Începând din anul lansării SuperBlog, 2008, până în prezent, peste 80 de companii autohtone și străine au susținut competiția, în calitate de sponsori.

Printre acestea se numără: AMD, AIA Proiect, Answear.ro, AQUA Carpatica, ASUS, AVBS Credit, Azerty.ro, Banca Transilvania, BitDefender, Borealy, Christian Tour, Colop, COTY, Delaco, Edimax, Edotec, eMAG.ro, Enermed Impex, ELLIS by Eli Laslean, Editura Nemira, Editura RAO, Farmec, Hotel Aurora** Mamaia, Hotel Golden Tulip Times, Hostway, InterComFilm, Interflora, Jolidon, La Fantana, LuxuryGifts.ro, MarketOnline.ro, MediaDOT.ro, Momondo, NH Hoteles, Nutrivita, Paralela 45, Quelle.ro, real,- Hypermarket, Residence Hotels, Ryanair, SanoVita, SONY, Swiss Solutions, TAROM, Telecredit.ro, Total Pro Beauty, Toyota, Vacante Speciale, Vindem-Ieftin.ro, Wu Xing etc.

Ediția actuală, Spring SuperBlog 2018, este sponsorizată de următoarele companii:

AIA PROIECT

AIA Proiect este un birou de proiectare prezent pe piața de profil din România încă din 2008, format din oameni tineri și pasionați.

Suntem furnizori de servicii de excelență, dedicate partenerilor noștri, echipa noastră multi-disciplinară acoperă cu succes domenii precum arhitectura, ingineria, performanța energetică și evaluarea, oferind servicii în domeniul proiectării, siguranței la incendiu, auditului și certificării energetice, evaluării autorizate atât pentru bunuri imobile, cât și pentru bunuri mobile, studii de specialitate și servicii de cadastru.

Ne implicăm activ și ne dorim ca blogul nostru, Spațiul Domestic, să devină în timp o sursă de idei și inspirație pentru oricine își dorește să trăiască fericit într-un mediu care să-i faciliteze existența, dar, în același timp, să fie protejat de modificări ireconciliabile sau distructive.

Credem că armonia ar trebui să fie dominanta principală a coexistenței noastre, astfel încât generațiile viitoare să beneficieze de toate avantajele pe care noi și cei dinaintea noastră le-au avut.

Un alt obiectiv general al nostru, permanent urmărit, este îmbinarea perfectă a aspectelor tehnice cu cele financiare și, nu ultimul rând, estetice. Ideile pot suna bine, iar la AIA Proiect le facem să arate excelent. Folosim unelte de ultimă generație și vizualizăm 3D variante intermediare și finală a proiectelor, totul cu multă atenție la detalii, pentru a face din munca noastră o experiență unică pentru beneficiar.


AVBS Credit

Fondată în urmă cu un deceniu de tânărul antreprenor Valentin Anghel, AVBS Credit este compania care se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

AVBS Credit pune la dispoziția clienților săi servicii personalizate și GRATUITE, din portofoliul AVBS făcând parte peste 25 de instituții bancare și non-bancare din România. Francizele AVBS Credit din  București, Baia Mare, Constanța, Cluj, Focșani, Galați, Giurgiu, Iași, Ilfov, Mehedinți, Petroșani, Piatra Neamț, Satu Mare, Sibiu, Slatina, Strehaia, Târgoviște, Târgu Jiu, Târgu Lăpuș și Vatra Dornei intermediază TOATE TIPURILE DE CREDITE.
Visează... obține cu AVBS!


Christian Tour

De peste 20 de ani Christian Tour creează câte un drum spre fiecare vis si este unul dintre cei mai mari tour operatori din România, cu peste 20 ani de experiență în turism. Din 1997 până în prezent, Christian Tour a devenit cel mai mare tour operator de vacanţe charter din România. A acumulat know-how şi experienţă, ajungând în topuri şi menţinându-şi poziţia de lider în industrie. Această evoluţie spectaculoasă s-a perpetuat datorită muncii constante a unei echipe de oameni valoroşi.


CND TURISM - VacanteSpeciale.ro

Suntem o echipă tânără, cu experiență în managementul unei agenții de turism touroperatoare, a unei agenții acreditate IATA, specialiști în organizarea de călătorii și dornici de a răspunde la întrebările dvs.

Ne-am ales denumirea agenției astfel încât să exprime pe scurt misiunea noastră: Ce Ne Dorim în turism - vacanțe speciale pentru clienții noștri. Găsiți acum oferte exact pe gustul dvs.!


E-TRAD.RO

e-trad.ro este primul magazin online de traduceri din România, dedicat persoanelor fizice și IMM-urilor.

Clienții noștri pot achiziționa direct de pe telefon servicii de traducere, legalizare, interpretare și apostilare, în mai puțin de 4 minute.

De asemenea, în funcție de documentele pentru care au nevoie de traducere, am pregătit 3 pachete de prețuri: BASIC, STANDARD și PREMIUM.

Punem la dispoziție traduceri pentru acte de studiu, acte personale, traduceri acte mașină, traduceri website, traduceri tehnice, traduceri medicale, traduceri marketing & PR, traduceri juridice, traduceri financiar-bancare etc.

Indiferent că ai nevoie de traduceri simple sau legalizate, apostile și servicii suplimentare (DTP), acum le găsești pe toate în același loc.


ENERMED IMPEX SRL

ENERMED IMPEX SRL este o companie cu bogată experiență în domeniul energetic și certificării energetice. Obligativitatea certificării energetice pentru toate tipurile de imobile care se vând, închiriază sau se recepționează este în vigoare din 2013.

Echipa noastră de auditori energetici gradul 1 realizează certificate energetice la prețuri avantajoase, care vă sunt eliberate în termen de 4-24h de la data vizionării clădirii de către personalul nostru.

Piața în care ne desfășurăm activitatea este reprezentată de zonele București, Ilfov, Constanța, însă dorim pe viitor o extindere a activității în orașele Pitești, Cluj, Brașov, Timișoara, Ploiești, Giurgiu.

Vă oferim cele mai bune servicii, precum și cel mai avantajos preț de pe piață.


Evernisaj

La Evernisaj, încurajăm cooperarea între oameni cu scopul de a-și pune resursele în comun. De aceea, comercializăm produse care au aparținut anterior altor oameni, dar care fie le-au folosit foarte puțin, fie nu le-au folosit deloc. Vrem ca resursele să fie valorificate la maximum și de aceea colaborarea este atât de importantă.

Oferim produse la prețuri accesibile, astfel încât oricine poate da un refresh garderobei oricând îşi dorește: haine, încălţăminte şi accesorii second hand pentru femei, bărbaţi şi copii.

Ne-am propus să schimbam percepția oamenilor asupra produselor second hand. Resursele mediului înconjurător sunt limitate și, de aceea, oamenii au îndatorirea de a găsi metode inteligente de consum și de reciclare. Hainele second-hand reprezintă una dintre soluțiile viabile pentru protejarea mediului, iar noi vrem să ne asigurăm că ele ajung la clienții noştri în cele mai bune condiții.


FARMEC

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand-emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în peste 30 țări.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri, ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.


Hotel Aurora Mamaia

Hotelul Aurora** SUPERIOR din Mamaia este amplasat în sudul stațiunii, la 25 de metri de plajă și câțiva pași de parcul Aqua Magic. Având o tradiție îndelungată în domeniul ospitalității, Hotelul Aurora este o unitate de cazare modernă, unde turiștii se pot bucura de confort și servicii de calitate.
Renovat complet în 2008, hotelul are o capacitate de cazare de 686 de locuri în 343 de camere duble moderne, dispuse pe 10 etaje, și este dotat cu trei lifturi silențioase de ultimă generație, rampă de acces pentru persoanele cu nevoi speciale, bar de zi în lobby, loc de joacă pentru copii, aer condiționat și parcare.
Amplasat în imediata vecinătate a hotelului, Restaurantul Aurora o capacitate totală de 600 de locuri și o terasă frumoasă, cu vedere spre mare. Elegant, modern, dotat cu aer condiționat, patru ecrane cu plasmă și sonorizare de excepție, restaurantul le oferă turiștilor o experiență culinară plăcută și o gamă diversificată de specialități inspirate de bucătăria românească.
Inaugurată în 2013, piscina Hotelului Aurora are două bazine ultramoderne, pentru adulți și copii, si este dotata cu 150-200 de șezlonguri, accesul fiind gratuit doar pentru turiștii cazați la hotelul Aurora.


INTERCOMFILM Distribution

InterComFilm Distribution S.A. a fost înființată în martie 2000, având ca obiect de activitate distribuția filmelor de cinema. Rădăcinile acesteia datează însă încă din anul 1992, când își începea activitatea GFR Distribution, primul distribuitor privat de film de pe piața românească. În 2000, InterCom RT a cumpărat 51% din acțiunile GFR, formând astfel o asociere, care întrunea aceeași pasiune și experiență în industria filmului.

În prezent, compania este licențiată Sony Pictures și este unul dintre cei mai dinamici jucători de pe piața de distribuție a filmului în România.


Interflora

Interflora este prima şi cea mai mare reţea internaţională de florării, lider mondial în livrarea de flori, plante şi cadouri la domiciliu. Este prezentă în 150 de ţări, cu peste 58 000 de puncte de vânzare, toate caracterizate de aceleaşi standarde de eficienţă, calitate şi experienţă în domeniul florilor.
Interflora este şi cea mai veche şi mai mare reţea internaţională, cu peste 100 de ani de existenţă. Istoria companiei a început în 1908, când un florar originar din Berlin, Max Hubner, a început sa livreze flori la domiciliu în satul lui şi, mai apoi, în alte sate vecine. Aşa s-a născut Interflora, reţea care a crescut ulterior valorificând evoluţia tehnologiei, talentul şi colaborarea între artiştii florali din toată lumea.
Logoul Interflora, Omul Mercur, este cunoscut ca simbol al livrării de flori în toată lumea.
Toate punctele de vânzare Interflora sunt conectate printr-o mare reţea, rezultatul unor alegeri strategice inovatoare, cu investiţii semnificative în tehnologie, pentru a oferi logistică şi servicii optime pentru florării şi clienţi. Performanţa companiei se bazează pe capacitatea de a transmite comenzile primite prin intermediul site-ului, prin telefon sau din magazine, direct la florăriile cele mai apropiate de locul de livrare, oriunde în lume.


Momondo

momondo.ro este un motor de căutare gratuit care compară cele mai bune oferte pentru bilete de avion, hoteluri și închirieri auto la nivel global. momondo a primit numeroase distincții internaționale și a fost recomandat de către publicații importante, cum ar fi: New York Times,  CNN, Frommer’s și The Daily Telegraph. momondo are birourile în Copenhaga și este prezent pe 30 de piețe internaționale. Aplicațiile pentru mobil gratuite sunt disponibile pentru iPhone si Android.

momondo este parte din KAYAK, companie independentă în cadrul Booking Holdings Inc.


Prepelix

În anul de grație 2000, pe monitoarele românilor apărea prima prepeliță. Ea avea să stea acolo maximum 3 secunde, până când iscusitul vânător urban avea să o doboare și astfel să fie prins într-un joc de care cu greu s-a mai desprins.

18 ani mai târziu, prepelițele revin în viețile românilor printr-un joc PREPELIX adaptat tehnologiei actuale.

Află toate detaliile despre joc, pe unde se mai ascund prepelițele și alte sfaturi vânătorești - în curand, pe site-ul PREPELIX şi pe pagina noastră de Facebook.


Vindem-Ieftin.ro

Conceptul „Vindem-Ieftin.ro” este creat special pentru a oferi clienților noștri consultanță în achiziții, venind cu soluții personalizate pentru fiecare client în parte.
Identificăm nevoile specifice fiecărui client și căutăm cea mai bună ofertă pentru necesarul dumneavoastră de materiale, negociem pentru ca, în final, produsele de care aveți nevoie să fie achiziționate la cel mai mic preț.
În puține cuvinte și mai multe fapte, vă propunem să alegeți un singur partener pentru necesarul dumneavoastră de materiale. Fie că alegeți să construiți, să dezvoltați sau doar să renovați, Casa de Comenzi vine în întâmpinarea dumneavoastră și vă oferă soluția pentru materiale de construcții la cele mai convenabile prețuri de pe piață.