastră face parte din acest proces. De la blogging la storytelling, până la vlogging sau video podcast, toate acestea au o componentă esențială: tehnologia. Trebuie să-i recunoaștem meritele și să-i oferim locul care i se cuvine.

Proba de astăzi este despre voi și despre cum ați îmbrățișat această evoluție a tehnologiei, despre cum v-a ușurat viața, cum v-a îmbunătățit creativitatea, despre cum v-a ajutat să vă îndepliniți visul de a fi un storyteller/blogger etc., un om care spune povești în scris, audio sau video.

Pentru că este o competiție de creativitate, sunteți liberi să alegeți despre ce vreți să povestiți, de aceea în această probă așteptăm articole originale despre voi și despre cum ați evoluat din toate punctele de vedere. Însă, pentru că și despre Spacer este vorba în această temă, vrem să împletiți în povestea voastră brandul Spacer și să ne spuneți cum ar putea contribui produsele Spacer în tot acest proces. Concret, ce produse Spacer și cum v-ar ajuta acestea pe voi în activitatea voastră sau în viața de zi cu zi.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 2. Un somn odihnitor la 19° în dormitor

De la 2022-10-04 00:00:00 pana la 2022-10-10 23:59:59

Te invităm să îți convingi urmăritorii în legătură cu beneficiile unei temperaturi scăzute în dormitor, enumerând și câteva ponturi pentru cum pot să scadă temperatura în camera unde dorm la 19°C, punând accent pe importanța unor produse de pat care să regleze temperatura corpului.

Poți folosi povești personale pentru a da originalitate și greutate articolului și informațiilor oferite. Fie că alegi să faci un articol scris sau creezi și un vlog, structurează bine informația, ca să rămână în mintea urmăritorului tău.

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult

Proba 1. Home & Lifestyle cu Answear – atmosfera perfectă pentru storytelling

De la 2022-10-01 00:00:00 pana la 2022-10-07 23:59:59

Întoarcerea din concedii și începutul toamnei ne duce cu gândul la un singur lucru: se apropie perioada în care serialele ne vor face serile mai frumoase, în care căldura căminului nostru ne va aduce cea mai frumoasă bucurie și acel sentiment de pace pe care doar acasă îl poți experimenta.

Căminul nostru devine, în sezonul de toamnă-iarnă, locul în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului. Încăperile în care îți petreci clipele de relaxare trebuie să fie cozy, să îți ofere sentimentul de ”acasă”. Voi cum faceți acest lucru?

Anul acesta am lansat categoria Home & Lifestyle tocmai pentru că nu doar hainele joacă un rol major în felul cum ne simțim în fiecare zi, ci și decorațiunile și obiectele din casa noastră, de la un set de pahare superb din care ne face plăcere de fiecare dată să savurăm o băutură răcoritoare, până la tablouri sau o pătură pufoasă care nu doar că ne încălzește în serile friguroase, ci oferă și o atmosferă aparte întregii încăperi.

Vouă ce obiecte vă îmbunătățesc calitatea zilelor petrecute în casă? Aveți în vedere că obiectele pe care le dați exemplu trebuie să se regăsească în categoria Home & Lifestyle de pe answear.ro (nu obiectul în sine, ci categoria de produse). Așteptăm să ne surprindeți cu inspirație proaspătă despre cum obiectele ce ne înconjoară ne influențează direct starea de spirit în fiecare zi!

Vă îmbrățișăm cu drag! Spor la imaginație!

Click aici pentru cerințele complete ale probei!

- Citeste mai mult