Competiția SuperBlog se desfășoară și cu susținerea următorilor parteneri:

Din 2010, revista CATCHY.ro s-a clădit pe exigențele unui lectorat premium lucid care vrea mai mult decât simplă noutate fără viitor. Provocator, dar fără stridențe, Catchy este discursul public feminin bine conturat, deschis către cel masculin deja consacrat. Intenția este aceea de recunoaștere reciprocă și de concentrare pe scopuri comune. Ca reacție la un spațiu public haotic, în care media, preocupată exclusiv de spectacol, nu mai cerne informația de balast și maculatură, noi insistăm să povestim doar despre lucrurile care contează. Pe cât de autentic, pe atât de Catchy!

Ai vise la care ai renunțat, pentru că nu ai avut curaj? Ai momente în care ai de luat o decizie importantă și cauți un mentor care să te susțină și îndrume? Ai proiecte pe care nu le poți transforma în realitate pentru că nu găsești partenerii de încredere care te pot ajuta? Noi, Dana și Cristina, am trecut prin toate aceste provocări, trecem încă și, în fața fiecărui pas important, a fiecărui moment care ar putea însemna eșecul sau succesul ne-am dat seama că diferența o fac colaborarea și parteneriatul. Am creat Chic-Elite pentru tine și pentru toate femeile de lângă tine tocmai pentru că ajutorul pe care noi îl avem de la mentori, coachi, colaboratori, prietene să poată fi primit și dat mai departe de oricare dintre voi, cu misiunea de a ne apropia mai mult de ceea ce ne dorim – sens, împlinire, fericire. Îndrăznește să te redescoperi, îndrăznește să acționezi. Luptă pentru păstrarea reușitelor. Îți pasă, ești parte a comunității care te-a ajutat pentru ca, la rândul tău, să poți ajuta și tu. Ești frumoasă și puternică. Ești varianta ta cea mai bună. Suntem chic-elite!

Cinemap.ro este revistă și aplicația mobilă care te ține la curent cu tot ce e nou în materie de filme și cinema. Supliment lunar și ghid complet de cinema – vei şti tot ce ține de: – topuri si clasamente – ultimele ştiri de la Hollywood – ghidul complet de premiere lunar – portrete actori, regizori – ultimele noutăţi pe DVD / Blu-ray – Cinedicționar – Festivaluri de film, plus multe alte articole la fel de interesante… Revista Cinemap este distribuită în București în Grand Cinema & More Baneasa, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cine Grand Titan, Promenada Mall, Sun Plaza si Cinema One Brasov și este dedicată cinefililor și în special cineaştilor şi producţiilor autohtone.

Comunicatedepresa.ro oferă de 18 ani servicii de comunicare și informare pe piața online din România. Echipa Comunicatedepresa.ro este formată din profesioniști care gândesc împreună cu clienții strategia potrivită de promovare în mediul online, pun la dispoziție peste 170 de site-uri de calitate unde se pot publica advertoriale SEO și propun campanii de optimizare care cresc imaginea clienților. Crește-ți business-ul și află tot ce se comunică în România dintr-un singur loc! Și pentru că noi credem că diversitatea este ceea ce ne lărgește orizonturile, alege Comunicatedepresa.ro!

Connect este cea mai mare revistă de telecomunicaţii din Europa. Revista oferă cititorilor cele mai obiective prezentări, teste şi comparaţii ale tuturor mijloacelor de comunicare fixe şi mobile de pe piaţa românească şi externă.

Suntem partenerii dvs. pe termen lung și, prin servicii web de excelență, vă vom transforma într-o componentă activă a lumii virtuale, aducând valoare proiectelor dvs. Creativi, ambitioși și competenți, realizăm împreună cu dvs. proiecte excepționale și soluții web 100% personalizate. Servicii oferite: web design și web development (creare website-uri, portaluri, magazine online, cataloage online etc.), SEO, promovare online (PPC, e-mail marketing).

Fashion8.ro - sursa ta de inspiratie! Poti afla ce este nou: evenimente, muzica noua, produse cosmetice, sfaturi de la specialisti, tendinte, horoscop si poti comanda online produsele tale preferate.

Gentlemen Market este un ghid esențial pentru bărbații rafinați, îți prezentăm zilnic știri și noutăți despre stilul de viață premium al vieții contemporane. Explorăm împreună industria modei, industria tehnologiei, industria verde, design, artă și cultură. Vă invităm într-o călătorie a frumosului în care orice Gentleman se poate regăsi.

Suntem o agenție integrată de comunicare cu flow, limpede și eficientă, la fel ca circuitul apei în natură. Pentru că noi am înțeles că mai presus de cuvinte se află faptele și mai presus de fapte se află rezultatele coerente, relevante și naturale. Nu promitem creșteri spectaculoase de brand dar promitem să nu livrăm același conținut către publicații diferite din online, print sau social media. Știm că este importantă comunicarea cu jucătorii de pe piața media și considerăm că a venit timpul ca fiecare publicație, fiecare partener să primească acel conținut unic, potrivit publicului său. Oferim strategii adaptate business-ului dumneavoastră, content specializat SEO pentru fiecare nevoie în parte de comunicare. Mai mult decât atât, promitem conținut original de calitate care să genereze emoții, impresii, conversii.

iXpr, dincolo de numele SF, este furnizor de soluții de conținut și tot ce derivă din acesta. De la articole SEO sau descrieri de produse, plasare de advertoriale, la reputation management sau strategii de comunicare, toate rețetele online (și nu numai!) au la bază un ingredient principal: cuvintele în povestea scrisă. Doar cuvântul e creator, nu-i așa? Scriem texte, folosim propria media sau cumpărăm advertoriale, planificăm, implementăm, o luăm de la capăt. Nu reinventăm roata, ci ne folosim cât de bine putem de ea și o împingem înainte ca fiecare client să monetizeze prin efortul nostru.

De ce iXpr? Pentru că Internetul, online-ul, este o oportunitate pentru inbound marketing, notorietate și vânzări în același timp. Și pentru că în zilele noastre creatorii de conținut reprezintă noii jurnaliști informali care joacă în tabăra clientului și vrem să informăm corect și pozitiv utilizatorul. Scopul este să fim toți mulțumiți.

Feel Content. Online Content.

Suntem, aşa cum spune şi sloganul, o agenţie dedicată de marketing. Dedicată afacerii pe care vrei să o promovezi şi obiectivelor pe care le îndeplinim împreună. Îţi suntem alături încă de când pui bazele afacerii tale, cu serviciile de branding. Apoi, punem bazele strategiei de marketing pe următorii ani. În relaţia noastră e posibil să mai apară campanii creative în online, organizări de evenimente, producţie de spoturi video şi radio sau chiar lansări de produse sau servicii noi. Îţi suntem alături la gândirea şi implementarea fiecărora.

MTH Digital este departamentul tău de marketing online externalizat. Tu te ocupi de viziune, business și clienți, iar noi te ajutăm să te promovezi online.

PRwave vă aduce zilnic cele mai noi știri actualizate permanent, articole despre afaceri, imagine, comunicare și PR, prezentări de cărți, produse, case studies, concursuri s.a. De peste 14 ani aducem în atenția tuturor oamenilor de afaceri, tinerilor, celor ce lucrează în marketing, PR și comunicare și a studenților ce aspiră la un job în aceste domenii cele mai interesante materiale și articole semnate de specialiști români și străini.

Pasionați de marketing în toate formele sale, cu un obiectiv măreț: să ajutăm antreprenorii să-și promoveze afacerea și să-și îndeplinească visul de a lansa și a crește un business de succes în România. Red Marketing este o agenție cu un background puternic în multe industrii importante, un loc în care antreprenorii primesc soluții de promovare și creștere a business-ului lor. Echipa de profesioniști creează și implementează strategii complete de marketing, customizate pentru fiecare model de afacere. Reliable Every Day

SOCIAL MEDIA ÎN CULISE - CEA MAI MARE COMUNITATE SOCIAL MEDIA MARKETING ÎN MOLDOVA În Social Media în Culise îți poți promova afacerea într-un mod corect, eficient și profitabil. Comunitatea include membri interesați în promovarea afacerii, dar și specialiști SMM, freelanceri și antreprenori. Aici se construiesc relații de parteneriate și colaborări de lungă durată. Plus o sursă nemărginită de sfaturi, idei și ajutor. Valorile acestei comunități sunt comunicarea, ajutorul reciproc, dezvoltarea profesională și colaborarea fructuoasă dintre părți. Aici discutăm despre cum să-ți promovezi afacerea prin metode profesionale online, stimulăm dialoguri constructive și suntem extrem de mulțumiți că avem membri generoși în sfaturi utile, fără a căuta interese sau profit. Social Media în Culise mai reprezintă un șir de perspective, atât pentru afaceriști, cât și pentru angajați. Deja suntem martorii unor colaborări de succes. Aici ai, practic, răspuns la orice întrebare privind promovările și politica online, iar receptivitatea membrilor este imbatabilă. Pentru o relație și mai strânsă, organizăm offline-uri, în cadrul cărora membrii fac cunoștință unii cu alții, fac schimb de experiențe, petrec timpul într-un mod plăcut și util. Aici discutăm cele mai actuale probleme și situații din online, invităm oaspeți care ne vorbesc despre afacerea sau activitatea lor, împărtășesc idei, sfaturi și situații cu care s-au confruntat. Unul dintre scopurile propuse este să mărim comunitatea și să dezvoltăm marketing-ul online prin intermediul acesteia. Ne bucurăm că avem și membri din România sau alte țări, care ne povestesc despre experiența lor de acolo, ne dau sfaturi și ne îndrumă.

toateBlogurile.ro este primul portal dedicat blogosferei româneşti. Beneficiind la ora actuală de peste 16.000 de membri, toateBlogurile.ro a preferat întotdeauna o creştere sănătoasă, bazată pe activitatea şi interacţiunea reală, înţelegând că în spatele cifrelor reci şi seci ale topurilor zilei se află oameni. Cei peste 16.000 de utilizatori sunt împărţiţi în grupuri de interes, urmărirea subiectelor preferate fiind în acest fel mult mai uşoară.

Cu TVR 2 eşti mereu între prieteni!

Serviciul de monitorizare si analiza a blogosferei, twittosferei si presei online

Anul 2000 a marcat, în Braşov, începutul Zile şi Nopţi - o revistă dedicată timpului liber. O revistă completă, pentru un public pretenţios, cu articole, recenzii, cronici, informaţii oneste şi verificate. După 18 ani, Zile şi Nopţi nu este doar cea mai mare, ci şi singura reţea naţională de reviste de timp liber distribuite gratuit: 15 ediţii naţionale în peste 20 de oraşe, peste 3500 locaţii, 190.000 exemplare/lună Pe langa edițiile print, platforma de timp liber Zile şi Nopţi include website-ul şi aplicaţia pentru telefoanele mobile.