Începând din anul lansării SuperBlog, 2008, până în prezent, peste 80 de companii autohtone și străine au susținut competiția, în calitate de sponsori.

Printre acestea se numără: AMD, Answear.ro, AQUA Carpatica, ASUS, AVBS Credit, Azerty.ro, Banca Transilvania, BitDefender, Borealy, Colop, COTY, Delaco, Edimax, Edotec, eMAG.ro, ELLIS by Eli Laslean, Editura Nemira, Editura RAO, Farmec, Hotel Golden Tulip Times, Hostway, InterComFilm, Jolidon, La Fantana, LuxuryGifts.ro, MarketOnline.ro, MediaDOT.ro, NH Hoteles, Nutrivita, Paralela 45, Quelle.ro, real,- Hypermarket, Residence Hotels, Ryanair, SanoVita, SONY, Swiss Solutions, TAROM, Telecredit.ro, Total Pro Beauty, Toyota, Wu Xing etc.

Ediția actuală, SuperBlog 2017, este sponsorizată de următoarele companii:

AIA PROIECT

AIA Proiect este un birou de proiectare prezent pe piața de profil din România încă din 2008, format din oameni tineri și pasionați.

Suntem furnizori de servicii de excelență, dedicate partenerilor noștri, echipa noastră multi-disciplinară acoperă cu succes domenii precum arhitectura, ingineria, performanța energetică și evaluarea, oferind servicii în domeniul proiectării, auditului și certificării energetice, evaluării autorizate atât pentru bunuri imobile, cât și pentru bunuri mobile, studii de specialitate și servicii de cadastru.

Ne implicăm activ și ne dorim ca blogul nostru (aia-proiect.ro/blog), Spațiul Domestic, să devină în timp o sursă de idei și inspirație pentru oricine își dorește să trăiască fericit într-un mediu care să-i faciliteze existența, dar, în același timp, să fie protejat de modificări ireconciliabile sau distructive.

Credem că armonia ar trebui să fie dominanta principală a coexistenței noastre, astfel încât generațiile viitoare să beneficieze de toate avantajele pe care noi și cei dinaintea noastră le-au avut.

Un alt obiectiv general al nostru, permanent urmărit, este îmbinarea perfectă a aspectelor tehnice cu cele financiare și, nu ultimul rând, estetice. Ideile pot suna bine, iar la AIA Proiect le facem să arate excelent. Folosim unelte de ultimă generație și vizualizăm 3D variante intermediare și finală a proiectelor, totul cu multă atenție la detalii, pentru a face din munca noastră o experiență unică pentru beneficiar.


ANSWEAR.RO

Branduri de top? Servicii de top? We are THE ANSWEAR! Produse 100% originale și livrare rapidă din stoc.

Answear este retailerul multibrand lansat în Polonia, în continuă ascensiune pe toate pieţele în care este prezent (Polonia, Cehia, Slovacia, Ucraina, Ungaria).

În noiembrie 2015, Answear a fost lansat oficial pe piața din România, continuând trend-ul ascendent al zonei de fashion ecommerce și oferind clienților produse de calitate, care vin în întâmpinarea nevoilor acestora.

În oferta Answear.ro se regăsesc produse de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, iar portofoliul magazinului online cuprinde peste 300 branduri internaționale de top. Printre acestea se numără și mărci cunoscute și foarte populare (Mango, Vero Moda), mărci sport (Adidas, Adidas Originals, Nike, New Balance), mărci de jeans (Levi’s, Lee, Wrangler), precum și mărci medium-high (Pepe Jeans, Marco O’Polo, Diesel, Lacoste, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY).

ANSWEAR.ro este dressingul tău din care alegi produse 100% originale pe care le probezi acasă, în faţa oglinzii şi din care păstrezi doar ceea ce ţi se potriveşte. Este atât de cool, încât comunitatea Answear are membrii ei fideli. Odată ce te înscrii în clubul Answear, ai reduceri la fiecare comandă şi acces la super-evenimente, precum VIP Sales!


CND TURISM - VacanteSpeciale.ro

Suntem o echipă tânără, cu experiență în managementul unei agenții de turism touroperatoare, a unei agenții acreditate IATA, specialiști în organizarea de călătorii și dornici de a răspunde la întrebările dvs.

Ne-am ales denumirea agenției astfel încât să exprime pe scurt misiunea noastră: Ce Ne Dorim în turism - vacanțe speciale pentru clienții noștri. Găsiți acum oferte exact pe gustul dvs.!


COLOP Romania

Cea mai mare firmă de distribuţie în domeniul ştampilelor în România, cu o experienţă de peste 10 ani.

Suntem specializați în B2B (Business to Business), distribuția fiind principalul nostru obiect de activitate și nu vânzarea în sistem retail.

Misiunea noastră este să introducem pe piață o gamă cât mai diversificată de ștampile și soluții de marcare individuale, pentru a acoperi în întregime nevoile tuturor clienților.


Editura RAO

Fondat în 1993, Grupul Editorial RAO este orientat în principal spre publicarea de traduceri. De mulţi ani, RAO se menţine în topul celor mai bine cotate edituri.


ENERMED IMPEX SRL

ENERMED IMPEX SRL este o companie cu bogată experiență în domeniul energetic și certificării energetice. Obligativitatea certificării energetice pentru toate tipurile de imobile care se vând, închiriază sau se recepționează este în vigoare din 2013.

Echipa noastră de auditori energetici gradul 1 realizează certificate energetice la prețuri avantajoase, care vă sunt eliberate în termen de 4-24h de la data vizionării clădirii de către personalul nostru.

Piața în care ne desfășurăm activitatea este reprezentată de zonele București, Ilfov, Constanța, însă dorim pe viitor o extindere a activității în orașele Pitești, Cluj, Brașov, Timișoara, Ploiești, Giurgiu.

Vă oferim cele mai bune servicii, precum și cel mai avantajos preț de pe piață.


FARMEC

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand-emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în peste 30 țări.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri, ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.


FRANCIZE.RO

Idei de afaceri testate și în exclusivitate!

Am ajutat peste 50 de antreprenori să-și îndeplinească visul de a avea propria afacere în franciză.


Hotel Royal Poiana Brașov

Situat în stațiunea de schi Poiana Brașov, la 1 km de teleschi, Hotelul Royal este locul ideal pentru a vă relaxa în compania familiei sau a prietenilor ori pentru evenimente (corporate sau private).

Un hotel elegant, cu o priveliște superbă spre stațiune și facilități special alese pentru confortul oaspeților.

Vă invităm la Hotel Royal, să evadați din cotidian!


HOTMAMA.RO

Misiunea Hotmama.ro este de a împleti confortul cu senzualitatea și de a face viitoarele și proaspetele mămici să aibă încredere în corpul și în silueta lor.

Lunile de dinaintea nașterii, cât și cele următoare ei trebuie dedicate priorităților. De aceea, știm că îți este dificil să te plimbi după haine care să îți avantajeze noile forme.

În plus, ne dorim să te protejăm de toate bacteriile ce pot apărea în cabinele de probă din magazine - de aceea transportul produselor hotMama până la tine acasă este întotdeauna gratuit, indiferent de valoarea comenzii.

Chiar dacă înainte și după naștere, corpul tău trece prin anumite transformări, Hotmama.ro este aici pentru a te face să te simți bine în pielea ta și pentru a te face să te simți din nou seducătoare, atât in casă, cât și la serviciu.

Materialele fotosite de Hotmama în producția rochiilor, bluzelor, pijamalelor sau pantalonilor sunt perfecte pentru perioada în care tu ai nevoie de confort maxim. Folosim în proporție de 90% bumbac și, în cantități foarte reduse, fibrele elastice.

Produsele Hotmama se așază perfect pe formele tale și le scot în evidență doar pe cele care te avantajează.

Toate produsele Hotmama sunt extraordinar de confortabile și, datorită tehnologiei de realizare a țesăturilor, ele pot fi purtate atât în timpul sarcinii, cât și în perioada imediat următoare, chiar dacă alăptezi sau nu.


Hurom Romania

Firma HUROM s-a înființat în 1974, în Coreea, iar pe parcursul celor patru decenii de existență, firma a patentat noi tehnologii de stoarcere a legumelor și fructelor, devenind lider mondial în producerea storcătoarelor Home Professional.

Storcătorul HUROM a fost inițial dezvoltat în scopuri terapeutice, pentru a stoarce suc din iarbă de grâu. Întrucât această sarcină este foarte dificilă, a fost necesar să se dezvolte o tehnologie nouă în acest scop. Această metodă de stoarcere lentă prin presare la rece a fost patentată de HUROM, iar succesul ca dispozitiv medical a impulsionat echipa de cercetători HUROM să se concentreze pe îmbunătățirea continuă a caracteristicilor acestui produs. Echipa HUROM Coreea dezvoltă și testează noi produse utilizând echipament tehnologic de ultimă generație și soluții revoluționare.

Laboratoarele de teste permit compararea rezultatelor și optimizarea performanțelor aparatelor. De aceea, HUROM este cel mai bun storcător vertical cu ax melcat și presare la rece, din lume! Hurom este prezent, recunoscut și apreciat pentru calitatea și eficiența produselor sale pe toate continentele, marca HUROM fiind asimilată unui înalt grad de profesionalism și calității desăvârșite.


INTERCOMFILM Distribution

InterComFilm Distribution S.A. a fost înființată în martie 2000, având ca obiect de activitate distribuția filmelor de cinema. Rădăcinile acesteia datează însă încă din anul 1992, când își începea activitatea GFR Distribution, primul distribuitor privat de film de pe piața românească. În 2000, InterCom RT a cumpărat 51% din acțiunile GFR, formând astfel o asociere, care întrunea aceeași pasiune și experiență în industria filmului.

În prezent, compania este licențiată Sony Pictures și este unul dintre cei mai dinamici jucători de pe piața de distribuție a filmului în România.


La Fântâna

La Fântâna este un furnizor major de servicii de aprovizionare cu apă în sistem watercooler și purificator pentru companii și segmentul rezidențial din sud-estul Europei și al doilea cel mai mare furnizor din Europa Centrală și de Est.

Grupul este lider de piață în România și Serbia în soluții pentru furnizarea apei în sistem de îmbuteliere (bottled watercooler) și purificator (POU). Compania estimează că, după achiziția Blue Coffee Services în 2014, a devenit, de asemenea, lider pe segmentul serviciilor de cafea pentru companii.


magazinultau.ro

Înființat în 2000, magazinultau.ro a reușit să se impună într-o piață concurențială, prin seriozitatea și respectul față de parteneri. Cifra de afaceri: 21.500.000 lei.

www.magazinultau.ro oferă o gamă largă de produse hardware - computere, dispozitive mobile, periferice, rețelistică, accesorii și consumabile – cu timp de livrare rapid, fără costuri de livrare, oriunde in România.

Pe langă produsele oferite pe platforma online, magazinultau.ro pune la dispoziția partenerilor o paletă de servicii adiacente, concepută pentru a oferi un raport optim de calitate/preț, iar abonamentele sunt 100% personalizabile. Rolul nostru este să eliberăm partenerii de efortul și timpul pierdut cu rezolvarea problemelor IT, astfel încât aceștia să se poată concentra doar pe activitatea de bază.

Echipa noastră include mai multe departamente, fiecare dintre acestea fiind specializat pe diverse segmente de IT. Fiecare membru va acționa în scopul identificării și rezolvării problemelor reale din cadrul sistemului dumneavoastra de IT. Specialiștii noștri vă pot acorda consultanță, vă pot avertiza din timp în legătură cu aspectele IT importante ce pot apărea, pot efectua depanări hardware/software, pot crea rețele, configura servere etc.

Pentru întregul spectru de servicii pe care îl oferim, vă invităm să consultați lista de mai jos:

- reparații;

- mentenanță;

- proiectare, administrare și cablare de rețele structurale;

- recuperări date;

- asistență IT specializată;

- servicii IT online;

- servicii software.


SWISS SOLUTIONS

Swiss Solutions este un important furnizor de servicii de traducere din România, cu sediul central în Timișoara și cu alte birouri în București și Arad. Din anul 2004, Swiss Solutions și-a centrat activitatea pe oferirea de traduceri specializate în peste 80 de limbi, din diverse domenii, cum ar fi automotive, medicină și farmacie, juridic, economic, inginerie, IT și marketing, la un raport excelent preț/timp/performanță. Traducerile sunt realizate exclusiv cu traducători nativi, în acest moment echipa fiind formată din peste 3000 de colaboratori la nivel global.

Pe lângă traduceri, compania oferă și servicii de interpretariat, corectură, editare de text, DTP și legalizare a traducerilor.

Începând cu anul 2015, compania și-a extins operațiunile la nivel internațional, deschizând un sediu în Frankfurt, Germania. Acest pas a permis dezvoltarea unor noi relații de colaborare cu firme din întreaga lume, precum și consolidarea unor relații mai vechi.

În anul 2016, agenția a fost inclusă în Topul celor mai importanți 20 furnizori de servicii de traduceri din Europa de Est, conform clasamentului realizat de Common Sense Advisory.


Telecredit

Telecredit este o companie în continuă ascensiune, ce își desfășoară activitatea începând cu anul 2014, fiind o instituție financiară nebancară, monitorizată de BNR și înscrisă în Registrul General sub numărul RG-PJR-41-110287.

Telecredit.ro oferă împrumuturi pe termen scurt, cu sume cuprinse între 100 și 2000 de lei, de obicei până la următorul salariu sau pensie. Ca avantaje principale ale împrumutului online de la Telecredit.ro enumerăm: 

- suntem creditori direcți (nu brokeri sau altfel de intermediari);

- nu percepem comisioane sau alte costuri ascunse;

- creditele oferite de noi sunt 100% online;

- solicitarea este facilă, evaluarea rapidă;

- transferul banilor se face foarte rapid, în aceeași zi, după aprobarea împrumutului și confirmarea clientului;

- transferul banilor se face în contul bancar al clientului.

Site-ul Telecredit.ro este responsive, clientul poate solicita un împrumut de pe laptop, tableta sau mobil, oriunde s-ar afla. Suntem, în prezent, activi în mediul online prin conturi Facebook, Twitter, Linkedin, Google Plus și contul YouTube, prin marketing afiliat, advertoriale, dar și campanie TV.


WU XING

Wu Xing oferă clienților mâncare cu specific chinezesc, un răsfăț autentic într-o lume complexă și în continuă schimbare. Wu Xing înțelege astfel mai mult decât să se adreseze consumatorului, venind în sprijinul acestuia, identificându-se cu interesele lui, oferindu-i opțiuni pentru un adevărat răsfăț chinezesc, fie că este la serviciu, acasă sau cu prietenii în timpul său liber. Oferim clienților noștri preparate cu specific chinezesc livrată acolo unde doresc, când doresc. Le oferim atât un răsfăț culinar cât, mai ales, mai mult timp liber pe care să-l petreacă în compania celor dragi. Ne dorim să vă cunoaștem mai bine și să-i aducem laolaltă pe cei care, asemenea Wu Xing, împărtășesc aceleași valori precum încredere, consecvență, corectitudine, onestitate, echilibru pentru cei care pun preț pe calitatea vieții și a timpului liber. Armonia și legile celor 5 elemente (WU XING), lemn, apă, metal, foc, pământ se aplică în orice aspect al vieții chinezilor și, bineînţeles, şi în bucătăria chinezească. Corespunzător celor 5 elemente naturale, bucătăria chineză aplică principiul WU XING în 5 arome: lemn – acru, foc – amar, pământ – dulce, metal – picant, apă – sărat. Livrăm mâncare chinezească în toate zonele din București, atât în timpul zilei, cât și noaptea. Oferta noastră include feluri de mâncare tradițională chinezească (aperitive, supe, salate, orez), meniuri chinezești diversificate, inclusiv meniuri pentru copii și meniuri de post sau vegetariene, deserturi, specialități chinezești etc. WU XING – cele cinci elemente ale echilibrului: calitate, promptitudine, încredere, constanță, onestitate.


Yoda Romania

Yoda reprezintă un grup de patru companii, din diverse domenii de activitate, ce însumează peste 1800 de angajați și facilități de proiectare și producție pe o suprafață de aproximativ 20 de hectare.

Filosofia noastră are în centrul său ideea conform căreia calitatea este un subiect asupra căruia nu se discută. De aceea, ne-am concentrat întotdeauna pe a proiecta și manufactura produse de calitate foarte bună; astfel, clientul nostru va fi la fel de încântat ca și noi că este o parte a poveștii Yoda. Presele noastre de ulei sunt construite pentru a rezista și pentru a performa.

Mai mult decât o simplă presă de ulei, Yoda este o piesă importantă a bunăstării tale. Utilizând ulei presat de tine în schimbul celui din comerț, îți vei menține sănătatea și vei trăi mai mult. Ne gândim la tine așa cum ne gândim și la noi. Astfel, am proiectat presele de ulei Yoda perfect, tocmai pentru că, în primul rând, le-am proiectat pentru noi.