Începând din anul lansării SuperBlog, 2008, până în prezent, peste 100 de companii autohtone și străine au susținut competiția, în calitate de sponsori.

Printre acestea se numără: AMD, AIA Proiect, Answear.ro, AQUA Carpatica, ASUS, AVBS Credit, Azerty.ro, Banca Transilvania, BitDefender, Borealy, Christian Tour, Colop, COTY, Delaco, Domaz.ro, Edimax, Edotec, eMAG.ro, eHalate.ro, Enermed Impex, ELLIS by Eli Laslean, Editura Nemira, Editura RAO, e-trad.ro, Evernisaj.ro, Exact Travel Club, Exclusiv OEM, Extreme Travel, Farmec, Francize.ro, Hotel Aurora** Mamaia, Hotel Golden Tulip Times, Hotmama.ro, Hostway, Hurom, InterComFilm, Interflora, Jolidon, La Fantana, LuxuryGifts.ro, magazinultau.ro, MarketOnline.ro, MediaDOT.ro, Momondo, NH Hoteles, Nutrivita, Paralela 45, Prepelix, Quelle.ro, real,- Hypermarket, Residence Hotels, Royal Boutique Hotel, Ryanair, Sano Romania, SanoVita, Școala de Bani (BCR), SONY, Swiss Solutions, TAROM, Telecredit.ro, Total Pro Beauty, Toyota, Vacanțe Speciale, Vindem-Ieftin.ro, Wu Xing, Yoda etc.

Ediția Spring SuperBlog 2019 este sponsorizată de următoarele companii:

AIA PROIECT

AIA Proiect este un birou de proiectare prezent pe piața de profil din România încă din 2008, format din oameni tineri și pasionați.

Suntem furnizori de servicii de excelență, dedicate partenerilor noștri, echipa noastră multi-disciplinară acoperă cu succes domenii precum arhitectura, ingineria, performanța energetică și evaluarea, oferind servicii în domeniul proiectării, siguranței la incendiu, auditului și certificării energetice, evaluării autorizate atât pentru bunuri imobile, cât și pentru bunuri mobile, studii de specialitate și servicii de cadastru.

Ne implicăm activ și ne dorim ca blogul nostru, Spațiul Domestic, să devină în timp o sursă de idei și inspirație pentru oricine își dorește să trăiască fericit într-un mediu care să-i faciliteze existența, dar, în același timp, să fie protejat de modificări ireconciliabile sau distructive.

Credem că armonia ar trebui să fie dominanta principală a coexistenței noastre, astfel încât generațiile viitoare să beneficieze de toate avantajele pe care noi și cei dinaintea noastră le-au avut.

Un alt obiectiv general al nostru, permanent urmărit, este îmbinarea perfectă a aspectelor tehnice cu cele financiare și, nu ultimul rând, estetice. Ideile pot suna bine, iar la AIA Proiect le facem să arate excelent. Folosim unelte de ultimă generație și vizualizăm 3D variante intermediare și finală a proiectelor, totul cu multă atenție la detalii, pentru a face din munca noastră o experiență unică pentru beneficiar.


Anunțul Telefonic

Anunțul Telefonic este primul ziar de mică și mare publicitate din România, înființat la București în martie 1990. În cei 29 de ani de existență, ziarul a fost o oglindă fidelă a societății românești, care și-a etalat interesele, dorințele și extravaganțele în rubricile variate de anunțuri: imobiliare, auto, locuri de muncă, servicii, matrimoniale etc. 
De-a lungul timpului, pe lângă ziar s-a adăugat în 1996 varianta online, site-ul www.anuntul.ro și din 2001 varianta de mobil.
În prezent Anunțul Telefonic este singurul instrument de marketing la dispoziția persoanelor fizice și juridice, care continuă să apară atât în format fizic, ca ziar, cât și virtual. Pe o piață tot mai concurențială, pe care joacă numeroși giganți internaționali, Anunțul Telefonic, o firmă cu capital integral românesc, rămâne la dispoziția societății cu „cele mai sincere informații dintr-un ziar”, așa cum le cataloga Thomas Jefferson.


Auto Schunn

Mercedes-Benz și Auto Schunn - Calitate și tradiție îmbinate perfect
Mercedes-Benz a fost primul automobil cu propulsie pe benzină din lume și a deschis drumul către o epocă marcată de eficiență și confort, valori care, astăzi, reprezintă fundația brandului German.
De 25 de ani, Auto Schunn împărtășește viziunea Mercedes-Benz și perpetuează valorile brandului german în România.
Credem în tradiție și în susținerea permanentă a clienților noștri, de aceea însușirea și promovarea valorilor Mercedes-Benz reprezintă un proces nativ pentru noi. 
De peste un sfert de secol, ne preocupă confortul și siguranța clienților noștri, iar acest lucru se vede în calitatea înaltă a serviciilor oferite de Auto Schunn România, calitate premiată de Daimler. 
În toți acești ani, am vândut peste 9.000 de autovehicule, iar rata noastră de întoarcere în service este una dintre cele mai mici de pe piață. Așa am devenit cel mai mare dealer auto Mercedes-Benz din România. 
Obiectivul principal este calitatea. De aceea, urmărim constant oportunitățile pieței și ne adaptăm corespunzător. Activitatea noastră de vânzări auto este desfășurată de către o echipă de oameni bine pregătiți, care promovează mașini de cea mai înaltă calitate și cele mai noi tehnologii.


AutoGedal.ro

AutoGedal.ro - magazinul tău de accesorii auto. Îți oferim livrare gratuită în 24h oriunde în țară, indiferent de valoarea comenzii. În plus, cu ajutorul celor peste 60 de parteneri la nivel național, îți putem asigura montajul. Oferim clienților noștri cel mai bun raport calitate-preț, siguranță și promptitudine, precum și consultanță gratuită în domeniu.


Borealy

Brandul de cadouri și bijuterii premium Borealy s-a lansat în 2008, având ca sursă de inspirație strălucirea unică a aurorei boreale - un spectacol în sine, discret și grandios deopotrivă, care se regăsește în rafinamentul și eleganța tuturor colecțiilor de cadouri și bijuterii Borealy.
 
Elementul definitoriu asociat brandului Borealy este abordarea diferită a comerțului online, cu accent pe produsele premium și de lux, conceptul exclusivist, personalizarea și potrivirea cadourilor cu personalitatea destinatarului.
Suntem convinși că oricine oferă un cadou dorește să impresioneze prin calitatea produsului oferit și să ofere o experiență unică prin intermediul cadourilor oferite.
Obiectivul nostru este de a oferi o soluție celor care caută cadouri premium, de cea mai bună calitate și de o diversitate cât mai mare, de aceea echipa noastră se perfecționează în fiecare zi în oferirea de sprijin clienților, venindu-le în ajutor cu informații, sugestii, îndrumare și orice îi poate ajuta să ia cea mai bună decizie în alegerea cadourilor. Zi de zi avem grijă ca serviciile noastre să rămână la standardul cerut de dumneavoastră și să ne autodepășim ori de câte ori avem ocazia.


Christian Tour

De peste 20 de ani Christian Tour creează câte un drum spre fiecare vis si este unul dintre cei mai mari tour operatori din România, cu peste 20 ani de experiență în turism. Din 1997 până în prezent, Christian Tour a devenit cel mai mare tour operator de vacanţe charter din România. A acumulat know-how şi experienţă, ajungând în topuri şi menţinându-şi poziţia de lider în industrie. Această evoluţie spectaculoasă s-a perpetuat datorită muncii constante a unei echipe de oameni valoroşi.


Dodo Pizza

Dodo Pizza este companie IT care face pizza :) Neobișnuit, nu? Timp de 7 ani, Dodo Pizza a ajuns o rețea internațională cu peste 450 de pizzerii în 12 țări, inclusiv România. Una dintre valorile de bază ale activității noastre este transparența, și iată de ce: 

- Bucătăria deschisă, oricine și oricând poate intra în bucătăria noastă pentru a verifica ingredientele, termenele de valabilitate, igiena și standardele de funcționare. Vrei să verifici? Vizitează Dodo Pizza :)  Avem pe site și camere web care transmit în direct tot ce se întâmplă în bucătăriile pizzeriilor. Poți face comandă și urmări online cum se prepară chiar pizza ta.
- Businessul deschis, oferim cifre despre vânzări, clienți noi, cheltuieli, fluctuație angajați, metode de instruire, metode de verificare, marketing, finanțe, management, orice te interesează, orice te interesează despre business. Vrei să cunoști experiența noastră? Vizitează Dodo Pizza :)
- Garanția livrării rapide, promitem clientului livrarea comenzii în 45 minute și dacă întârziem, oferim o pizza gratis. De exemplu, în ianuarie 2019 am livrat 12540 comenzi dintre care 681 comenzi au fost livrate cu întârziere. Acești 681 beneficiari au primit câte o pizza gratis.

Noi nu ne ascundem atunci când greșim și avem încredere deplină în clienții noștri. Acceptăm feedback-ul negativ și îl considerăm esențial în dezvoltarea afacerii. 

Suntem aici pentru a intra în dialog cu bloggerii și a oferi atât subiecte interesante de discuție, cât și experiențe de neuitat. Suntem #pizzerianeobișnuită și îți întindem brațele prieteniei. Vrei? Vizitează Dodo Pizza :)


FARMEC

Asemeni curentelor artistice, frumuseţea se transpune, de-a lungul timpului, în forme care mai de care mai expresive, conforme epocii sub pecetea cărora se nuanţează. Canoanele frumuseţii se schimbă într-un ritm extrem de alert, însă există lucruri care rezistă peste timp, asemeni unor obiecte de artă preţioase. Tradiţia celor 130 de ani de existenţă a „casei cu farmec” – sau Farmec, cum ne cunosc prietenii produselor noastre – a arătat că există ceva mai presus de frumuseţe.

Farmecul poate fi exprimat în mii de feluri, răzbate orice reguli şi nu se doreşte a fi definit, deoarece fiecare îi găseşte propriul sens. De la fascinaţia unui zâmbet, unei priviri, de la o voce caldă, la o culoare sau o paletă de culori şi un amalgam de parfumuri.

Când am creat produsele Farmec, nu ne-am gândit la reguli, la cum să ai buzele mai pline, pielea mai închisă la culoare şi simetrii perfecte, ne-am gândit la tine şi la frumuseţea ta naturală. Am ales să îţi arătăm că eşti frumoasă şi să punem în valoare acele mici trăsături care te fac diferită de toate celelalte femei. De aceea, vei regăsi în produsele noastre ingrediente care îţi vor dezvălui personalitatea, care adaugă lumină, culoare şi contrast frumuseţii tale naturale.

Începută acum 130 de ani, activitatea FARMEC are astăzi o largă recunoaştere, atât în România, cât şi în lume, produsele companiei fiind exportate în ţări din Europa, Asia şi America de Nord.


HOTEL MIORIȚA NEPTUN

Hotel Miorița Neptun s-a redeschis având drept sursă de inspirație pasiunea pentru ospitalitate. Transformat și renovat cu aceeași emoție cu care soarele surprinde vara cu fiecare răsărit de soare. Și, pentru că niciun răsărit de soare nu seamănă cu cel văzut la mare, hai sa surprinzi și tu soarele în palmele tale alături de noi!

Pentru noi, ospitalitatea reprezintă dorința de a surprinde zâmbete sincere, de a scrie povești de vacanță și de a colecționa momente memorabile.

Te invităm să redescoperi Hotel Miorița Neptun, hotel de tradiție, locul unde ospitalitatea se unește cu pasiunea, deoarece mulțumirea și fericirea oaspeților contează cel mai mult pentru noi.

Promovăm Hotel Miorița prin pasiunea pentru vacanță, pentru zâmbetul vacanțelor reușite și pentru bucuria cu care ne alegeți pentru un sejur de neuitat. 

Hai să surprindem cele mai sincere zâmbete și spune "da" vacanței tale la malul mării, la Hotel Miorița Neptun!

Fericirea și mulțumirea oaspeților noștri este motivul pentru care echipa crede în apropierea față de client, iar acest lucru se reflectă în activitatea noastră.

Pentru noi, industria ospitalității înseamnă pasiunea pentru oameni.

Vizitează Hotel Miorița Neptun!


magNET.ro

Cu o experiență de peste 13 ani ca importator și distribuitor în segmentul de piață ocupat de acele produse și servicii care ne ajută să ne menținem sănătatea, prin intermediul magazinului online magNET.ro împărtășim cu tine o mică parte din ce ne-a inspirat până acum!

Descoperă și alege ce ți se potrivește ție!


Oxygame

Carcassonne, Catan, Dixit, Activity? Cu siguranță ai auzit de aceste jocuri de societate, dar nu ți-ai pus niciodată întrebarea cine a contribuit la dezvoltarea culturii acestor jocuri în țara noastră?

Ei bine, din inima Transilvaniei, din Cluj-Napoca, oxygame – este compania ce de mai bine de 12 ani, se ocupă cu pasiune de jocuri de societate, aducând pe piața noastră titluri premiate de renume internațional. 
Misiunea oxygame este de a promova noi modalități de petrecere a timpului liber cu familia, copiii sau gașca de prieteni, demonstrându-ți că că nu doar în fața dispozitivelor electronice există multă distracție. Mai mult, periodic,  oxygame desfășoară diferite evenimente și workshop-uri, campionate și concursuri dar și campanii educative dedicate copiilor.


Sidonia.ro

Sidonia Drăgușanu, scriitoare și jurnalistă (1908-1971), a scris mai multe romane, cărți pentru copii, piese de teatru, a avut rubrici permanente în ziare, emisiuni la radio și TV. Deși a avut o carieră prolifică în timpul vieții, după moarte a intrat într-un con de umbră. Azi familia îi reeditează opera și încearcă s-o readucă în atenția publică pe una dintre cele mai iubite scriitoare ale României din anii '50-'70.


Smart Diet Experience

Smart Diet este un serviciu de livrare la domiciliu a unor diete atent concepute de către nutriționiști pentru pierderea în greutate. Smart Diet livrează doar mâncare gătită, preparată cu atenție de către bucătari, ajutând astfel clienții să slăbească într-un mod confortabil, sănătos și eficient. Un pachet Smart Diet conține mâncarea necesară unei singure persoane pentru câte 7 zile și poate fi comandat oriunde în România.


SOMPRODUCT

“Inspiring Comfort” este deviza care ne motivează în fiecare zi, dorința de a crea și de a oferi produse care să îmbunătățească nivelul de confort al fiecarui cumpărător. Pentru că știm cat de important este să avem parte de un somn odihnitor și să ne înconjurăm de obiecte frumoase și de bună calitate, SomProduct își propune să aducă pe piața din România produse de top, realizate cu o deosebită atenție la detalii. Descoperă povestea noastră! Ești parte din ea!

Povestea noastră începe în anul 1995 cu deschiderea fabricii de saltele manufacturate de la Baia Mare. Tradiția a mers mai departe în toți acești ani, păstrând calitatea și confortul, dar aducând totodată noutăți și varietate. 

Timpul a trecut și nici noi nu am stat în loc. În anul 2008, din dorința cofondatorului de a îmbunătăți serviciile firmei și de a se apropia de client, SomProduct a intrat în mediul online și în casele a sute de români. 

SomProduct își propune să continue ceea ce a început acum mai bine de 17 ani. Interesul real față de cerințele clientului ne-a făcut să aducem în România colaboratori din diferite colțuri ale lumii, selectând produse de cea mai înaltă calitate. Atenția la detalii, dedicarea și orientarea permanentă spre nevoile clienților vor rămâne mereu prioritățile noastre. Astăzi, grija pentru clienți a lărgit portofoliul firmei cu articole de prestigiu Home&Deco.


Travelminit.ro

Pe Travelminit.ro se pot rezerva online cazări din România. La noi se găsesc mii de hoteluri, pensiuni, apartamente, case de oaspeți, cabane și campinguri. Pentru a ușura alegerea utilizatorului, punem la dispoziție un sistem de căutare avansat, o mulțime de poze și părerile oaspeților.
Travelminit.ro asigură o legătură directă între clienți și proprietari. În plus, oferă garanție și ajutor pe tot parcursul rezervării, chiar și după. Este platforma online de rezervări preferată a familiilor, grupurilor și a organizatorilor de conferințe, mulțumită sistemului eficient de cerere de oferte.
Încă din 2013, atunci fiind un start-up, Travelminit a înregistrat cea mai rapidă creștere din regiune, față de restul afacerilor de rezervări online.

Oferim oaspeților:

- Cel mai bun preț garantat. Proprietarii garantează prin contract cel mai mic preț. 

- Fără taxă de rezervare. Rezervarea prin Travelminit este gratuită, nu există cheltuieli ascunse, plata se face direct proprietarului.

- Contact direct cu proprietarul. La cererea de rezervare întotdeauna va răspunde direct proprietarul.

- Rezervare chiar și fără avans. Majoritatea unităților de cazare poate fi rezervate fără avans. 

- Răspundem rapid la întrebări. Suntem disponibili pe e-mail sau telefon pentru a răspunde la orice întrebare legată de procesul de rezervare.


Vindem-Ieftin.ro

Conceptul „Vindem-Ieftin.ro” este creat special pentru a oferi clienților noștri consultanță în achiziții, venind cu soluții personalizate pentru fiecare client în parte.
Identificăm nevoile specifice fiecărui client și căutăm cea mai bună ofertă pentru necesarul dumneavoastră de materiale, negociem pentru ca, în final, produsele de care aveți nevoie să fie achiziționate la cel mai mic preț.
În puține cuvinte și mai multe fapte, vă propunem să alegeți un singur partener pentru necesarul dumneavoastră de materiale. Fie că alegeți să construiți, să dezvoltați sau doar să renovați, Casa de Comenzi vine în întâmpinarea dumneavoastră și vă oferă soluția pentru materiale de construcții la cele mai convenabile prețuri de pe piață.